Πώς να κατεβάσετε iPad εφαρμογές από iTunes στον υπολογιστή σας ή Mac

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη λήψη εφαρμογών στο iTunes από έναν υπολογιστή ή Mac και όχι απευθείας από το iPad. Ευκολία, για παράδειγμα.

Εάν διαβάσετε σχετικά με μια εφαρμογή στο φορητό υπολογιστή σας, δεν χρειάζεται να καταπατήσετε το iPad για να το κατεβάσετε επιτόπου. Μπορείτε να το αγοράσετε στο iTunes και να το κατεβάσετε αργότερα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μην ξεχνάτε το όνομα της εφαρμογής. Και αν το iPad είναι ασφαλές για παιδιά με τις αγορές εφαρμογών απενεργοποιημένες , η συγκέντρωση γύρω από τον υπολογιστή για την αγορά νέων εφαρμογών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ψωνίζετε εφαρμογές με το παιδί σας.

Η δυνατότητα λήψης εφαρμογών στον υπολογιστή σας είναι επίσης εξαιρετική για όσους εξακολουθούν να έχουν iPad 1ης γενιάς. Ενώ πολλές εφαρμογές δεν υποστηρίζουν πλέον το αρχικό iPad, εάν κάνετε λήψη μιας εφαρμογής στον υπολογιστή σας ή στο Mac, η εφαρμογή θα εμφανίζεται στην κατηγορία του App Store που αγοράσατε στο iPad σας. Αυτό είναι ένα: εξαιρετική λύση για να κατεβάσετε κάποιες εφαρμογές όπως το Netflix στο iPad 1ης γενιάς .

Ας αρχίσουμε:

  1. Πρώτα, ξεκινήστε το iTunes στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Αν δεν έχετε ήδη το iTunes, μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Apple. Το λογισμικό iTunes είναι δωρεάν.
  2. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο αναγνωριστικό της Apple με το iPad σας. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο "Store" από το μενού στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι το μενού που ξεκινά με το αρχείο και την επεξεργασία. Το κατάστημα βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά της Βοήθειας. Στο κάτω μέρος αυτού του μενού υπάρχει μια επιλογή "Προβολή λογαριασμού". Θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό που έχετε αυτή τη στιγμή συνδεθεί στο iTunes ακριβώς στα δεξιά αυτής της επιλογής. Αν δεν είναι το ίδιο με το λογαριασμό σας στο iPad ή εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο iTunes, θα πρέπει να συνδεθείτε με το Apple ID του iPad σας.
  3. Κάντε κλικ στο "iTunes Store" στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι διαφορετικό από το μενού Store που μόλις χρησιμοποιήσαμε και βρίσκεται σε μια γραμμή ακριβώς κάτω από το μενού File-Edit.
  4. Από προεπιλογή, το iTunes Store αρχίζει συνήθως στην κατηγορία Μουσική. Μπορείτε να αλλάξετε την κατηγορία στο App Store κάνοντας κλικ στην κατηγορία "Μουσική" που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Η μουσική θα έχει ένα σύμβολο προς τα κάτω στα δεξιά της λέξης. Όταν κάνετε κλικ στη Μουσική, εμφανίζεται ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο που σας επιτρέπει να επιλέξετε App Store.
  1. Μόλις βρίσκεστε στο App Store, μπορείτε να περιηγηθείτε στις εφαρμογές όπως θα κάνατε στο iPad ή στο iPhone σας. Στην αρχική σελίδα παρουσιάζονται οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων των νέων εφαρμογών και των δημοφιλών εφαρμογών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή να αλλάξετε την κατηγορία των εφαρμογών, κάνοντας κλικ στην επιλογή "Όλες οι κατηγορίες" στο μενού της δεξιάς. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από συγκεκριμένες κατηγορίες εφαρμογών, όπως εφαρμογές παραγωγικότητας ή παιχνίδια.
  2. Όπως συμβαίνει και με το App Store στο iPad, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια εφαρμογή κάνοντας κλικ σε αυτό. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να αγοράσετε μια εφαρμογή. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης βρίσκεται το εικονίδιο της εφαρμογής. Ακριβώς κάτω από αυτό είναι το κουμπί για την αγορά της εφαρμογής. Οι δωρεάν εφαρμογές θα έχουν ένα κουμπί "Λήψη", ενώ οι εφαρμογές που έχουν μια τιμή θα εμφανίζουν την τιμή στο κουμπί.
  3. Όταν αγοράζετε μια εφαρμογή, μπορεί να χρειαστεί να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Αυτό είναι παρόμοιο με το iPad. Θα χρειαστεί να επαληθεύσετε μόνο το λογαριασμό σας μία φορά ανά συνεδρία εκτός εάν αφήσετε τον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  1. Αφού αγοράσετε την εφαρμογή, θα μεταφορτωθεί αυτόματα στον υπολογιστή σας ή στο Mac.

Πώς μπορώ να βρω την εφαρμογή από τον υπολογιστή μου ή το Mac στο iPad μου;

Υπάρχουν δύο τρόποι μεταφοράς της εφαρμογής στη συσκευή σας.

Γρήγορη συμβουλή: Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στην κατηγορία App Store του iTunes Store για να αναζητήσετε εφαρμογές. Ωστόσο, τα αποτελέσματα από την τρέχουσα κατηγορία θα εμφανιστούν πρώτα, οπότε αν βρίσκεστε ακόμα στην κατηγορία Μουσική, τα αποτελέσματα για τη Μουσική θα εμφανιστούν πριν από τα αποτελέσματα από το App Store. Αλλά εάν βιάζεστε, μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα του App Store.