Αναθεώρηση Ηρώων Halfpipe

Μια 720 ° στην καρδιά σας ρετρό-αγάπη

Για κάθε παιχνίδι που παίρνει την προσοχή σας στο App Store, υπάρχουν 10.000 παιχνίδια που δεν το κάνουν. Ο ήρωας Halfpipe είναι ένας από αυτούς τους 10.000. Και αυτό είναι κρίμα, γιατί αν είστε fan του κλασικού βιντεοπαιχνιδιού skateboarding, θα διαπιστώσετε ότι ο ήρωας Halfpipe κάνει μια φανταστική δουλειά για να αναδημιουργήσει αυτή την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 80.

Εάν μεγάλωσε σε μια σταθερή διατροφή των Αγώνων της Καλιφόρνιας και της Skate ή Die όπως κάθε καλό προ-έφηβος στην εποχή NES, θα πρέπει να έχετε τις ευχάριστες αναμνήσεις που προσπαθείτε (και αποτυγχάνετε) να απομακρύνετε τα άρρωστα κόλπα σε μια εικονική ημιδιαφανή. Ο ήρωας της Halfpipe παίρνει αυτές τις μνήμες και τις ενημερώνει για τον σύγχρονο κόσμο των κρουστών και των μανδρών της αφής, δημιουργώντας μια προσφορά που είναι ταυτόχρονα ευκολότερη να παίξετε (σοβαρά, επιστρέψτε και δοκιμάστε να απολαύσετε αυτά τα "κλασσικά" σήμερα) και βίαια για εκείνους που κυνηγούν το υψηλό σκορ δράκων.

Κτυπώντας το Tricktionary

Όπως πολλά παιχνίδια κινητής τηλεφωνίας ταχείας εκτέλεσης, ο Halfpipe Hero είναι χτισμένος γύρω από μια φιλοσοφία με ένα πάτημα. Είτε προσπαθείτε να τραβήξετε ένα inverts frontside είτε ένα quickflip 360, όλα ολοκληρώνονται με μία μόνο βρύση. Αυτό που θέτει τα κόλπα εκτός - και καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία σας - είναι η θέση και το χρονοδιάγραμμα. Εάν θέλετε να αλέσετε, για παράδειγμα, θα χρειαστεί να αγγίξετε την οθόνη την ίδια στιγμή, πριν προσγειωθείτε αφού τραβήξετε αέρα. Αν θέλετε να εκτελέσετε μια διαφάνεια 180, θα χρειαστεί να πατήσετε όταν περνάτε από το κάτω μέρος της ημικυκλικής σωλήνας.

Η πραγματική πρόκληση, όμως, έγκειται στην αλίευση κάποιου αέρα και την ολοκλήρωση των κτυπήματος. Όσο ψηλότερος ο σκέιτερ σας πηγαίνει, τόσο περισσότερες φορές θα περιστρέφονται γύρω. Ο στόχος σας είναι να τραβήξετε τη σωστή στιγμή ώστε να ισιώσει το σκάφος τους για να προσγειωθεί το τέχνασμα τους. Όταν γυρίζετε γρήγορα, αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση από μόνο του - αλλά η πραγματική στιγμή κινδύνου έναντι ανταμοιβής προέρχεται από την προθυμία σας να πάρετε μόνο ένα ακόμα γύρισμα από αυτά για να αυξήσετε το σκορ σας ακόμα υψηλότερα. Εάν είστε κάτι σαν εμένα, αυτό είναι όπου θα αποτύχετε - και αποτύχει σκληρά.

Skate the World

Όπως και πολλά δωρεάν παιχνίδια για κινητά, υπάρχει ένας πρόσθετος γάντζος στον Ήρωα Halfpipe για να σας κρατήσει να εργάζεστε προς ένα στόχο. Στην περίπτωση του ήρωα Halfpipe, αυτός ο στόχος είναι να ξεκλειδώσετε νέους χώρους για να πατρίδα και οι ήρωες για να πατρίδα με. Καθώς πατάτε, κερδίζετε μετρητά και μόλις φτάσετε σε ορισμένα ορόσημα πλούτου, νέα μέρη και πρόσωπα θα ξεκλειδωθούν.

Αλλά ενώ είναι δροσερό να παίζεις μπροστά στη γέφυρα Golden Gate ή στις πυραμίδες, αυτές οι αλλαγές είναι καθαρά καλλυντικές. Και για μία φορά, το παιχνίδι είναι τόσο καλό σε ένα παιχνίδι αυτού του είδους που ο επιπλέον άγκιστρο δεν αισθάνεται πραγματικά όλα αυτά που είναι απαραίτητα. Δεδομένου ότι ένα παιχνίδι έχει κέρδος εξ ολοκλήρου μέσω διαφημίσεων βίντεο, μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους προγραμματιστές που θέλουν να χτίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άγκιστρα - αλλά ειλικρινά, με το ποσό διασκέδασης που θα βγείτε από αυτό, πιθανότατα θα θέλατε ποντάρετε τη μοναδική αγορά $ 2.99 εντός εφαρμογής για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις ως τρόπο να λέτε "ευχαριστώ".

Σε μια εποχή που τα περισσότερα παιχνίδια skateboarding επιλέγουν περίπλοκο ρεαλισμό, ο Halfpipe Hero είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για όσους απολαμβάνουν προσβασιμότητα σε σχέση με τα μνήματα των πλήκτρων απομνημόνευσης. Αν έχετε υπέροχες αναμνήσεις να παίζετε τα βιντεοπαιχνίδια skateboarding, δώστε στον Halfpipe Hero την πλήρη προσοχή σας. Είναι σπάνια.

Το Halfpipe Hero είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download από το App Store.