Τα στοιχεία μιας επαγγελματικής κάρτας

Πόσα από αυτά τα στοιχεία έχει η επαγγελματική σας κάρτα;

Οποιαδήποτε επαγγελματική κάρτα έχει τουλάχιστον το όνομα ενός ατόμου ή εταιρείας και μια μέθοδο επαφής - είτε έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι περισσότερες επαγγελματικές κάρτες έχουν ουσιαστικά περισσότερες πληροφορίες από αυτό. Ελέγξτε τις 11 τύπους πληροφοριών που μπορούν να συμπεριληφθούν στις επαγγελματικές κάρτες και να αποφασίσετε αν έχετε ακριβώς αρκετές πληροφορίες στην κάρτα σας ή μπορείτε να δώσετε κάποια περιθώρια.

Βασικά μέρη μιας επαγγελματικής κάρτας

  1. Όνομα ατόμου
    1. Όχι κάθε είδος επαγγελματικής κάρτας πρέπει να έχει το όνομα του ατόμου, αλλά είναι μια ωραία εξατομικευμένη αφή. Σε μια μεγάλη οργάνωση, μπορεί να είναι ωφέλιμο για τον παραλήπτη να έχει το όνομα ενός συγκεκριμένου ατόμου για να επικοινωνήσει. Το όνομα του ατόμου ή το όνομα της επιχείρησης ή του οργανισμού είναι συνήθως το πιο σημαντικό στοιχείο κειμένου μιας επαγγελματικής κάρτας.
  2. Όνομα επιχείρησης ή οργανισμού
    1. Μια επαγγελματική κάρτα έχει σχεδόν πάντοτε ένα όνομα επιχείρησης ή οργάνωσης. Το όνομα του ατόμου ή το όνομα της επιχείρησης ή του οργανισμού είναι συνήθως το πιο σημαντικό στοιχείο κειμένου μιας επαγγελματικής κάρτας. Ένας οργανισμός με ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο λογότυπο μπορεί να υπογραμμίσει το όνομα επιχείρησης σε μέγεθος ή τοποθέτηση, αλλά είναι συνήθως ένα ουσιαστικό κομμάτι πληροφοριών.
  3. Διεύθυνση
    1. Μια φυσική διεύθυνση ή μια διεύθυνση αλληλογραφίας ή και τα δύο είναι τυπικά μέρη μιας επαγγελματικής κάρτας. Αν η επιχείρηση ασκεί αποκλειστικά τις δραστηριότητες ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου, μια φυσική διεύθυνση ενδέχεται να μην είναι σημαντικό στοιχείο που πρέπει να συμπεριληφθεί. Εάν συμπεριληφθεί τόσο μια φυσική διεύθυνση όσο και μια διεύθυνση αλληλογραφίας, μπορεί να είναι επιθυμητή η επισήμανση κάθε μιας από αυτές.
  1. Τηλεφωνικοί αριθμοί)
    1. Οι πολλοί αριθμοί περιλαμβάνουν συνήθως τη φωνή, το φαξ και το κελί, αλλά μπορείτε να παραλείψετε αριθμούς που δεν είναι η προτιμώμενη μέθοδος επικοινωνίας. Μην ξεχνάτε τον κωδικό περιοχής ή τον κωδικό χώρας και την επέκτασή σας, αν έχετε. Η χρήση παρενθέσεων, παύσεων , περιόδων, διαστημάτων ή άλλων χαρακτήρων για να διαχωρίσετε αριθμούς σε έναν αριθμό τηλεφώνου είναι γενικά θέμα προτίμησης και συνήθειας, αλλά να είναι συνεπής σε οποιαδήποτε μέθοδο επιλέγετε.
  2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    1. Η συμπερίληψη μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελεί σημαντικό στοιχείο για επιχειρήσεις που βασίζονται στον ιστό, αλλά άλλες επιχειρήσεις ή οργανισμοί ενδέχεται να παραλείπουν αυτή τη μορφή επαφής, εκτός εάν πρόκειται για μια από τις προτιμώμενες μεθόδους επικοινωνίας. Σήμερα, είναι σχεδόν μια απαίτηση να υπάρχει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να θεωρηθεί νόμιμη επιχείρηση.
  3. Διεύθυνση ιστοσελίδας
    1. Οι διευθύνσεις Web μπορούν να εισαχθούν με ή χωρίς το http: // πριν από τη διεύθυνση URL. Όπως και με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποτελεί βασικό στοιχείο για τις επιχειρήσεις μέσω διαδικτύου αλλά όλο και πιο σημαντικό για κάθε είδος επιχείρησης.
  4. Τίτλος εργασίας ατόμου
    1. Δεν είναι απαραίτητο στοιχείο, μερικοί επιχειρηματίες ή μοναδικοί ιδιοκτήτες μπορεί να περιλαμβάνουν "Πρόεδρο" ή κάποιο άλλο τίτλο για να δώσουν την εμφάνιση ενός μεγαλύτερου οργανισμού.
  1. Γραμματοσειρά ή περιγραφή της επιχείρησης
    1. Μια ετικέτα ή μια σύντομη περιγραφή μπορεί να είναι χρήσιμη όταν το όνομα της επιχείρησης είναι κάπως διφορούμενο ή δεν μεταδίδει με σαφήνεια τι κάνει η επιχείρηση. Οι ετικέτες μπορούν επίσης να μεταφέρουν οφέλη και χαρακτηριστικά.
  2. Λογότυπο
    1. Ένα λογότυπο που χρησιμοποιείται με συνέπεια στις επαγγελματικές κάρτες και σε άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά υλικά συμβάλλει στη δημιουργία της ταυτότητας μιας εταιρείας.
  3. Γραφικές εικόνες (συμπεριλαμβανομένων των καθαρά διακοσμητικών στοιχείων)
    1. Οι μικρές εταιρείες χωρίς λογότυπο μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιούν γενικές ή αποθέματος εικόνες ή μια προσαρμοσμένη εικόνα που ενισχύει αυτό που κάνει η εταιρεία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μικρά διακοσμητικά γραφικά ή πλαίσια για να διαχωριστούν τα μπλοκ πληροφοριών.
  4. Κατάλογος υπηρεσιών ή προϊόντων
    1. Μια μακρά λίστα συνήθως γεμίζει ένα τυποποιημένο μέγεθος ή μίνι επαγγελματική κάρτα, αλλά όταν χρησιμοποιείτε διπλά ή διπλωμένα σχέδια, ένας κατάλογος προσφορών ή βασικές σειρές προϊόντων μπορεί να επεκτείνει τη χρησιμότητα της κάρτας.

Ουάου! Αυτός είναι ένας μακρύς κατάλογος για να χωρέσει σε μια επαγγελματική κάρτα. Επιλέξτε τα στοιχεία που είναι πιο σημαντικά για εσάς και την επιχείρησή σας.