Οι καλύτερες εφαρμογές μπύρας, κρασιού και κοκτέιλ για το Android

01 του 06

Εφαρμογές για το ποτό

Getty Images / Πηγή εικόνας / Steve Prezant

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τόσα πολλά από τη ζωή μας αυτές τις μέρες, από τα καθημερινά βήματα και τις προπονήσεις μέχρι τη νυχτερινή υστέρηση στη χρήση δεδομένων και πολλά άλλα. Λοιπόν, γιατί να μην παρακολουθείτε την πρόσληψη αλκοόλ; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας παρασκευάσματα και κρασιά, να διαβάσετε κριτικές και να ανακαλύψετε νέα ποτά και να βρείτε συνταγές κοκτέιλ. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την πρόσληψή σας και ακόμα να υπολογίσετε το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα σας, αν και αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς και να μην προσδιορίζεται αν είστε ασφαλής να οδηγείτε ή όχι. Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι πραγματικά διασκεδαστικές και μπορούν να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε την αγαπημένη μπύρα, το κρασί και τα κοκτέιλ σας όταν δεν είστε σίγουροι για το τι να παραγγείλετε στο μπαρ.

02 του 06

Craft Beer Tracker

Getty Images / Moment / Taketan

Το Untappd είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές για την παρακολούθηση περιπέτειων σχετικών με την μπύρα. Μπορείτε να μοιραστείτε τι πίνετε, να εξετάζετε και να βαθμολογείτε τη μπύρα και να βλέπετε τι πίνετε οι φίλοι σας. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε κοντινά μπαρ που εξυπηρετούν τα παρασκευάσματα που σας αρέσουν και μπορείτε να κερδίζετε κονκάρδες καθώς εξερευνάτε διαφορετικά στυλ μπύρας. Οι ζυθοποιίες μπορούν επίσης να δημιουργούν προφίλ στην εφαρμογή και να μοιράζονται τα μενού τους μπύρα, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με τα απόλυτα αγαπημένα σας. Περισσότερο "

03 του 06

Craft Beer Κριτικές

Εάν χρειάζεστε όλα τα δεδομένα που μπορείτε να βρείτε για μια συγκεκριμένη μπύρα, η Beer Citizen είναι η εφαρμογή σας. Ο δικτυακός τόπος και η εφαρμογή του Beer Citizen έχουν φωτογραφίες, σχόλια και εκατοντάδες γνωρίσματα που σχετίζονται με την παρασκευή, όπως αίσθηση στόματος, σημειώσεις γεύσης και άρωμα. Αυτή η εφαρμογή θα ευχαριστήσει τους νεκρούς δεδομένων και τους πραγματικούς λάτρεις της μπύρας, αλλά οι μη-εμμονή μπορούν να βρεθούν συγκλονισμένοι. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια καλή πηγή για να πάρετε μια αίσθηση για το πώς να εξετάσει την μπύρα και να κατανοήσουν τις διαφορές μεταξύ των ποικιλιών. Στην πραγματικότητα, το λεξιλόγιο δεν απέχει πολύ από τις σημειώσεις γευσιγνωσίας κρασιού.

04 του 06

Παρακολουθήστε το κρασί σας

Μιλώντας για το, το Drync σάς επιτρέπει να καταγράφετε τα κρασιά απλά πατώντας μια φωτογραφία της ετικέτας. Μόλις το κάνετε, μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε τις δικές σας σημειώσεις γευσιγνωσίας εάν το πίνετε ήδη ή δείτε αξιολογήσεις και περιγραφές εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μπουκάλι. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με φίλους και να μοιραστείτε συστάσεις. Ποτέ μην επισκέπτεστε το κατάστημα κρασιών (ή τμήμα κρασιού) χωρίς αυτό.

05 του 06

Κάνε σαν Tom Cruise

Εάν το σκληρό οινόπνευμα είναι το παιχνίδι σας, το Cocktail Flow είναι μια εφαρμογή συνταγής ποτών που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρασκευάσματα με βάση τα συστατικά που έχετε ήδη. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στην εφαρμογή ανάλογα με τον τύπο ποτού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή τον τύπο ποτού (τροπικά, για παράδειγμα), συμβάν ή ακόμα και χρώμα. Η εφαρμογή σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια λίστα αγορών και να υπολογίσετε το κόστος, έναν καλό πόρο εάν σχεδιάζετε ένα πάρτι ή κάποιο μεγάλο γεγονός. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας και να δείτε παρόμοιες συνταγές για έμπνευση. Περισσότερο "

06 του 06

BACtrack

Τέλος, ο Υπολογιστής Αλκοόλ σας βοηθά να παρακολουθείτε όλες τις θυσίες σας. Ξεκινήστε εισάγοντας το βάρος και το φύλο σας στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια ξεκινήστε να προσθέτετε τα ποτά σας. Μπορείτε είτε να προσθέσετε ένα ποτό και το χρόνο που το τελειώσατε είτε να παρακολουθήσετε τη διάρκεια του ποτού πιέζοντας όταν ξεκινάτε ένα ποτό και πάλι όταν τελειώσετε. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε πόσο γρήγορα πίνετε και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να επιβραδύνετε. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, η εφαρμογή θα υπολογίσει το περιεχόμενο αλκοόλ στο αίμα σας (BAC) και θα συγκρίνει ακόμη και με τα νόμιμα όρια στην περιοχή σας. Και πάλι, αυτό δεν παίρνει τη θέση ενός αναπνευστήρα και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για λόγους ψυχαγωγίας. Μην πίνετε και οδηγείτε! Περισσότερο "