Ορισμοί NWT και NWOT

Τι NWT και NWOT Stand Για

Χρησιμοποιείται κυρίως στο eBay όταν δημοπρατούνται τα ρούχα ή τα παπούτσια, το ακρωνύμιο NWT σημαίνει New With Tags και το NWOT είναι παρόμοιο, αλλά σημαίνει New Without Tags .

Ως νέο eBayer, μπορεί να δείτε αυτές τις περίεργες εκφράσεις σε όλη τη χώρα και να μην ξέρετε τι σημαίνουν, όπως το Swiss Army Watch - NWT . Όπως περιγράφει ο ορισμός, αυτό το παράδειγμα σημαίνει το ίδιο με το Αυτό το προϊόν είναι ολοκαίνουργιο και ακόμα περιλαμβάνει ακόμα την ετικέτα .

Οι εκφράσεις NWT και NWOT, όπως και πολλές άλλες εκφράσεις στο διαδίκτυο , αποτελούν μέρος της ηλεκτρονικής κουλτούρας συνομιλιών.

Παραδείγματα NWT και NWOT σε eBay

Μια γρήγορη αναζήτηση για NWT σε eBay, ή NWOT, θα καθαρίσει τα αποτελέσματα παρόμοια με αυτά:

Συνιστώμενη εθιμοτυπία για τη χρήση NWT και NWOT

Το να γνωρίζετε πότε να χρησιμοποιείτε την ορολογία στην ανταλλαγή μηνυμάτων σας είναι να γνωρίζετε ποιος είναι το κοινό σας, γνωρίζοντας αν το περιβάλλον είναι άτυπο ή επαγγελματικό και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε καλή κρίση.

Η κεφαλαιοποίηση δεν είναι ανησυχητική όταν χρησιμοποιείτε τις περισσότερες συντμήσεις μηνυμάτων κειμένου και τη φρασεολογία της συνομιλίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κεφαλαία γράμματα (π.χ. ROFL ) ή όλα τα πεζά γράμματα (π.χ. rofl) και η έννοια είναι ίδια. Αποφύγετε να πληκτρολογείτε ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία, αν και, συχνά, υπονοεί φωνή.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για το NWT και το NWOT, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται στον τίτλο μιας διαφήμισης στο διαδίκτυο, είναι καλύτερο να κρατάτε τα κεφαλαία γράμματα έτσι ώστε να ξεχωρίζουν, σαν να βρίσκονται στα παραπάνω παραδείγματα. Αν τα αρκτικόλεξα ήταν πεζά, θα ήταν σίγουρα πιο δύσκολο να εντοπίσουμε αμέσως αν λέτε NWT ή NWOT.

Η σωστή στίξη είναι παρόμοια μη ανησυχία με τις περισσότερες συντομεύσεις γραπτού μηνύματος (όπως TL, DR και TLDR). Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για το NWT ή το NWOT, καθώς κανένας δεν παρατηρείται συχνά με περιόδους.