Μάθετε να αλλάζετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά αλληλογραφίας στο Mail AIM ή στο AOL Mail

Προσθέστε κάποια προσωπικότητα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, αλλάζοντας τη γραμματοσειρά

Arial για όλους τους σκοπούς; Μπορεί να πάρει λίγο ... βαρετό. Τι γίνεται με το Courier New, τη Γεωργία, το Comic Sans ή την Verdana;

Στο AIM Mail και στο AOL Mail στον ιστό, μπορείτε να επιλέξετε από αυτές τις γραμματοσειρές και άλλους ως προεπιλογή και να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο μέγεθος και το χρώμα του προσκηνίου για εκκίνηση.

Αλλάξτε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά αλληλογραφίας στο AIM Mail ή στο AOL Mail

Για να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το χρώμα γραμματοσειράς και το μέγεθος γραμματοσειράς που χρησιμοποιούνται από προεπιλογή για νέα μηνύματα στο AIM Mail ή στο AOL Mail:

  1. Ακολουθήστε το σύνδεσμο Ρυθμίσεις στο AIM Mail ή στο AOL Mail.
  2. Μεταβείτε στην κατηγορία Σύνθεση .
  3. Επιλέξτε την επιθυμητή γραμματοσειρά, το μέγεθος της γραμματοσειράς και το χρώμα γραμματοσειράς κάτω από την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά και το χρώμα
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Την επόμενη φορά που θα συντάξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα χρησιμοποιήσει τις νέες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις γραμματοσειρών.

Προσθέστε εμπλουτισμένο κείμενο στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας

Αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό, τι βλέπετε αλλάζοντας την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά, μεταβείτε στη μορφοποίηση HTML εμπλουτισμένου κειμένου σε AIM Mail ή AOL Mail. Όταν ενεργοποιείτε τη μορφοποίηση HTML εμπλουτισμένου κειμένου, μπορείτε να υπογραμμίζετε, να χρησιμοποιείτε τολμηρά και πλάγια, να δημιουργείτε εύκολα λίστες με κουκκίδες και να χρωματίζετε τόσο το κείμενο όσο και το φόντο. Για να ενεργοποιήσετε τη μορφοποίηση HTML εμπλουτισμένου κειμένου:

  1. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις
  2. Μεταβείτε στην κατηγορία " Δημιουργία ".
  3. Επιλέξτε Επεξεργασία εμπλουτισμένου κειμένου / HTML σε Σύνθεση.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Επειδή δεν μπορούν όλα τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εμφανίζουν μηνύματα μορφοποιημένα με μορφή HTML, το AIM Mail παράγει επίσης μια έκδοση απλού κειμένου για κάθε πλούσιο μήνυμα κειμένου που στέλνετε.