Κορυφαίες λήψεις αποκριών άλμπουμ - MP3 μουσική και ήχοι

Απόκριες άλμπουμ: τρομακτική μουσική και ηχητικά εφέ για αποκριές

Η προσπάθεια να βρεθεί αυτό το «τέλειο» άλμπουμ αποκριών με το πλύσιμο των πολλών ψηφιακών υπηρεσιών μουσικής στο Διαδίκτυο μπορεί να χρονοβόρα. Υπάρχουν αμέτρητα άλμπουμ αποκριών που είναι προσανατολισμένα σε διαφορετικές περιστάσεις, αλλά πώς ξέρετε ποια θα επιλέξει;

Γιατί να μην ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Essentials μουσικής Απόκριες που επικεντρώνεται σε μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ για διάφορες εκδηλώσεις Απόκριες. Μόλις λάβετε την ψηφιακή σας λήψη, μπορείτε στη συνέχεια να την εγγράψετε σε CD , να συγχρονίσετε το MP3 player / media player κλπ. Happy Halloween!

01 από 05

Βασική αποκριών - 50 τρομακτικά τραγούδια

Βασική αποκριών - 50 τρομακτικά τραγούδια. Εικόνα © Countdown Media GmbH

Με ένα εντυπωσιακό 50 κομμάτια και συνολικό χρόνο παιχνιδιού πάνω από 2,5 ώρες, το Essential Halloween άλμπουμ είναι ένας σπουδαίος μουσικός πόρος για κάθε περίσταση του Halloween. Εκτός από τα θέματα από κλασικά κλασσικά όπως η οικογένεια Adams, οι Ghostbusters, οι άνδρες στο μαύρο και ο Buffy The Vampire Slayer, υπάρχει επίσης ένας καλός συνδυασμός άλλων γνωστών τραγουδιών. Συνολικά, μια πολύ καλή συλλογή που είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Περισσότερο "

02 του 05

57 παιδιά μεγαλύτερα αποκριτικά τραγούδια, ιστορίες και ήχοι

57 Kids Greatest Απόκριες τραγούδια ιστορίες και ήχοι. Εικόνα © Tutm Entertainment, Inc.

Αυτό το άλμπουμ από το πλήρωμα Hit είναι μια μεγάλη συλλογή από φιλικά προς το παιδί κομμάτια. Αυτό περιλαμβάνει τραγούδια όπως: Monster Mash, Theme Family Theme, Άνδρες σε μαύρο και πολλά άλλα. Για να κρατήσει τα παιδιά διασκεδάσει υπάρχει επίσης ένα μείγμα από τρομακτικές ιστορίες, παιχνίδια και ήχους. Συνολικά, ένας μεγάλος συνδυασμός δραστηριοτήτων που θα κρατήσει οποιοδήποτε κόμμα παιδιών αποκριών σε κίνηση .. Περισσότερα »

03 του 05

Το Ultimate Rockin 'Απόκριες Κόμμα - Αμερικανικά τραγούδια τρόμου (1930s - 1950s)

Το Ultimate Rockin Απόκριες Κόμμα. Εικόνα © Η ετικέτα Viper

Εάν σας αρέσει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, τότε αυτό το ρετρό άλμπουμ πάρτι Απόκριες είναι η τέλεια επιλογή. Περιέχει 20 ψυκτικές διαδρομές που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930 έως τη δεκαετία του 1950. Καλλιτέχνες όπως ο Screamin 'Jay Hawkins, ο Archie King, οι Coasters και το The Swingin' Philies, εμφανίζονται όλα σε αυτό το παλιό άλμπουμ τρόμου σχολείου. Αν σας αρέσουν τα κλασικά αμερικανικά τραγούδια φρίκης, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σας ξεσηκώσει όλοι αυτό το Halloween. Περισσότερο "

04 του 05

Τελευταίες επιτυχίες αποκριών κόμματος

Τελευταίες επιτυχίες αποκριών κόμματος. Εικόνα © Drew's Entertainment

Αυτό το μουσικό λεύκωμα του The Hit Crew είναι μια συλλογή από κλασικά τραγούδια και ηχητικά εφέ που είναι κατάλληλα για σχεδόν οποιοδήποτε πάρτι αποκριών. Με συνολικά 20 τρομακτικές διαδρομές για να ακούσετε, υπάρχει αφθονία της ατμόσφαιρας σε αυτό το άλμπουμ για να κρατήσει το κόμμα σας που πηγαίνει στο Halloween διάθεση. Υπάρχει μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Michael Jackson, ο Ray Parker νεώτερος, ο Bobby "Boris" Pickett (Monster Mash) και πολλά άλλα - όλα συνολικά σε μια ώρα μιας διαρκούς διασκέδασης αποκριών. Παρόλο που αυτό το άλμπουμ δεν είναι κατάλληλο για πολύ μικρά παιδιά (μερικά κομμάτια ηχητικών εφέ), είναι μια εξαιρετική αγορά αν σας αρέσει η χορευτική μουσική και θέλετε να κάνετε κάποια ενέργεια σε ένα «νεκρό» πάρτι! Περισσότερο "

05 του 05

Φανταχτερά ήχοι αποκριών

Φανταχτερά ήχοι αποκριών. Εικόνα © Hot Ιδέες

Απόκριες ηχητικά εφέ μπορούν να προσθέσουν μια μεγάλη ατμόσφαιρα σχεδόν οπουδήποτε. Αν ψάχνετε για ήχους αποκριών φόντο, τότε αυτό είναι το άλμπουμ του Captain Audio είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η λήψη διαρκεί πάνω από μία ώρα και παρέχει απίστευτο όγκο ήχων για την τέλεια τρομακτική ατμόσφαιρα - εξαιρετική για την προσθήκη ηχητικής ατμόσφαιρας στην εξωτερική σας οθόνη αποκριών. Αυτό το άλμπουμ είναι επίσης πολύ καλή τιμή για τα χρήματα σε μόλις 99 σεντς. Περισσότερο "