Πάσχα eCards, διασκέδαση για σας στο Facebook

Αφήστε τους φίλους σας στο Facebook να ξέρουν ότι τους σκέφτεστε για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα με eCards του Πάσχα. Στείλτε τις κάρτες τους και τα εικονικά δώρα έτσι ώστε να μπορούν να διασκεδάσουν λίγο. Τα εικονικά δώρα και οι εκδηλώσεις για το Πάσχα είναι διασκεδαστικά, αλλά είναι και η ανακάλυψη του είδους του αυγού του Πάσχα ή του είδους του καλαμποκιού του Πάσχα.

Στείλτε ένα χαριτωμένο αυγό ή λαγουδάκι του Πάσχα

Βρείτε το λαγουδάκι, το αυγό, ή ίσως το μικρό άγγελο. Στη συνέχεια, στείλτε ένα σε όλους τους φίλους σας στο Facebook. Είναι χαριτωμένο, πάρτε το λόγο μου γι 'αυτό.


Πάσχα

Οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι πάντα διασκεδαστικές για να στείλετε στους φίλους σας, είναι ακόμα πιο διασκεδαστικές όταν οι φίλοι σας σας στείλουν μερικά. Ξεκινήστε την αποστολή και ίσως αρχίσετε να λαμβάνετε.


Πασχαλινά Δώρα Διακοπών

Πασχαλινά δώρα για να στείλετε σε όλους τους φίλους σας στο Facebook. Στείλτε σε καθένα από αυτά ένα εξάρτημα για να τους ενημερώσετε πόσο σας ενδιαφέρει.


Νίκαια Δώρα - Πασχαλινά Δώρα και Δώρα

Στείλτε μερικές ανελκυστήρες και τους κάνετε χαμόγελο. Κάντε τους φίλους σας ευτυχείς στο Πάσχα στέλνοντας τους ένα από αυτά τα χαριτωμένα easpes.


Τι είδους Πασχαλινό αυγό είσαι εσύ

Ροζ, μπλε, ίσως μοβ. Τι είδους αυγό του Πάσχα είσαι ούτως ή άλλως; Ώρα για να μάθετε! Μια εφαρμογή Facebook με μία μόνο ερώτηση. Στη συνέχεια, θα μάθετε τι είδους αυγό του Πάσχα είστε.


Τι είδους καραμέλα του Πάσχα είσαι;

Ώρα να μάθετε πόσο γλυκιά είστε ή όχι. Ας δούμε τι είδους καραμέλα του Πάσχα είσαι. Αυτή η εφαρμογή στο Facebook θα σας απαντήσει σε ένα πολύ σύντομο σύνολο ερωτήσεων και στη συνέχεια θα σας πω ποιο είδος καραμελών Πάσχα θα ήσαστε, αν ήσασταν καραμέλα.