Κατεβάστε δωρεάν τραγούδια αποκριών και ήχους

Πού να κατεβάσετε τους τόνους δωρεάν μουσική αποκριών αποκριών

Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, όταν παίρνετε την ευκαιρία να τρομάξετε τον εαυτό σας από τους φίλους και την οικογένειά σας ... και να ξεφύγετε από αυτό! Έτσι, πού βρίσκετε μουσική που είναι κατάλληλη για αποκριές;

Υπάρχει μια καλή επιλογή από τα άλμπουμ μουσικής αποκριών που προσφέρονται από ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής, αλλά τι εάν το θέλετε δωρεάν;

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας Essentials Μουσική Απόκριες για τα καλύτερα μέρη για να πάρει την ελεύθερη σας τρομακτική μουσική.

Happy Halloween!

Συμβουλή: Αν θέλετε οποιοδήποτε από αυτά τα αρχεία ήχου να είναι σε διαφορετική μορφή από αυτό που σας δίνεται, εκτελέστε τα μέσω ενός δωρεάν μετατροπέα ήχου . Τις περισσότερες φορές, ίσως θέλετε οι ήχοι αποκριών σας να είναι σε μορφή MP3 έτσι ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε μια ποικιλία συσκευών.

01 από 08

Spooky Party Tunes (5 τραγούδια)

Αν ψάχνετε για μερικές τρομακτικές μελωδίες κομμάτι τότε υπάρχουν 5 πλήρεις αποκριές κομμάτια στο Freekidsmusic.com που είναι ιδανικά για κάθε τρομοκρατική κόρη αποκριών παιδιών.

Για να κατεβάσετε τα τραγούδια, επισκεφθείτε αυτές τις σελίδες μουσικών καλλιτεχνών:

02 από 08

Κλήση όλων των αποκριών άλμπουμ Fiends (31 Terrorizing Tracks)

Αυτό το τρομερά δωρεάν λεύκωμα στο OddioOverplay.com είναι μια συλλογή από ανατριχιαστικά τραγούδια που αποτελούνται από τρία τμήματα - Cinematic και Soundscapes, Rock and Dance, και Fiendish Songs.

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το άλμπουμ ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κουμπί κάτω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στον ιστότοπο.

Αυτή η τεράστια συλλογή έρχεται επίσης πλήρης με έργα τέχνης και άλλα freebies που μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα. Περισσότερο "

03 του 08

Vintage Αποκριάτικα Μείγματα (6 Remixes)

Αν ψάχνετε για τραγουδώντας μουσική vintage, τότε αυτό το σύνολο των remix από DJ Doctor Toast σας δίνει πάνω από 90 λεπτά ρετρό αποκριές ήχου διασκέδαση.

Τα remixes περιέχουν πολλούς καλούς vintage ήχους και αξίζει να το ακούσετε εάν θέλετε την έντονα καλή vintage αποκριτική νύχτα.

Μπορείτε να πάρετε κάθε Halloween ήχο σε μορφή MP3 ή OGG. Περισσότερο "

04 του 08

Munsterbeat (1 κομμάτι) (Martinibomb και η καρύδα Monkeyrocket)

Παρόλο που αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι τριών λεπτών, είναι ένα εξαιρετικό τραγούδι που αξίζει τον κόπο να κατεβάσετε δωρεάν.

Το Martinibomb και το Monkeyrocket της Καρύδας έχουν κάνει σπουδαία δουλειά στο να αποτυπώσουν την ουσία του Halloween με το remix τους από το κλασικό θέμα του Munsters . Περισσότερο "

05 του 08

Δωρεάν Απόκριες Μουσική σε Απόκριες Θέματα (44 κομμάτια)

Αν ψάχνετε ειδικά για απλά μουσική αποκριών, τότε η ιστοσελίδα Haunted Illinois προσφέρει συνολικά 44 δωρεάν downloads. Τα αρχεία είναι στη μορφή MID .

Υπάρχουν απομνημονευτικά μουσικά θέματα από κλασσικά όπως η οικογένεια Addams, η Bewitched, η Psycho, οι Ghostbusters, οι Munsters και πολλά άλλα. Περισσότερο "

06 του 08

Δωρεάν Sound Effects Sound Effects SoundBible.com (75 Ήχοι)

Εάν χρειάζεστε κάποια καλά ηχητικά εφέ, τότε το SoundBible.com είναι ένα εξαιρετικό αρχείο που περιέχει όλα τα είδη παράξενων και υπέροχων ήχων.

Δείτε τις στο πρόγραμμα περιήγησής τους και τις κατεβάσετε στη μορφή WAV ή MP3. Περισσότερο "

07 του 08

Το Spooky Απόκριες Μουσική του Spot Holiday (52 Ήχοι)

Ο ιστότοπος Holiday Spot έχει μια αξιοπρεπή επιλογή ουσιωδών ουρλιαχτών για τις ανάγκες της μουσικής αποκριών σας.

Τα αρχεία έρχονται σε MP3, WAV και MIDI και μπορούν να μεταφορτωθούν κάνοντας δεξί κλικ στον τίτλο του ήχου. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναπαραγωγή για να κάνετε προεπισκόπηση των ήχων προτού τα κατεβάσετε. Περισσότερο "

08 από 08

Οι αποκριές ήχοι του Haunted Bay (40+)

Ακόμα πιο δωρεάν downloads μουσικής Απόκριες μπορεί να είχε πάνω από Haunted Bay - ένα τέλειο όνομα για μια ιστοσελίδα με δεκάδες στοιχειωμένους ήχους!

Λήψη ήχων κλήσης calle, δαίμονες δαίμονας, καμπάνα εκκλησία, θηλυκό κραυγή και πολλά άλλα, σε μορφές ήχου όπως WAV, MP3, και MID. Περισσότερο "