Μετρητής εύρους ζώνης και διαγνωστικά

Η κατώτατη γραμμή

Ενημέρωση: Το προϊόν ξεκίνησε το 2008 και λειτουργεί μόνο με παλαιότερες εκδόσεις του Firefox.

Το Bandwidth Meter and Diagnostics είναι μια επέκταση του Firefox που εκτελεί δοκιμές ταχύτητας σύνδεσης εκτός από την παροχή της δημόσιας διεύθυνσης IP και του ονόματος τομέα. Επίσης, η κατάσταση σύνδεσης στο Internet καθώς και διάφορα εργαλεία διάγνωσης παρέχονται κάθε φορά που μια ιστοσελίδα αποτυγχάνει να φορτωθεί.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση οδηγού - Μετρητής εύρους ζώνης και διαγνωστικά

Αυτή είναι μια από αυτές τις επεκτάσεις που πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσετε πολύ συχνά, αλλά είναι καλό να έχετε τα χέρια σας για τους χρόνους που το χρειάζεστε πραγματικά. Η ικανότητα γρήγορης μέτρησης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης μπορεί να είναι σημαντική για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους είναι να διασφαλίσετε ότι παίρνετε πραγματικά αυτό που πληρώνετε. Οι περισσότεροι πάροχοι Διαδικτύου προσφέρουν πολλά πακέτα, με τις επιλογές υψηλότερων τιμών που προσφέρουν περισσότερες από την άποψη της ταχύτητας. Ο μόνος τρόπος για να αποδείξετε πραγματικά ποιες ταχύτητες συνδέετε στην πραγματικότητα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ανεξάρτητο εργαλείο δοκιμών όπως το μετρητή εύρους ζώνης και τα διαγνωστικά. Εκτός από την παροχή επαρκούς αναφοράς σε αυτό το θέμα, η επέκταση αυτή σας βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν όταν μια ιστοσελίδα αδυνατεί να φορτωθεί. Καταρχάς, σας διαβεβαιώνει εάν έχετε μια έγκυρη σύνδεση ή όχι και στη συνέχεια σας επιτρέπει να κάνετε τα επόμενα κατάλληλα βήματα για να καθορίσετε ποιο είναι το ζήτημα. Τα εργαλεία που παρουσιάζονται είναι κοινά αλλά και ανεκτίμητα σε μια εποχή όπως αυτή και σας εξοικονομούν τον κόπο να επιχειρήσετε σε άλλα μέρη εκτός του Firefox για να βρείτε μια λύση.

Ο μετρητής εύρους ζώνης και ο διαγνωστικός έλεγχος προσθέτουν μια επιλογή στο μενού Εργαλεία και παραμένουν εκτός δρόμου μέχρι να χρειαστεί να το καλέσετε. Αυτή είναι μια ωραία προσθήκη που έχετε, και μπορεί να σας βοηθήσει μόνο σε μια στιγμή της ανάγκης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους