Φεβρουάριος Bite-Μέγεθος Επισκόπηση Round-Up: Michonne και Superhot

Ποιο παιχνίδι πρέπει να ελέγξετε;

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος με νέες κυκλοφορίες, και είναι δύσκολο να συμβαδίσει με όλους τους. Υπάρχουν όμως πάρα πολλά παιχνίδια εκεί έξω - αλλά δεν αξίζει να παίξετε όλα αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας φέρνουμε αυτό το χαρακτηριστικό που εισάγει σύντομες, μπουκιά μεγέθους κριτικές για να μπορείτε εύκολα να αφομοιώσετε. Ποια παιχνίδια θα έπρεπε να δοκιμάσετε και ποια θα έπρεπε να ξεφορτωθείτε;

Με λίγα λόγια, πιθανότατα θα θελήσετε να επιλέξετε το Superhot, ειδικά αν οι σκοπευτές είναι σωστά στην τιμονιέρα σας.

Ο Περίπατος Νεκροί: Μίχον

Η σειρά Walking Dead του Telltale είναι εξαιρετική λόγω των πιστών χαρακτήρων και των αφηγηματικών αποφάσεων που αμφισβητούν τις αντιλήψεις σας για το σωστό και το λάθος. Θα αναλάβατε το The Walking Dead: ο Michonne θα ακολουθούσε τα βήματα αυτών των παιχνιδιών, αλλά δεν είναι πουθενά κοντά ως συναρπαστικό ή αξέχαστο όπως η σειρά που το δημιούργησε.

Έντονα για να συμπληρώσουν ό, τι είχε κάνει ο Michonne κατά τη διάρκεια των θεμάτων # 126 και # 139 της σειράς The Walking Dead, τα τρία επεισόδια που περιλαμβάνουν αυτό το spinoff παρουσιάζουν ένα πλήθος νέων χαρακτήρων και καταστάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ακριβώς ότι πρόκειται να απολαύσετε ποιος εισήγαγε, ωστόσο. Στην πραγματικότητα, βρήκα τον εαυτό μου να κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Το παιχνίδι ανοίγει με ένα ιδιαιτέρως παραληρηματικό Michonne, που ο νεοφερμένος Pete καταλήγει να διασώσει από αυτό που θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα τρομερή μοίρα και ο Michonne μπλέκεται μέσα στον κόσμο του (με μια βάρκα με ένα μικρό πλήρωμα) όταν ξεκινά το παιχνίδι. Μια αποστολή διάσωσης μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο απειλητικό από τότε.

Από τότε, ο Michonne παίζει το ίδιο με τα προηγούμενα Telltale παιχνίδια, με διακλαδικές αποφάσεις για το διάλογο που σας επιτρέπουν μόνο λίγα δευτερόλεπτα να δεσμευτούν για μια επιλογή, καθώς και μια σειρά από γεγονότα ταχείας ώρας που οδηγούν σε υπερπήδηση των παιχνιδιών στις περισσότερες περιπτώσεις αν μην κάνετε τη σωστή κίνηση.

Η ρύθμιση είναι μηχανικά καλή και η ιδέα να παίζετε ως Michonne είναι ευχάριστη. Η αφήγηση απλά δεν κρατάει την προσοχή σας, με ήπιες αποφάσεις, χαρακτήρες που δεν μπορείτε να συμπάσχετε με, και ένα πρώτο επεισόδιο που γεννιέται. Είναι πιθανό ότι θα μπορούσε να πάρει με τη δεύτερη δόση, και θα πρέπει να αν ελπίζει να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα The Walking Dead έθεσε για αυτό στην αρχή.

Πολύ καυτό

Ο χρόνος των σφαίρων υπήρξε εδώ και αρκετό καιρό συνιστώσα των σκοπευτών πρώτου προσώπου. ένας πολύτιμος μηχανικός που κάνει τα παιχνίδια να φαίνονται και να νιώθουν εκπληκτικά. Το Superhot είναι ένα πειραματικό FPS που παίρνει όλα όσα γνωρίζετε για τυπικούς σκοπευτές και το μετατρέπει στο κεφάλι του.

Σε όλο τον μινιμαλιστικό κόσμο όπου όλα είναι κόκκινα, λευκά και ποικίλα χρώματα στο μεταξύ, πρέπει να μείνεις ζωντανοί. Οπλισμένοι με ένα όπλο και με αστραπιαία αντανακλαστικά, πετάτε από τους κακοποιούς που θέλουν να σας πάρουν έξω.

Ο χρόνος κινείται μόνο όταν μετακινείτε και πρέπει να αποφύγετε τις σφαίρες που σφύζουν προς εσάς. Πρόκειται για ένα πραγματικά πρωτοποριακό shooter που κάνει τις επιδεξιότητες ασταμάτητων αφηγήσεων, μετατρέποντας την φρενίτιδα δράση σε κάτι πολύ περισσότερο σαν ένα στρατηγικό παιχνίδι βασισμένο σε στροφή, το οποίο ξετυλίγεται κατευθείαν από ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης.

Όποιος ψάχνει για ένα διάλειμμα από τις παραδοσιακές παγίδες των σκοπευτών θα βρει πολλά για να αγαπήσει το Superhot, ειδικά μέσω της τέχνης και του θάρρους να δοκιμάσει κάτι εντελώς νέο.