Φάντασμα της κριτικής σκοτώματος

Δεν είναι τόσο Έμβλημα Πυρός όσο ελπίζαμε

Οι οπαδοί των τακτικών RPGs έχουν πολλές επιλογές στο App Store, αλλά λίγοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά τους στρατηγικούς φαντασίας ως Phantom of the Kill. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2014 στην Ιαπωνία, το παιχνίδι έχει δει το δίκαιό του μερίδιο, με πολλούς να υποδηλώνουν ότι η εμπειρία με την ονομασία Fire Emblem θα είναι στο κατάστημα για τους παίκτες του iPhone όταν φτάσει στις δυτικές ακτές.

Τώρα που είναι εδώ, οι παίκτες που μιλούν αγγλόφωνα μπορούν να πάρουν την πρώτη τους γεύση από τη στρατηγική εμπειρία περιστροφής της στρατηγικής της Gumi. Αλλά ενώ είναι ενδιαφέρουσα από μόνη της και προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό συμπαίκτες για ξεκλείδωμα, οι παίκτες που προσδοκούν μια εξαιρετική εμπειρία σε ένα πακέτο ελεύθερο για παιχνίδι θα είναι πολύ απογοητευμένοι.

Εδώ δεν είναι σωστό

Για το σύνολο των δυνατοτήτων του, το Phantom of the Kill δεν περπατά την λεπτή γραμμή μεταξύ των γεμάτων τακτικής RPG και του RPG ελεύθερου παιχνιδιού. Υπάρχουν λίγες επιλογές σχεδιασμού και λόξυγκας που επιδεινώνουν σε όλη την έκταση. Ακόμη και η εγκατάσταση είναι ένας πόνος, με 10 λεπτά λήψης που ξεκινά από τη στιγμή που ανοίγετε την εφαρμογή και δεν μπορεί να κλείσει (εκτός εάν θέλετε να διακοπεί η λήψη). Φάντασμα του Kill παρέχει έξυπνα ένα αδρανές mini-game κλικ για να σας βοηθήσει να περάσετε το χρόνο, αλλά περιμένουμε κανείς να περιμένει 10 λεπτά για να ξεκινήσει να παίζει σε μια κινητή συσκευή είναι κατ 'ευθείαν παράξενος.

Μόλις μπείτε στην εμπειρία, κάθε στιγμή παρουσιάζει μια μικτή τσάντα. Τα βραβευμένα βραβεία δεν προστίθενται στο απόθεμά σας. θα πρέπει να περιηγηθείτε σε μενού κάθε φορά που θα τα λάβετε από τα εισερχόμενά σας. Τα αφηγηματικά συστατικά είναι απολύτως εκπληκτικά, με σκηνές πρώιμης κοπής που δημιουργήθηκαν από το θρυλικό δημιουργό της Mimeu Oshii (του Ghost in the Shell fame). Αλλά η ίδια η ιστορία είναι δύσκολο να ακολουθήσει, εύκολα να ξεχνάμε, και απλώς βοηθά στη δημιουργία του θέματος και του θέματος. Σε σύγκριση με άλλα κινητά παιχνίδια με ιστορίες που εμπνέονται από anime, οι Heavenstrike Rivals, κατά κύριο λόγο, έρχονται στο μυαλό - το Φάντασμα του Kill πέφτει αρκετά σύντομο παρά τα εντυπωσιακά οπτικά.

Από την άποψη του gameplay, το Phantom of the Kill προσπαθεί σαφώς να είναι μια εναλλακτική λύση για την κινητή εναλλακτική της σειράς πυρκαγιών του Nintendo - αλλά ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται το free-to-play απομακρύνει πολλά από αυτά που κάνουν ένα premium title όπως το Fire Το έμβλημα είναι τόσο ελκυστικό. Ενώ μια επίσκεψη στο πιο πρόσφατο έμβλημα πυρκαγιάς θα σας υπενθυμίσει πόσο λεπτό είναι το λεπτομερές και μαζικό κάθε στάδιο, με την πρόκληση να βηματοδοτείται υπέροχα με τις επιλογές χαρακτήρων που έχετε ξεκλειδώσει μέχρι στιγμής, τα σκηνικά Phantom of the Kill είναι μικρότερα και εύκολα μη ισορροπημένα υπέρ τον παίκτη νωρίς. Μέσα σε λίγα ξεκλειδώσεις χαρακτήρων μπορείτε να καταλήξετε με μερικούς χαρακτήρες πέντε αστέρων, κάνοντας το πρόωρο μέρος του παιχνιδιού να αισθάνεται λίγο σαν να φέρει έναν κακοποιό σε μια μάχη μαχαίρι. Σε μερικές περιπτώσεις, ούτε μου επέτρεψαν αρκετές στροφές να μετακομίσω στο θησαυροφυλάκιο σε ένα στάδιο πριν μου επιτεθεί και έριξε μια αμυντική νίκη.

Παρόλα αυτά, αξίζει μια ματιά

Παρά όλες τις μικρές απογοητεύσεις και ιδιορρυθμίες, υπάρχουν αρκετά κάτω από την επιφάνεια για να κρατήσει το Phantom of the Kill ενδιαφέρον για τους οπαδούς του είδους. Οι διαφορετικοί συνδυασμοί χαρακτήρων και εξοπλισμού προσφέρουν αρκετό περιθώριο για πειραματισμό και η ιστορία - αν και εντελώς ακατανόητη σε ορισμένες περιπτώσεις - προσφέρει ένα είδος παράξενης έκκλησης που θα σας κρατήσει περίεργο να δείτε ποια παράξενη anime έρχεται στη συνέχεια.

Οι παίκτες του iPhone που ελπίζουν για το δικό τους Fire Emblem θα είναι λίγο απογοητευμένοι με το Phantom of the Kill. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές, όπως η Partia και η Partia 2, που διατίθενται ως πληρωμένες λήψεις, και η Nintendo έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει σύντομα ένα επίσημο σήμα "Πυροσβεστική" που είναι ελεύθερο για παιχνίδι. Αλλά αυτό σημαίνει Φάντασμα του Kill θα πρέπει να χάσετε; Αν είσαι χλιαρό στο είδος, πιθανότατα. Αλλά αν είστε ένας ενθουσιώδης τακτικός παίκτης RPG, οφείλετε στον εαυτό σας να καθίσετε στην εγκατάσταση 10 λεπτών για να δείτε αν το Phantom of the Kill είναι κατάλληλο για εσάς.

Phantom of the Kill είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download από το App Store.