Πώς να Ελέγχου Apple TV με το ρολόι της Apple σας

Πόσο άνετη είναι αυτή;

Όχι πολύ καιρό πριν το ρολόι ήταν αυτό που συνήθιζαν να καταλάβετε όταν θα έχετε το χρόνο να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Αυτές τις μέρες χρησιμοποιείτε το ρολόι σας ελέγχει αυτό που παρακολουθείτε, τουλάχιστον, το Apple Watch σας μπορεί (με μια Apple TV). Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Είναι όλα στην εφαρμογή

Το Apple Watch διαθέτει εφαρμογή Remote και μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε τηλεόραση Apple (συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων μοντέλων). Μόλις το ρυθμίσετε, μπορείτε να ξαπλώσετε στον καναπέ σας μετά από μια σκληρή μέρα μάχης πυρκαγιάς και να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας και να επιλέξετε κάτι καλό για να ακούσετε ή να παρακολουθήσετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το ρολόι σας για να διερευνήσετε τι διατίθεται μέσω εφαρμογών όπως το MUB I, το Netflix. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιστρέψετε στο μενού, να παίξετε, να θέσετε σε παύση και να συνεχίσετε τη μουσική ή άλλο περιεχόμενο όπως επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να δουλεύετε μέσα από τις βιβλιοθήκες του iTunes και της Apple Music .

Ας δημιουργήσουμε!

Στο ρολόι της Apple

Στην Apple TV σας

Και πίσω στο Apple Watch

Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση Όταν κάνετε ένα εικονίδιο της Apple TV θα πρέπει να εμφανίζεται στην εφαρμογή Remote στο Apple Watch. Αν δεν επιχειρήσει τότε να κάνετε επανεκκίνηση του Watch. ( Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί, σύρετε το Power Off και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple .) Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, κάντε επανεκκίνηση της Apple TV σύμφωνα με τις οδηγίες .

Τι να κάνω μετά

Αναπνέω. Έχετε μόλις συνδέσει το Apple Watch με την Apple TV και τώρα είναι καιρός να καταλάβουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Για να μεταβείτε στην εφαρμογή Remote, πρέπει να πατήσετε το Digital Crown για να μεταβείτε στην οθόνη εφαρμογών, όπου όλες οι εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο ρολόι σας εμφανίζονται σε κυκλική μορφή. Αγγίξτε την εφαρμογή Απομακρυσμένη και θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο της Apple TV (ή περισσότερα εάν το ρολόι σας είναι συνδεδεμένο σε πολλές τηλεοράσεις της Apple, οπότε θα πρέπει να τις ονομάσετε).

Αγγίξτε το εικονίδιο για να συνδεθείτε με την Apple TV. Αυτό που βλέπετε στην οθόνη θα πρέπει να γίνει μια ευαίσθητη στην οθόνη αφής (λίγο σαν αυτή που χρησιμοποιείτε ήδη στο Siri Remote). Θα δείτε μια εντολή αναπαραγωγής / παύσης , ένα κουμπί μενού και (στο επάνω αριστερό μέρος) τρεις κουκκίδες και τρεις γραμμές που σημαίνουν το κουμπί λίστας . Αυτό που κάθε ένα από αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά σε περίπτωση σύγχυσης:

Μια απογοήτευση όταν χρησιμοποιείτε το Apple Watch ως τηλεχειριστήριο της Apple TV είναι η έλλειψη υποστήριξης για το Siri - ελπίζουμε ότι η Apple θα το διορθώσει σε κάποιο σημείο, αλλά τώρα για την καλύτερη εμπειρία απομακρυσμένου ελέγχου θα πρέπει να γνωρίσετε το δρόμο σας γύρω από Siri Remote .

Μετακίνηση

Τέλος, για να καταργήσετε μια Apple TV από την εφαρμογή Remote στο Apple Watch, πρέπει να πατήσετε σταθερά το εικονίδιο της Απομακρυσμένης εφαρμογής για να καλέσετε το μενού επιλογών, πατήστε Επεξεργασία και έπειτα πιέστε το κουμπί X δίπλα στη μονάδα που θέλετε να καταργήσετε. Στην Apple TV στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνετε κλικ στο όνομα του ρολογιού σας Apple και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση .