Πώς να κάνετε μια ενημέρωση συστήματος στο Nintendo 3DS

Ενίοτε, θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε μια ενημέρωση συστήματος για το Nintendo 3DS. Αυτές οι ενημερώσεις συστήματος προσθέτουν νέες δυνατότητες στο υλικό σας, διορθώνουν σφάλματα και κάνουν άλλα είδη συντήρησης.

Η Nintendo συνήθως επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Nintendo 3DS να γνωρίζουν πότε η ενημέρωση του συστήματος είναι έτοιμη για λήψη, αλλά για να ελέγξει και να εκτελέσει την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 5 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας.
  2. Μεταβείτε στο μενού "Ρυθμίσεις συστήματος" πατώντας το εικονίδιο με το κλειδί στην κάτω οθόνη.
  3. Πατήστε "Άλλες ρυθμίσεις".
  4. Κάντε κλικ στο βέλος στη δεξιά πλευρά της κάτω οθόνης μέχρι να φτάσετε στη σελίδα 4.
  5. Πατήστε "Ενημέρωση συστήματος".
  6. Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να συνδεθείτε στο Internet και να εκτελέσετε μια ενημέρωση συστήματος. Πατήστε "OK". (Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε ασύρματη σύνδεση στο Internet !)
  7. Διαβάστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και πατήστε "Αποδοχή".
  8. Πατήστε "OK" για να ξεκινήσετε την ενημέρωση. Η Nintendo συνιστά να συνδέσετε το Nintendo 3DS στον προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος για να αποφύγετε την απώλεια ισχύος στη μέση μιας ενημέρωσης.

Συμβουλές:

  1. Χρειάζεστε σύνδεση Wi-Fi για να εκτελέσετε μια ενημέρωση του συστήματος Nintendo 3DS.
  2. Η ενημέρωση ενδέχεται να διαρκέσει μερικά λεπτά για λήψη. Εάν πιστεύετε ότι η ενημερωμένη έκδοση είναι κατεψυγμένη ή "κρεμαστεί", απενεργοποιήστε το Nintendo 3DS και δοκιμάστε ξανά την ενημέρωση.
  3. Εάν αγοράσατε το Nintendo 3DS πριν από τις 6 Ιουνίου, θα χρειαστεί να εκτελέσετε μια ενημέρωση συστήματος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο eShop του Nintendo 3DS, καθώς και στο πρόγραμμα περιήγησης στο internet του φορητού υπολογιστή και στη μεταφορά περιεχομένου Nintendo 3DS της Nintendo DSi .

Ο, τι χρειάζεσαι: