Κορυφαία παιχνίδια τρόμου Xbox 360

Ποια είναι τα πιο οδυνηρά παιχνίδια στο Xbox 360;

Οι ταινίες τρόμου και τα παιχνίδια περιστρέφονται στο σπίτι μου όλο το χρόνο, αλλά για πολλούς ανθρώπους, ο μήνας του Οκτωβρίου είναι ο ΗΜΕΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝ και προσπαθούν να τραγουδήσουν όσο πιο τρομαγμένοι στη ζωή τους όσο μπορούν. Αν είστε ιδιοκτήτης του Xbox 360, η πλήρωση του τρόμου σας είναι εκπληκτικά εύκολη, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε τις πολλές διαθέσιμες εφαρμογές βίντεο, αλλά για αυτό το άρθρο, απλά θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια.

Τι είναι ο τρόμος;

Για τους σκοπούς αυτού του χαρακτηριστικού, ο "τρόμος" δεν πρέπει να σημαίνει "τρομακτικό". Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγα πραγματικά τρομακτικά βιντεοπαιχνίδια, ειδικά στο Xbox 360, επειδή τυπικά είναι είτε αρκετά επαναλαμβανόμενα και προβλέψιμα μετά την πρώτη ώρα περίπου, είτε ο χαρακτήρας σας σπάνια βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο. Αντ 'αυτού, θα επικεντρωθούμε μόνο σε θέματα τρόμου - σοκ, φόβο, βία, gore - ή πλάσματα - ζόμπι, τέρατα, δαίμονες κ.λπ. - από τα οποία υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να διαλέξετε.

Νεκρό χώρο

Το Dead Space είναι ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια εκεί έξω - για πρώτη ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσετε το μοτίβο που ακολουθεί το παιχνίδι, ώστε να ξέρετε πού και πότε να περιμένετε τους εχθρούς. Αλλά για εκείνη την πρώτη ώρα; Ανδρας! Τοσο καλα. Η κατάσταση τρόμου του Dead Space 2 υπέστη λίγο, εξαιτίας αυτού, αλλά και επειδή τα τέρατα απλά δεν φοβήθηκαν πια αφού σκοτώσατε ήδη μερικές χιλιάδες από αυτούς. Περισσότερο "

Gears of War

Το πρωτότυπο Gears of War είναι πραγματικά τρελός τρομακτικό την πρώτη φορά που παίζεις μέσα από αυτό. Οι εχθροί είναι τρομακτικοί. Υπάρχει πολλά gore. Και το παιχνίδι μοιάζει σαν να ήταν χτισμένο με νοοτροπία φρίκης επιβίωσης. Οι δύο συνέπειες έπεσαν περισσότερο σε γενικό έδαφος παιχνιδιού δράσης παρά σε τρόμο, αλλά το πρωτότυπο Gears προσφέρει μερικές πραγματικά μεγάλες στιγμές έντασης που αξίζει να δοκιμάσετε αν δεν έχετε ήδη. Περισσότερο "

Αριστερά 4 νεκρά

Το Left 4 Dead 1 και 2 θα κερδίσει μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο σχεδόν καθαρά για θέματα τρόμου - πολλά και πολλά ζόμπι - αλλά ανάμεσα στις ξέφρενες στιγμές της μάχης από τις ορδές των νεκρών, τα παιχνίδια L4D προσφέρουν μερικές πραγματικά έντονες και τρομακτικές ήσυχες στιγμές επισης. Αν διαβάζετε μηνύματα από άλλους επιζώντες και προσπαθείτε να καταλάβετε πώς η ομάδα σας θα επιβιώσει είναι εγκεφαλική και φοβερή και τρομακτική σε ένα "28 ημέρες αργότερα" είδος του τρόπου. Ή όταν περπατάτε μέσα σε μια ήσυχη περιοχή και ακούτε μια μάγισσα που τρέμει σε απόσταση, αλλά δεν μπορείτε να την δείτε ακόμα, είναι απίστευτα τεταμένη, επειδή γνωρίζετε ότι μια λανθασμένη κίνηση θα μπορούσε πολύ καλά να σας σκοτώσει όλοι. Καλές στιγμές. Περισσότερο "

Fallout 3 και Νέο Βέγκας

Οι πρώτες ώρες του Fallout 3 ή του Fallout New Vegas είναι πολύ έντονες και τρομακτικές. Ουσιαστικά τα πάντα έξω από τα ερημιά μπορούν εύκολα να σας σκοτώσουν. Ναι, φτάνεις στο επίπεδο και παίρνεις υπερβολικά γρήγορα, αλλά συναντάς ένα γιγαντιαίο ρατσκόπιο ή yaoguai ή θανάτου όταν δεν είσαι προετοιμασμένος γι 'αυτό νωρίς μπορεί να καταστρέψει πραγματικά την ημέρα σου. Το New Vegas αναβαθμίζει το ante κάπως, κάνοντας τους εχθρούς (ειδικά τους θανάτους, τα γιγαντιαία radscorpions και τους cazadores) μια πραγματική απειλή για να σας σκοτώσουν εύκολα ακόμα κι αν είστε ενεργοποιημένοι. Όταν έχετε ένα θύμα θανάτου που αναδύεται στο βάθος στο VATS στο New Vegas, τρέχετε τον άλλο τρόπο goddang. Περισσότερο "

Minecraft

Microsoft

Minecraft; Ναι, Minecraft. Σίγουρα, όλα όσα ακούτε από τους ανθρώπους που παίζουν είναι ιστορίες για το σκάψιμο τρυπών ή την κατασκευή τρομερών υλικών, αλλά αυτό συμβαίνει όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα οι πλακόστρωτοι λόφοι γίνονται το σπίτι των αράχνων, των ζόμπι, των σκελετών και των φυτών και αν δεν είστε εξοπλισμένοι για μακρύ αγώνα ή είστε πρόθυμοι να πετάξετε και να κρύψετε, τα τέρατα μπορούν και θα σας σκοτώσουν πραγματικά εύκολα. Οι πρώτες σας νύχτες στο Minecraft είναι τρομακτικές όπως η κόλαση! Περισσότερο "

Που ξεσηκώνει και νεκρους

Η σειρά Dead Rising είναι όλα σχετικά με τα ζόμπι και τη θανάτωσή τους στο πιο τρελό "Braindead" (ή "Dead Alive" στις ΗΠΑ) -σε εμπνευσμένους τρόπους. Dead Rising 2 και DR2: Off the Record είναι λίγο πιο απλή και στη μύτη και δεν είναι πραγματικά τρομακτικό. Το αρχικό Dead Rising, ωστόσο, πρόσφερε κάποια πραγματική φρίκη με τη μορφή πολλών ψυχωσικών επιζώντων που όλοι έσπασαν και βασικά χρησιμοποιούν την αποκάλυψη των ζόμπι ως δικαιολογία για να σκοτώσουν όσους ζουν όσους μπορούν μαζί με τους πεθαμένους νεκρούς. Οι ψυχικές συναντήσεις στο DR1 είναι εύκολα τα καλύτερα μέρη της ολόκληρης σειράς. Περισσότερο "

Doom 3 - Doom 3 Έκδοση BFG

Το Doom 3 (η έκδοση OG Xbox είναι συμβατή με το X360, αλλά παίρνει επίσης ένα HD remaster με τη μορφή Doom 3: BFG Edition ) πήρε τις ήδη τρομακτικές βασικές έννοιες της σειράς Doom και τους τυλίγει σε ένα φανταστικό (και σκοτεινό ) νέο περιτύλιγμα που οδηγεί στην τρομοκρατία επιβίωσης (στο σκοτάδι). Ανατριχιαστικές φωνές που αντηχούν κάτω από τους διαδρόμους. Scary σημειώσεις παντού για να σας βοηθήσουν να μοιραστείτε την ιστορία μαζί. Πολλά αίμα και γορί. Τα τέρατα ρίχνουν έξω από κάθε σκοτεινή γωνία. Το Doom 3 είναι πολύ καταπληκτικό και τρομακτικό. Το gameplay είναι λίγο χρονολογημένο από τα σημερινά πρότυπα, αλλά η φρίκη έμεινε το τεστ του χρόνου. Περισσότερο "

Resident Evil (σειρά)

Το Resident Evil φίλησε τις αποδράσεις του τρόμου επιβίωσης πριν από πολύ καιρό, αλλά ακόμα και με μια πιο προσανατολισμένη στην δράση προσέγγιση, αυτά τα παιχνίδια εξακολουθούν να προσφέρουν απίστευτα έντονες και διασκεδαστικές στιγμές. Η αρχική σκηνή του χωριού στο Resident Evil 4 είναι ένα από τα πιο έντονα τμήματα κάθε παιχνιδιού που κυκλοφόρησε τα τελευταία δέκα χρόνια, για παράδειγμα, και το RE5 είναι πραγματικά γεμάτο είναι παρόμοιες στιγμές. Το Resident Evil 6 σκοντάφτει λίγο συνολικά, αλλά ακόμη και έχει τις στιγμές της γνήσιας έντασης που σας τρομάζει τι έρχεται γύρω από την επόμενη γωνία. Μπορείτε να παίξετε RE: Code Veronica, RE4, RE5 και RE6 όλα στο Xbox 360. Περισσότερα »

Σκοτεινές ψυχές και σκοτεινές ψυχές II

Το Dark Souls είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενός παιχνιδιού που δεν είναι τρομακτικό σε έναν παραδοσιακό τρόμο τρόμου, αλλά είναι πολύ έντονο και φοβάσαι τι θα μπορούσε να φέρει ο επόμενος εχθρός. Ο τρόμος έχει να κάνει με την οικοδόμηση της έντασης και οι σκοτεινές ψυχές είναι ένα παιχνίδι που διατηρεί ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο έντασης ολόκληρη την ώρα που το παίζεις. Όταν αρχίσετε να παίζετε για πρώτη φορά, είναι εντελώς εξαντλητική. Αλλά με έναν εντελώς καλό, απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο. Dark Souls II ράμπες πράγματα ακόμα περισσότερο (ας πούμε απλά ότι δεν θέλετε να πάτε στο Brightstone Cove αν είστε φοβισμένοι από αράχνες ...). Περισσότερο "

Ο Άλαν Γουάικ

Το πρώτο ταξίδι σας μέσω του Alan Wake είναι μια από τις πιο πραγματικά τρομακτικές εμπειρίες στο Xbox 360. Το παιχνίδι κάνει αποτελεσματική χρήση της ψυχολογικής φρίκης καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στο σύστημα αντί να χρησιμοποιεί φόβο άλματος όπως τα περισσότερα παιχνίδια. Είναι πολύ ανατριχιαστικό και τρομακτικό. Τουλάχιστον, για πρώτη φορά, παίζεις μέσα από αυτό, δηλαδή. Επαναλάβετε τα playthroughs δεν είναι τρομακτικό, αφού ξέρετε τι να περιμένετε, αλλά αν δεν το έχετε παίξει ακόμα ή έχει περάσει λίγο, ο Alan Wake είναι ωραίο και τρομακτικό. Περισσότερο "

Καταδικάστηκε (σειρά)

Η σειρά Condemned έχει ξεχαστεί εδώ και πολύ καιρό, αφού δεν έχουμε δει ένα καινούργιο παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτοί οι δύο τίτλοι εξακολουθούν να είναι μεταξύ των καλύτερων πραγματικών παιχνιδιών τρόμου στο Xbox 360. Ένα κατάστημα γεμάτο ανατριχιαστικές μανεκέν στο πρώτο παιχνίδι και τρέχει από μια αρκούδα στη συνέχεια είναι δύο από τις πιο αξιομνημόνευτες τρομακτικές στιγμές αυτής της γενιάς και είναι μόνο δύο μικρά τμήματα σε δύο παιχνίδια με ακόμη περισσότερη φρίκη να προσφέρουν. Περισσότερο "

Άλλοι τίτλοι τρόμου Xbox 360

Προσπαθήσαμε να διαλέξουμε τους καλύτερους και τρομακτικότερους θεατρικούς τίτλους στο Xbox 360 για αυτήν τη λίστα, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα. Το πρώτο BioShock είναι πολύ ανατριχιαστικό. Το αρχικό παιχνίδι FEAR εξακολουθεί να είναι πολύ τρομακτικό και αποτελεσματικό (περισσότερο από τις συνέχειες αν και ο FEAR 2 έχει σίγουρα τις στιγμές του). Υπάρχουν τρία παιχνίδια Silent Hill που διατίθενται στο Xbox 360, Homecoming, HD Collection και Downpour, τα οποία είναι όλα αρκετά επιδέξια τρομακτικά αλλά όχι ιδιαίτερα γυαλισμένα ή διασκεδαστικά για να παίξουν πραγματικά.