Πώς να χρησιμοποιήσετε μια υπογραφή κινητού Gmail

Το Gmail έχει μερικούς διαφορετικούς τρόπους να σας επιτρέψει να προσθέσετε μια υπογραφή σε όλα τα μηνύματά σας. Μπορείτε να ορίσετε μια υπογραφή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν υπολογιστή και μια εντελώς διαφορετική όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά Gmail και ακόμη διαφορετική από την ιστοσελίδα του κινητού.

Οι υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο όταν θέλετε να επιστρέψετε σε κάποιον αμέσως, αλλά θέλετε να δώσετε στο μήνυμα προσωπική επαφή, είτε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους.

Σημείωση: Οι διαδικασίες που περιγράφονται παρακάτω αφορούν μόνο την εφαρμογή και τον ιστότοπο για κινητά του Gmail. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικά βήματα για τη διαμόρφωση μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone και σε άλλες συσκευές και προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δημιουργήστε μια υπογραφή για χρήση στο κινητό στο Gmail

Η διαμόρφωση μιας υπογραφής κινητής τηλεφωνίας για το Gmail είναι πολύ εύκολη, αλλά τα βήματα είναι ελαφρώς διαφορετικά ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά ή τον ιστότοπο για κινητά.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gmail για κινητά

Η δημιουργία μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εφαρμογή Gmail δεν εφαρμόζει την ίδια υπογραφή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται μέσω του ιστότοπου της επιφάνειας εργασίας ή εκείνο που αποστέλλεται μέσω του ιστότοπου Gmail για κινητά, όπως περιγράφεται παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια υπογραφή στο Gmail, αν προτιμάτε να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται μέσω του ιστότοπου.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε μια ειδική υπογραφή μόνο στην εφαρμογή για κινητά Gmail:

  1. Αγγίξτε το εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Επιλέξτε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην κορυφή.
  4. Πατήστε Ρυθμίσεις υπογραφής (iOS) ή Υπογραφή (Android).
  5. Στο iOS, εναλλαγή της υπογραφής στη θέση ενεργοποίησης / ενεργοποίησης. Οι χρήστες Android μπορούν να μεταβούν στο επόμενο βήμα.
  6. Καταχωρίστε την υπογραφή σας στην περιοχή κειμένου.
  7. Στις συσκευές iOS, πατήστε το βέλος πίσω για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη ή επιλέξτε OK στο Android.

Πώς λειτουργεί στον ιστότοπο για κινητά

Εάν ο λογαριασμός σας Gmail έχει ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί υπογραφή από τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας όπως περιγράφεται σε αυτόν τον σύνδεσμο παραπάνω, ο ιστότοπος για κινητά θα χρησιμοποιεί την ίδια υπογραφή. Ωστόσο, εάν η υπογραφή της επιφάνειας εργασίας δεν είναι ενεργοποιημένη, η υπογραφή του κινητού θα λειτουργήσει μόνο αν την ενεργοποιήσετε όπως περιγράφεται παρακάτω (δεν θα λειτουργήσει από τον ιστότοπο για κινητά, αν την ενεργοποιήσετε μέσω της εφαρμογής για κινητά).

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε από την έκδοση του Gmail για κινητά (δηλαδή να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο Gmail του κινητού από μια συσκευή χωρίς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail):

  1. Αγγίξτε το εικονίδιο μενού στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο με τις ρυθμίσεις / γρανάζι στην επάνω δεξιά γειτονιά, δίπλα στη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Μεταβείτε στην επιλογή " Υπογραφή κινητού " στη θέση ενεργοποίησης / ενεργοποίησης.
  4. Καταχωρίστε την υπογραφή στο πλαίσιο κειμένου.
  5. Πατήστε Εφαρμογή για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  6. Πατήστε Μενού για να επιστρέψετε στους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Σημαντικά γεγονότα για τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Gmail

Όταν χρησιμοποιείτε τακτική υπογραφή επιφάνειας εργασίας στο Gmail, μπορείτε να βλέπετε ξεκάθαρα την υπογραφή κάθε φορά που συνθέτετε ένα μήνυμα. Αυτό καθιστά εύκολη την επεξεργασία της υπογραφής εν κινήσει ή ακόμα και την πλήρη κατάργησή της για συγκεκριμένα μηνύματα. Αυτή η ελευθερία, ωστόσο, δεν αποτελεί επιλογή κατά την αποστολή αλληλογραφίας μέσω της εφαρμογής για κινητά ή του ιστότοπου για κινητά.

Για να καταργήσετε πλήρως την υπογραφή του κινητού σας, πρέπει να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις από ψηλά και να μεταβείτε στον διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης / απενεργοποίησης.

Επίσης, αντίθετα με τον τρόπο με τον οποίο η υπογραφή Gmail της επιφάνειας εργασίας μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες, υπερσυνδέσεις και μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου, η υπογραφή για κινητά υποστηρίζει μόνο απλό κείμενο.