Προσιτό Δράση: SoCoo S60 WiFi Αθλητική Δράση Αναθεώρηση Κάμερας

Αυτές τις μέρες, σχεδόν φαίνεται ότι όλοι είναι ένα αστέρι βίντεο.

Σε μια εποχή των smartphones και του YouTube, το βίντεο είναι πλέον ένα πιστοποιητικό εργαλείο για τις μάζες μέχρι το σημείο που είναι σχεδόν παράξενο να σκεφτόμαστε μια εποχή που δεν συνέβαινε αυτό. Το μάθημα? Προσέξτε προσεκτικά αυτό που κάνετε στο κοινό επειδή δεν ξέρεις ποτέ ...

Εν πάση περιπτώσει, αυτός ο συνδυασμός προσβασιμότητας και τεχνολογίας miniaturization οδήγησε στην άνοδο της φωτογραφικής μηχανής δράσης, ενός τμήματος που διαδόθηκε από τον σημερινό βασιλιά του τμήματος. Πιο συμπαγής από ακόμη και μικρές βιντεοκάμερες όπως το JVC Everio Quad Proof HD , η φωτογραφική μηχανή δράσης κέρδισε γρήγορα τη δημοτικότητα με υπαίθρια και ενεργά άτομα που θέλουν να καταγράψουν τα hijinks τους για τα επόμενα. Σίγουρα δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος πριν ξεκινήσουν άλλοι αμφισβητίες με στόχο το θρόνο του GoPro, με υποψήφιοι όπως ο SooCoo να εισέρχονται τώρα στο μίγμα.

Από την πλευρά του, το SooCoo S60 κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση του κουτιού. Το S60 έρχεται με μια ωραία γεμισμένη σκληρή θήκη για τη στέγαση της φωτογραφικής μηχανής όταν δεν χρησιμοποιείται, το οποίο είναι ένα ωραίο πλεονέκτημα. Επιπλέον, το SooCoo προσπαθεί να γλυκάνει την κατσαρόλα, ρίχνοντας μια δέσμη αξεσουάρ με τη θήκη. Αυτά περιλαμβάνουν μια ποικιλία από βάσεις για την τοποθέτηση της φωτογραφικής σας μηχανής σε όλα τα είδη των αντικειμένων, είτε πρόκειται για το ποδήλατό σας στο βουνό μέσω μιας λαβής για το αντιπρόσωπο είτε ακόμα και στον καρπό σας μέσω ενός δερμάτινου ιμάντα. Το S60 έρχεται επίσης με απομακρυσμένο καρπό, το οποίο είναι ξεχωριστό από το προαναφερθέν λουράκι καρπού και μοιάζει σχεδόν σαν ένα σπορ ρολόι, εκτός από το ότι έχει κουμπιά ελέγχου στο πρόσωπο αντί για ένα ρολόι. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τηλεχειρισμό της συσκευής σε περίπτωση που την έχετε συνδέσει με ένα κράνος, για παράδειγμα, και θέλετε να το χειριστείτε στη μέση μιας διαδρομής εγγραφής.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το ίδιο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής λειτουργεί επίσης ως αδιάβροχο περίβλημα. Με άλλα λόγια, το S60 είναι αδιάβροχο ακριβώς έξω από το κουτί και δεν απαιτεί ξεχωριστή αδιάβροχη θήκη για υποβρύχια χρήση. Το SooCoo ισχυρίζεται ότι το gadget είναι αδιάβροχο μέχρι βάθους 60 μέτρων, όμως, για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω τόσο βαθιά. Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής διαθέτει πολλά κουμπιά καθώς και μια οθόνη 1,5 ιντσών για τη διασύνδεσή του. Στο πλάι υπάρχει ένα βιδωτό καπάκι που καλύπτει τις θύρες microUSB. Σημειώστε ότι αυτό το καπάκι προστατεύει τις θύρες από το νερό και τα στοιχεία, αλλά κάνει επίσης τον ήχο σας σβησμένο, ώστε να θέλετε να το αφαιρέσετε για βελτιωμένη απόδοση μικροφώνου, αν δεν γυρίζετε σε σκληρά περιβάλλοντα. Στην κορυφή υπάρχει ένας μηχανισμός κλειδώματος που σας δίνει πρόσβαση στην υποδοχή μπαταρίας και microSD όταν ξεκλειδωθεί. Αν και το S60 έρχεται με μια δέσμη αξεσουάρ, μια κάρτα μνήμης δεν είναι μία από αυτές, έτσι θα πρέπει να πάρετε ένα εσείς. Η υποδοχή κάρτας βρίσκεται κάτω από την μπαταρία και είναι βέβαια λίγο πόνο για πρόσβαση και χρήση.

Η ποιότητα του βίντεο, εν τω μεταξύ, είναι αξιοπρεπής, ειδικά για την τιμή. Δεν είναι τόσο ζωντανό όσο το GoPro και μοιάζει να υπάρχει μια μικρή απόχρωση σε αυτό (και ναι, έβλεπα να βγάλω το πλαστικό φιλμ στο μπροστινό μέρος του φακού). Η διαφορά είναι ιδιαίτερα αισθητή τη νύχτα, όπου το GoPro έχει καλύτερες επιδόσεις. Το φαινόμενο fisheye είναι επίσης πολύ πιο υπερβολικό στο S60 από το GoPro. Συνιστούμε να παίζετε με τις ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού εάν η επιλογή αυτόματου WB δεν είναι αρκετά υψηλή για σας. Προτείνω επίσης να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση 720p σε 60fps για πιο ομαλή προβολή βίντεο από την επιλογή 1080p σε 30fps. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου δύο ώρες.

Συνολικά, το SooCoo είναι μια επιλογή για τους λαούς που αναζητούν ένα ευρύ χαρακτηριστικό γνώρισμα σε μια πιο προσιτή τιμή. Εκτός από τη λήψη βίντεο, για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως κάμερα web και να τραβήξετε εικόνες επίσης. Σε ένα $ 100, είναι επίσης $ 30 φθηνότερο από τον πιο προσιτό GoPro Hero, αλλά έρχεται και με WiFi, το οποίο δεν το κάνει. Ταυτόχρονα, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο βερνίκι και η ποιότητα του βίντεο δεν είναι στην κορυφή της τάξης έτσι οι λαοί που τονίζουν ότι πάνω από οτιδήποτε άλλο μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι με αυτό. Ευτυχώς, υπάρχει ένα σωρό βίντεο που έχουν ληφθεί με το S60 στο YouTube, γι 'αυτό προτείνω να ελέγξετε αυτούς για να δείτε αν η ποιότητα του βίντεο λειτουργεί για εσάς.

Βαθμολογία: 3 αστέρια από 5

Jason Hidalgo είναι φορητός εμπειρογνώμονας ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com είναι. Ακολουθήστε τις φασαρίες του στο Twitter @ jasonhidalgo. Για περισσότερες κριτικές σχετικά με μη συμβατικά gadgets, όπως εργαλεία σάρωσης αυτοκινήτου και γλάστρες φόρτωσης, ανατρέξτε στον διανομέα " Άλλες συσκευές και αξεσουάρ"