Η σειρά All-in-One HP OfficeJet Pro 8600

Ένας μεγάλος εκτυπωτής αντικαταστάθηκε από ακόμα μεγαλύτερο εκτυπωτή

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η σειρά OfficeJet Pro 8500 κυκλοφόρησε πριν από 7 ή 8 χρόνια. Την ημέρα της ήταν μια ωραία μηχανή, αλλά τα πράγματα έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής ότι σε κάποιο σημείο μια σειρά χρειάζεται ακριβώς να αντικατασταθεί. Ενώ η HP κάνει πολλούς εκτυπωτές, μερικές από τις καλύτερες εργασίες της απεικονίζονται σε αυτήν την επόμενη σειρά από τη σειρά 8500, η ​​σειρά OfficeJet Po 8600 e-All-in-One, η οποία περιλαμβάνει το OfficeJet Pro 8620 e-All- in-One Εκτυπώσαμε λίγο πίσω.

Χωρίς αμφιβολία όμως, ο καλύτερος εκτυπωτής της σειράς είναι το OfficeJet Pro 8630, το οποίο όχι μόνο εκτυπώνει καλά, αλλά το κάνει με πολύ καλό κόστος ανά σελίδα , αρκετά κάτω από 2 σεντς για μονόχρωμα και κάτω από 10 σεντ για το χρώμα.

Ενώ το 8500 ήταν για την ημέρα του ένα αξιοσέβαστο μηχάνημα, η τεχνολογία των εκτυπωτών έχει αλλάξει με τόσους πολλούς τρόπους τα τελευταία επτά ή οκτώ χρόνια που η ομοιότητα μεταξύ των μηχανών εκείνης της εποχής και τώρα είναι ... καλά, διαφορετικά στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, και τα δύο μοντέλα παρέχουν εκτυπώσεις καλής ποιότητας, αλλά το 8500 δεν είναι πια διαθέσιμο.

Συγκρίνετε Τιμές

Η έκδοση HP 6500 του μεγάλου αδελφού, το Officejet Pro 8500 σας επιτρέπει να εκτυπώνετε έγχρωμα έγγραφα έως και 50 τοις εκατό λιγότερα ανά σελίδα, ισχυρίζεται η HP - και εάν χρησιμοποιείτε τα κασέτα υψηλής χωρητικότητας της HP, θα εξοικονομήσετε χρήματα αναλώσιμα σε σύγκριση με τους εκτυπωτές λέιζερ.

Ταχύτητα και Ανάλυση

Το HP 8500 μπορεί να εκτυπώσει, να σαρώσει, να αντιγράψει και να στείλει φαξ. Σύμφωνα με το φύλλο προδιαγραφών της HP, μπορεί να εκτυπώσει έως 35 σελίδες ανά λεπτό μονόχρωμες και έως 34 σελίδες ανά λεπτό. Η ανάλυση έγχρωμης εκτύπωσης είναι έως 1.200 κουκκίδες ανά ίντσα (dpi) και η ανάλυση έγχρωμης εκτύπωσης είναι έως 4.800 x 1.200 dpi.

Εκτύπωση φωτογραφιών

Το HP 8500 μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες χωρίς περιθώρια έως 8,3 x 11 ίντσες. Προσφέρει υποστήριξη PictBridge και υποστήριξη καρτών μνήμης για: CompactFlash Τύπου I και II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital (SD), SDHC, MultiMediaCard, xD-Picture Card, Memory Stick Duo , Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Micro (δεν περιλαμβάνεται προσαρμογέας, αγορά ξεχωριστά). Μειωμένο μέγεθος MultiMediaCard RS-MMC / MMC κινητό, MMCmicro, miniSD, microSD (ο προσαρμογέας δεν περιλαμβάνεται, αγοράζεται ξεχωριστά)

Σάρωση, αποστολή φαξ και αντιγραφή

Η ανάλυση του οπτικού σαρωτή είναι έως και 4.800 κουκκίδες ανά ίντσα (dpi). η βελτιωμένη ανάλυση λογισμικού είναι έως 19,200 dpi. Έγγραφα μέχρι 8,5 x 14 ίντσες μπορούν να τροφοδοτηθούν μέσω του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων. τα έγγραφα μέχρι 8,5 x 11,7 ίντσες θα χωράνε στην επίπεδη επιφάνεια.

Η ταχύτητα μετάδοσης φαξ είναι τρία δευτερόλεπτα ανά σελίδα και η ανάλυση είναι μέχρι 300 x 300 dpi. το HP 8500 μπορεί να αποθηκεύσει έως 125 σελίδες στη μνήμη.

Το HP 8500 μπορεί να αντιγράψει έως και 34 αντίγραφα ανά λεπτό και 35 σελίδες ανά λεπτό σε μαύρο χρώμα. Οι εικόνες μπορούν να κλιμακωθούν από 25 έως 400 τοις εκατό. Υπάρχει δίσκος εισόδου χαρτιού 250 φύλλων και αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 35 φύλλων.

Πρόσθετα

Η δικτύωση είναι συμβατή με το HP 8500, με ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet . Η δικτύωση WiFi 802.11b / g είναι προαιρετική. Ο εκτυπωτής διαθέτει πιστοποίηση Energy Star. Η HP προσφέρει δωρεάν ανακύκλωση των κασετών εκτύπωσης μέσω του Partners Planet.

Συγκρίνετε Τιμές