Θήκη EMP Tek Impression Series 5.1 καναλιών Βιβλιοθήκη για πακέτα ηχείων Η / Υ

Εισαγωγή

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Η εύρεση ηχείων οικιακού κινηματογράφου που ακούγονται υπέροχα, φαίνονται εξαιρετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού σας και έχουν δίκιο, δεν είναι πάντα εύκολη. Αν ψάχνετε για νέα σειρά ηχείων για το σπίτι σας, ίσως θελήσετε να δείτε το κομψό και εξαιρετικό πακέτο Home Cinema 5.1 EMP Tek Impression 5.1. Το σύστημα αποτελείται από ένα ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci, τέσσερα ηχεία compact shelf E5Bi για αριστερό και δεξιό κύριο και περιβάλλει και ένα υπογούφερ ES10i 100 watt. Πώς συνέβησαν όλοι μαζί; Συνεχίστε να διαβάζετε. Για επιπλέον προοπτική και κοντινή εμφάνιση, δείτε επίσης τη σύντομη αναθεώρηση και τη συλλογή φωτογραφιών μου .

Επισκόπηση προϊόντος

Επισκόπηση προϊόντος - Ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci

1. Απόκριση συχνότητας: 60Hz-20kHz ± 3dB

2. Ευαισθησία: 87dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μέτρου με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 6 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 Ω).

4. Χειρισμός ισχύος: 50-120 W RMS (συνεχής ισχύς).

5. Προγράμματα οδήγησης: Woofer / Midrange Dual 4-ιντσών (πολυουρεθάνης), τοίχου 1 ιντσών (Fabric Dome).

6. Συχνότητα διέλευσης: 3.000 Hz (3 KHz).

7. Διαστάσεις: 21 3/4 "Ευρεία x 7 1/4" Υψηλή x 7 3/4 "Βαθιά.

8. Βάρος: 11,1 λίβρες το καθένα (δεν συμπεριλαμβάνεται το προαιρετικό βάρος του πάγκου).

9. Τελειώστε: Υψηλή γυαλάδα Κόκκινο Burl ή υψηλής στιλπνότητας μαύρη τέφρα

10. Μπορεί να τοποθετηθεί σε προαιρετική βάση.

Επισκόπηση προϊόντων - Συμπαγής ηχείο EMP Tek E5Bi (κεντρικό και περιβάλλων)

1. Απόκριση συχνότητας: 60Hz-20kHz ± 3dB.

2. Ευαισθησία: 85 dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μέτρου με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 6 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 Ω)

4. Χειρισμός ισχύος: 50-100 Watt RMS (συνεχής ισχύς).

5. Οδηγοί: Γούφερ / Midrange 5 1/4-ιντσών (αλουμινένιο πολυ-μήτρα), τοίχου 1 ιντσών (Fabric Dome).

6. Συχνότητα διέλευσης: 3.000 Hz (3 KHz)

7. Διαστάσεις: 6 7/8 "Ευρεία x 12 3/4" Υψηλή x 8 "Βαθιά

8. Βάρος: 7,5 λίβρες το καθένα (δεν συμπεριλαμβάνεται το προαιρετικό βάρος του πάγκου).

9. Τελειώστε: Υψηλή γυαλάδα Κόκκινο Burl ή υψηλής στιλπνότητας μαύρη τέφρα

10. Μπορεί να τοποθετηθεί σε προαιρετική βάση.

Επισκόπηση προϊόντων - Subwoofer Powered EMP Tek ES10i

1. Οδηγός: Μπροστινή καύση Διάμετρος 10 ιντσών Με κώνο πολυ-μήτρα με θύρα Downfiring για πρόσθετη επέκταση μπάσων.

2. Απόκριση συχνότητας: 35Hz έως 180Hz

3. Φάση: 0 ή 180 μοίρες (συγχρονίζει την κίνηση προς τα έξω του υπογούφερ με κίνηση προς τα έξω άλλων ηχείων στο σύστημα).

4. Τύπος ενισχυτή: Κατηγορία Α / Β - Δυνατότητα συνεχούς εξόδου 100 Watt

5. Crossover Frequency (συχνότητες κάτω από αυτό το σημείο περνούν στο υπογούφερ): 40-180Hz, συνεχώς μεταβλητές.

6. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Κύριος διακόπτης δύο κατευθύνσεων και διακόπτης ενεργοποίησης / αυτόματου / απενεργοποίησης τριών θέσεων.

7. Διαστάσεις: 14 1/8 "Ευρεία x 15" Υψηλή x 16 1/4 "Βαθιά.

8. Βάρος: 27 λίβρες.

9. Συνδέσεις: Θύρες γραμμής RCA (είσοδοι αριστερά / δεξιά - για μία μόνο σύνδεση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε), θύρες θορύβου i / o

10. Διαθέσιμα τελειώματα: Υψηλή γυαλάδα Κόκκινο Burl ή υψηλής στιλπνότητας μαύρη τέφρα.

Πρόσθετο υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτήν την αναθεώρηση

Δέκτες οικιακού κινηματογράφου: Onkyo TX-SR705 , Harman Kardon AVR147 και Sherwood Newcastle R-972 (σε δάνειο αναθεώρησης από το Sherwood).

Συσκευή αναπαραγωγής DVD: Oppo Digital DV-980H .

Δίσκοι Blu-ray: OPPO Digital BDP-83 και Sony BDP-S350

CD-μόνο παίκτες: Denon DCM-370 και Technics SL-PD888 5-Disc Changers.

Σύστημα ηχείων 1: 2 Klipsch F-2 , 2 Klipsch B-3s , Klipsch C-2 Center.

Σύστημα ηχείων 2: 2 JBL Balboa 30's, JBL Center Center Balboa, 2 ηχεία JBL Venue Series 5 ιντσών .

Χρησιμοποιημένα υπογούφερ που χρησιμοποιήθηκαν: Klipsch Synergy Sub10 - χρησιμοποιείται με τα συστήματα 1. και Polk Audio PSW10 - Σύστημα 2.

Τηλεόραση / Οθόνη: Ψηφιακή οθόνη LVM-37w3 1080p της Westinghouse.

Οι συνδέσεις ήχου / βίντεο κατασκευάστηκαν με καλώδια Accell και Cobalt .

16 Wire Speaker Wire χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις ρυθμίσεις.

Οι έλεγχοι επιπέδου για τις ρυθμίσεις των ηχείων πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση ενός μετρητή στάθμης ήχου Radio Shack

Λογισμικό που χρησιμοποιείται

Τα τυπικά DVD που χρησιμοποιήθηκαν περιελάμβαναν σκηνές από τα παρακάτω: Σπίτι των πετώντας μαχαίρια, Το σπήλαιο, Kill Bill - Vol1 / 2, V Για Vendetta, U571, Lord of Rings Trilogy, Master και Commander , και U571

Οι δίσκοι Blu-ray που χρησιμοποιήθηκαν περιελάμβαναν σκηνές από τα παρακάτω: 300, Σε όλο το Σύμπαν, Godzilla (1998), Hairspray, Iron Man, Νύχτα στο Μουσείο, UP, Rush Hour 3, Shakira - Οπτική Περιπέτεια, The Dark Knight, 2: Εκδίκηση των πεσόντων .

Μόνο για ήχο, περιλαμβάνονται διάφορα CD: HEART - Dreamboat Annie , Nora Jones - Ελάτε μαζί μου , Lisa Loeb - Firecracker , Blue Man Group - Το συγκρότημα , Eric Kunzel - 1812 Overture , Joshua Bell - Bernstein - West Side Story Σουίτα .

Δίσκοι DVD-Audio περιλαμβάνονται: Βασίλισσα - Νύχτα στην όπερα / το παιχνίδι , Eagles - Ξενοδοχείο Καλιφόρνια , και Medeski, Martin, και Ξύλο - Ορατό , Sheila Nicholls - Wake .

Οι δίσκοι SACD που χρησιμοποιήθηκαν συμπεριλάμβαναν: Pink Floyd - Σκοτεινή πλευρά της Σελήνης , Steely Dan - Gaucho , Ο Who - Tommy .

Χρησιμοποιήθηκε επίσης περιεχόμενο σε CD-R / RW.

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Η δοκιμασία ακρόασης και η αξιολόγηση

Απόδοση ήχου - Ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci

Το ηχείο κεντρικών καναλιών E5Ci παρήγαγε πολύ καλό διάλογο και φωνητική παρουσία και μίξη με το υπόλοιπο σύστημα. Τα καλά παραδείγματα φωνητικής αναπαραγωγής μεσαίας εμβέλειας ήταν η ξεχωριστή παράδοση του Norah Jones για το " Do not Know Why" , το Sing Sing Along του Dave Matthews / Blue Man και το φυσικό ηχητικό φωνητικό του Al Stewart στο The Immelman Turn .

Απόδοση ήχου - Ηχεία δορυφορικών βιβλιοθηκών ES5i

Τα ηχεία βιβλιοθήκης E5Bi, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως αριστερό και δεξιό ηλεκτρικό δίκτυο και περιβάλλουν, πραγματοποίησαν καλά τη δουλειά τους. Αν και πιο συμπαγείς από το ηχείο κεντρικού καναλιού, κρατούσαν το δικό τους σε προβολή ήχου τόσο για εμπρός όσο και για περιβάλλοντα καθήκοντα, και εξισορροπούνται καλά τόσο με το κεντρικό ηχείο E5Ci όσο και με το υπογούφερ ES10.

Το E5Bi's έκανε μεγάλη δουλειά με εφέ surround σε διάφορες αξιοσημείωτες κινηματογραφικές σκηνές, όπως η πρώτη σκηνή μάχης από Master και Commander , η σκηνή επίθεσης βέλους στον ήρωα , η σκηνή παιχνιδιών ηχώ από το House of the Flying Daggers , περιεχόμενο από μουσικές πηγές, όπως η έκδοση SACD της Dark Side of the Moon από την Pink Floyd και η έκδοση DVD-Audio της Bohemian Rhapsody της Βασίλισσας (From A Night at the Opera) .

Οι τυχόν απώλειες μεταξύ των καναλιών, η απώλεια λεπτομερειών ή ο βαθμός πλήρωσης ήχου μεταξύ των καναλιών επηρεάστηκαν από τις λειτουργίες επεξεργασίας περιβάλλοντος ήχου και από το αν τα Audyssey (Onkyo TX-SR705) ή Trinnov (Sherwood R-972) χρησιμοποιήθηκαν συστήματα ρυθμίσεως ομιλητών. Τα E5Bi έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους ανάλογα με το υλικό και την επεξεργασία που έπρεπε να εργαστούν.

Επιπλέον, τα ηχεία των βιβλιοθηκών E5Bi έχουν καλή απόδοση σε στερεοφωνική λειτουργία 2,1 καναλιών (με το subwoofer ES10i), παρέχοντας αρκετό σώμα κεντρικού καναλιού φαντασμάτων και βάθος για φωνητικά κατά την αναπαραγωγή του CD.

Υποδοχή ηχητικής απόδοσης - Powered Subwoofer

Βρήκα το υπογούφερ ES10i να είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για τα υπόλοιπα ηχεία. Με το μπροστινό πρόθεμα 10 ιντσών και τη θύρα υπογούφερ, το υπογούφερ παρέχει πολύ καλή ανταπόκριση χαμηλότερης συχνότητας, καθώς και καλή μετάβαση χαμηλής συχνότητας από την απόκριση των μέσων και υψηλής απόκρισης των E5Ci και E5Bi. Η απόκριση των μπάσων ήταν αρκετά σφιχτή και συμπλήρωσε τόσο τις μουσικές όσο και τις κινηματογραφικές διαδρομές κατάλληλα, παρέχοντας καλό μπάσο, χωρίς να είναι υπερβολική.

Από την άλλη πλευρά, η έξοδος απόκρισης χαμηλής συχνότητας του ES10i έπεσε στις ακραίες χαμηλές συχνότητες ταχύτερα από το Klipsch Sub10, το οποίο ήταν ένα από τα υπογούφερ που χρησιμοποίησα για σύγκριση. Αυτό παρατηρήθηκε στο διάσημο συρόμενο μπάσο riff στο Magic Man της Heart, το οποίο είναι ένα παράδειγμα ακραίων χαμηλών συχνοτήτων χαμηλών συχνοτήτων που δεν είναι χαρακτηριστικό στις περισσότερες μουσικές παραστάσεις, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για τους υπογούφερ του high-end.

Από την άλλη πλευρά, το ES10i αποδείχθηκε πολύ καλά σε πολλές άλλες εγγραφές. Η συνολική μου εντύπωση από την απόκριση των μπάσων του ES10i, βασισμένη στο σχεδιασμό και την ισχύ εξόδου του, είναι ότι έδωσε μια ικανοποιητική εμπειρία subwoofer τόσο με μουσική όσο και με περιεχόμενο ταινιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ήταν πολύ για να αρέσει για το EMP Tek Impression Σειρά 5.1 καναλιών βιβλιοθήκη πακέτο ηχείων Home Theatre, συμπεριλαμβανομένων:

1. Ο συνολικός ήχος του συστήματος είναι πολύ καλός τόσο με περιεχόμενο ταινιών όσο και με μουσική.

2. Το ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci προσφέρει καλή φωνητική παρουσία και ικανοποιητικές λεπτομέρειες.

3. Τα ηχεία δορυφορικής βιβλιοθήκης E5Bi παρέχουν καλή απόδοση σε όλες τις παραμέτρους τόσο σε κύριο όσο και σε περιβάλλοντα περιβάλλοντα.

4. Το υπογούφερ ES10i προσφέρει καλή, σφιχτή, βαθιά απόκριση μπάσων. μόνο ένα ελαφρώς γρήγορο ρολό χαμηλής συχνότητας.

5. Πολύ ομαλή μετάβαση μεταξύ του Subwoofer και του υπόλοιπου συστήματος.

6. Τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε ράφι είτε σε βάση.

CONS

Κανένα προϊόν δεν είναι τέλειο. Ένα ζευγάρι αντικείμενα που θα επισημανθούν με το πακέτο ηχείων 5.1 καναλιών για τα ηχεία EMK Tek Impression Series 5.1 είναι:

1. Παρόλο που το ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci προσφέρει καλή φωνητική παρουσία και λεπτομέρεια, είναι λίγο υποτονική σε μερικές λεπτομέρειες, όπως όταν η φωνητική αναπνοή είναι ένα σημαντικό στοιχείο (Παράδειγμα: Norah Jones). Ορισμένα ηχεία του κεντρικού καναλιού καταγράφουν αυτό πολύ καλά, και άλλα δεν το κάνουν. Το ES5Ci κάνει καλή δουλειά, αλλά το ηχείο Klipsch C-2 Center Channel που χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση φάνηκε να κάνει ελαφρώς καλύτερη.

2. Το Subwoofer ES10i κυλάει ελαφρώς γρήγορα στις χαμηλότερες συχνότητες, αλλά περισσότερο από το δικό του με άλλα υποδήματα στην τιμή και την κατηγορία μεγέθους του.

3. Όταν ρυθμίσατε σε λειτουργία αυτόματης / αναμονής, το ES10i δεν ενεργοποιούσε πάντοτε τόσο γρήγορα όσο οι υπομονάδες σύγκρισης με το ίδιο σήμα εισόδου.

Τελική λήψη

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγική επισκόπηση μου, το στυλ εξισορρόπησης, η τιμή και η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή, όταν επιλέγετε ένα πακέτο ομιλητών για οικιακό θέατρο. Εντούτοις, το πακέτο ηχείων EMK Tek Impression Serieshelf Home Speaker πακέτο ικανοποιεί και τα τρία σημεία καλά.

Το ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci προσφέρει καλή φωνητική παρουσία και ικανοποιητικές λεπτομέρειες τόσο για εφαρμογές ακρόασης ταινιών όσο και για μουσική.

Τα ηχεία δορυφορικού ραφιού E5Bi, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως αριστερό και δεξιό ηλεκτρικό δίκτυο και περιβάλλουν, προβάλλουν ήχο στο δωμάτιο καλά.

Επιπλέον, βρήκα το υπογούφερ που τροφοδοτείται με ES10i να είναι μια καλή αντιστοιχία για τα υπόλοιπα ηχεία. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε, από την άποψη του σχεδιασμού, είναι ότι παρόλο που το subwoofer έχει κομψή εμφάνιση, είναι μεγάλο σε σχέση με τα υποστέγια που παρέχονται με πιο συμπαγή συστήματα.

Για να βάλουμε τα πάντα σε προοπτική, δεν υπάρχει τίποτα να διαμαρτυρηθείτε για το πακέτο ηχείων EMK Tek Impression Series Bookshelf. Υπάρχουν καλύτερα συστήματα ηχείων; Ναι, φυσικά, εάν θέλετε να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα για ένα μικρό βαθμό βελτίωσης. Ωστόσο, η EMP Tek έχει βάλει μαζί το σωστό συνδυασμό στυλ, επιδόσεων και τιμής για να κάνει αυτό το πακέτο μια καλή συμφωνία για εκείνους που μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά ένα high-end σύστημα ομιλητών, αλλά δεν θέλουν να εγκατασταθούν για κατώτερη συμφωνία προσφερόμενες προσφορές στο κατάστημα μεγάλων κουτιών.

Το πακέτο ομιλητών Η / Υ Tek Impression Series 5.1 Channel Bookshelf είναι σίγουρα αξίζει να μελετηθεί. Δίνω αυτό το πακέτο ομιλητών ένα στερεό 4 από τα 5 αστέρια.

Για πρόσθετη προοπτική, ανατρέξτε στη σύντομη αναθεώρηση και τη συμπληρωματική συλλογή φωτογραφιών .

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.