Δωρεάν πλαίσια εικόνων σε μορφή PNG

Ας το παραδεχτούμε - οι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα σε καρέ, ακόμα και σε ψηφιακές φωτογραφίες. Ακολουθεί μια συλλογή 10 δωρεάν πλαισίων που μπορείτε να προσθέσετε στις εικόνες σας. Δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας δωρεάν μάσκες σε κλίμακα του γκρι σε συνδυασμό με στυλ επιπέδων για Photoshop ή Photoshop Elements. Τα πλαίσια είναι διαφανή αρχεία PNG μεγέθους 800 x 600 εικονοστοιχείων. Θα εργαστούν στις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας, απεικόνισης, παρουσίασης και διάταξης σελίδας. Απλά τοποθετήστε τη φωτογραφία σας ως ξεχωριστό αντικείμενο ή στρώμα πίσω από το πλαίσιο, έτσι ώστε να εμφανίζεται μέσω του διαφανούς κεντρικού τμήματος.

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πλαίσια όπως αυτό με τον καλοκαιρινό σας οδηγό splash frame . Κάντε κλικ στις σελίδες για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα για κάθε καρέ και για λήψη.

Ανατρέξτε στους όρους χρήσης που εξηγούνται στο τελευταίο βήμα, πριν χρησιμοποιήσετε αυτές τις εικόνες

01 από 12

Spruce Up Ψηφιακές φωτογραφίες σας με 10 δωρεάν πλαίσια

10 δωρεάν πλαίσια για να καρφώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. © S. Chastain

02 από 12

Splash Frame

Splash Frame, ένα δωρεάν download για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το ελεύθερο πλαίσιο για να προσθέσετε μια διακοσμητική αφή στις φωτογραφίες σας. Απλώς το ρίχνετε σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας. Κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να ανοίξετε την εικόνα πλήρους μεγέθους σε νέο παράθυρο και, στη συνέχεια, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

03 από 12

Κύμα πλαισίου

Wave Frame, ένα δωρεάν download για να διακοσμήσετε ψηφιακές φωτογραφίες. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Αποθέστε αυτό το πλαίσιο σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας, για να προσθέσετε μια διακοσμητική παραθαλάσσια πινελιά στις φωτογραφίες σας. Κάντε κλικ στην προεπισκόπηση και θα ανοίξει μια εικόνα πλήρους μεγέθους σε ένα νέο παράθυρο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας.

04 από 12

Διάτρητο πλαίσιο αλουμινίου

Διάτρητο πλαίσιο αλουμινίου, ένα δωρεάν download για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Αυτό το ελεύθερο διάτρητο πλαίσιο από αλουμίνιο μπορεί να λειτουργήσει καλά με μερικές από τις εικόνες σας. Προσθέστε το ως ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί προεπισκόπησης για να ανοίξετε μια εικόνα πλήρους μεγέθους και να την αποθηκεύσετε.

05 από 12

Σατινέ πλαίσιο

Satin Frame, ένα δωρεάν download για να διακοσμήσετε ψηφιακές φωτογραφίες. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Αυτό το ελεύθερο σατινέ πλαίσιο μπορεί να προσθέσει κομψότητα σε οποιαδήποτε φωτογραφία. Τοποθετήστε το σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας. Κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να ανοίξετε την εικόνα πλήρους μεγέθους σε νέο παράθυρο και, στη συνέχεια, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

06 από 12

Πλαίσιο Ρετρό Dots

Πλαίσιο Ρετρό Dots. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Η ρετρό είναι πάντα διασκεδαστική. Απλά αφήστε αυτό το ελεύθερο πλαίσιο ρετρό τελείες σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της εικόνας σας. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας πρώτα προβαίνοντας στην προβολή της εικόνας σε νέο παράθυρο ή καρτέλα προγράμματος περιήγησης.

07 από 12

Rainbow Frame Burst Color

Rainbow Color Burst Frame, ένα δωρεάν download για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Αυτό το πλαίσιο ουράνιου τόξου θα προσθέσει μια έκρηξη χρώματος στις φωτογραφίες σας. Απλώς το ρίχνετε σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας. Κάντε κλικ στην επιλογή "Προεπισκόπηση" για να ανοίξετε την εικόνα πλήρους μεγέθους σε νέο παράθυρο ή καρτέλα και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τον υπολογιστή σας.

08 από 12

Antique Frame Lace

Antique Lace Frame, ένα δωρεάν download για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Το δαντέλα είναι διαχρονικό. Παρουσιάστε τις φωτογραφίες σας σε αυτό το ελεύθερο αντίκα πλαίσιο δαντέλα, προσθέτοντάς το ως ένα νέο στρώμα . Κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να ανοίξετε την εικόνα πλήρους μεγέθους σε νέο παράθυρο και, στη συνέχεια, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

09 από 12

Πλαίσιο ψυχεδελικών κυμάτων

Psychedelic Waves Frame, ένα δωρεάν download για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το ελεύθερο πλαίσιο ψυχεδελικών κυμάτων για να προσθέσετε μια αφή νοσταλγίας στις φωτογραφίες σας. Απλώς τοποθετήστε το σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας, κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να ανοίξετε την εικόνα πλήρους μεγέθους σε ένα νέο παράθυρο και αποθηκεύστε τον στον υπολογιστή σας.

10 από 12

Τετηγμένο χρυσό πλαίσιο

Molten Gold Frame, δωρεάν λήψη για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το ελεύθερο τετηγμένο χρυσό πλαίσιο για να προσθέσετε ένα κομψό άγγιγμα στις ειδικές εικόνες σας. Τοποθετήστε το ως ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να ανοίξετε μια εικόνα πλήρους μεγέθους που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

11 από 12

Παστέλ Splotches Frame

Pastel Splotches Frame, δωρεάν λήψη για τη διακόσμηση ψηφιακών φωτογραφιών. © Sue Chastain, δείτε τους όρους χρήσης.

Εδώ είναι ένα ελεύθερο πλαίσιο παστέλ splotches. Προσθέστε τις στις φωτογραφίες σας τοποθετώντας το σε ένα νέο στρώμα μπροστά από την εικόνα της φωτογραφίας σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να ανοίξετε την εικόνα πλήρους μεγέθους σε ένα νέο παράθυρο και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

12 από 12

Οροι χρήσης

Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα αρχεία εδώ για προσωπικά ή εμπορικά σχέδια, είτε σε έντυπη μορφή είτε στον Ιστό, εκτός από τα στοιχεία που σκοπεύετε να πουλήσετε. Δεν επιτρέπεται να δώσετε, να πωλήσετε ή να αναδιανείμετε τα αρχεία με οποιονδήποτε τρόπο. Μην δημοσιεύετε αυτά τα αρχεία σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, διανέμετε ηλεκτρονικά αυτά ή τα συμπεριλαμβάνετε σε οποιοδήποτε πακέτο ή πρόγραμμα για διανομή. Αν βρείτε αυτά τα αρχεία χρήσιμα, συμπεριλάβετε μια πιστωτική γραμμή ή έναν σύνδεσμο πίσω σε αυτόν τον ιστότοπο.

Παρακαλώ σημειώστε: