Αναθεώρηση: Το Soft-Speaker I-Dog

Λούτρινο I-Dog Soft Speaker παρέχει μουσική που μπορείτε να αγκαλιάσετε

Ενώ το αρχικό ρομπότ I-Dog του Hasbro είναι αξιολάτρευτο, το μέγεθος του και το συμπαγές του εξωτερικό δεν σας επιτρέπουν ακριβώς να στενοχωρήσετε το πράγμα με όλη την λατρεία σας. Εισαγάγετε το μαλακό ηχείο Dog I-Dog, μια στρογγυλή συστροφή στο concept I-Dog που διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα. Ενώ η γραμμή δεν έχει δει νέες προσθήκες μετά την δημοσίευση αυτής της αναθεώρησης, το I-Dog Soft είναι ακόμα ευρέως διαθέσιμο σε μέρη όπως το Amazon.com, όπου μπορείτε να το πάρετε με έκπτωση σε σύγκριση με την αρχική του τιμή. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό το μαλακό σκυλάκι σε αντίθεση με τον ξάδερφό του; Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά στο μαζεμένος σκύλος.

Πλεονεκτήματα του Soft-Speaker I-Dog

Είναι ασταθής: Σε αντίθεση με το αρχικό I-Dog, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ύπνο με αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο και να το συντρίψετε σε ένα εκατομμύριο κομμάτια σκυλάκι. Το μαλακό ηχείο Dog I-Dog σαρώνει το αρχικό σκυλί ρομπότ ενώ το κάνει απαλό και πιο αγκαλιά. Πρόκειται για το τέλειο μέγεθος για να λικνιστείτε σε βραχίονες ενός παιδιού - ή ακόμα και ενήλικες »για αυτό το θέμα.

Multi-tasker: Το I-Dog Soft δεν είναι μόνο εκεί για να αγκαλιάσετε. Όπως και το αρχικό I-Dog, η βελούδινη έκδοση επίσης διπλασιάζεται ως ηχείο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε ένα iPod , MP3 player , iPad ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που εξάγει ήχο στο I-Dog Soft και το χρησιμοποιείτε ως ηχείο. Δεν θα πάρετε ακριβώς το βασικό-χτύπημα μπάσο με αυτό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό παρόλα αυτά. Έχει ακόμη μια τσέπη για να τοποθετήσει ένα MP3 player.

Διαδραστικότητα: Όπως και ο εξάδελφος του σκληρού κελύφους, το I-Dog Soft διαθέτει φώτα στο πρόσωπό του που δείχνουν τις ποικίλες διαθέσεις του. Το σκυλί αλληλεπιδρά επίσης μέσω των φώτων του όταν τοποθετείται κοντά σε ένα ηχείο.

Μειονεκτήματα του Soft-Speaker I-Dog

Δεν υπάρχει άρθρωση: Παρά κάποιες περιγραφές, μπορείτε να δείτε online για το I-Dog Soft "χορεύοντας μαζί" και έχοντας τα "αυτιά του να μετακινούνται" στο ρυθμό, το βελούδινο σκυλί δεν κινείται όπως ο μικρότερος αδελφό του σκληρού κελύφους. Βασικά απλά αντιδρά μέσω των φώτων στο πρόσωπό της.

Περιορισμοί ομιλητών: Τα ηχεία του βελούδου του I-Dog δεν θυμίζουν έντονη ένταση ή πηγή μουσικής με δυνατότητα "mega-bass". Οποιαδήποτε από αυτές τις δύο θα έχει ως αποτέλεσμα τον αλλοιωμένο ήχο, οπότε θα θέλετε να μειώσετε την ένταση ήχου και να απενεργοποιήσετε τυχόν επιπλέον μπάσα στη συσκευή σας.

Σκληρά αυτιά: Ενώ προφανώς έγινε για να διατηρηθεί η εμφάνιση του I-Dog, τα σκληρά πλαστικά αυτιά δεν φαίνεται να χωράνε για ένα βελούδινο παιχνίδι. Μπορεί επίσης να είναι δυνητικά οδυνηρό εάν κάποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το σκυλί για να χτυπήσει κάποιον με, όπως μερικά παιδιά μπορεί να είναι ικανά να κάνουν με μαλακά, χαλαρά βελούδινα ζώα.

Θέματα καινοτομίας: Ένα από τα θέματα με το αρχικό I-Dog - ή τα περισσότερα παιχνίδια ρομπότ, για αυτό το θέμα - είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να βαρεθούν με αυτό μόλις ξετυλίξει η καινοτομία. Η μείωση της άρθρωσης καθιστά το I-Dog Soft ακόμα πιο καινούργιο από το πρωτότυπο. Αλλά το γεγονός ότι διπλασιάζεται ως ένα παιχνίδι βελούδου απλώς θα μπορούσε να του δώσει μεγαλύτερη ισχύ από τον σκληρό κέλυφος ξάδελφό του.

Κλείσιμο Σκέψεις στο Soft-Speaker I-Dog

Η οικονομική προσιτότητα και ένα χρήσιμο σύνολο χαρακτηριστικών καθιστούν το Soft-Speaker I-Dog ένα καλό παιχνίδι με δυνατότητες δώρων. Δεν κινείται όπως ο αδελφός του ρομπότ, αλλά η πλούσια φύση του μπορεί να το κάνει πιο ελκυστικό σε μερικούς. Τα παιδιά πιθανότατα θα είναι το κύριο κοινό για αυτήν τη συσκευή, αν και μπορεί να είναι ευχάριστο και για μερικούς ενήλικες.

Γνωστοποίηση: Ελήφθη δείγμα ανασκόπησης από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.