Πώς να δημιουργήσετε αστικές τέχνης σε στυλ Grafitti στο Photoshop

01 από 05

Ξεκινώντας

Χρησιμοποιήστε τα επίπεδα προσαρμογής του Photoshop για να δημιουργήσετε τη δική σας τέχνη του δρόμου.

Κάποιος δύσκολα μπορεί να περπατήσει μέσα από οποιαδήποτε πόλη ή πόλη χωρίς να παρατηρήσει την υπεροχή του γκράφιτι ζωγραφισμένο στους τοίχους των κτιρίων. Έχει την τάση να αναδυθεί όταν το περιμένετε λιγότερο, όπως τοίχους από τούβλα στο Πεκίνο, αυτοκίνητα μετρό στη Νέα Υόρκη ή εγκαταλελειμμένα κτίρια στη Βαλένθια της Ισπανίας. Αυτό που δεν μιλάμε είναι οι ετικέττες των συμμοριών, τα αρχικά ή και άλλα σχήματα που έχουν ψεκαστεί ταχέως ή έχουν σκαρφαλώσει σε μια επιφάνεια. Αντίθετα, μιλάμε για γκράφιτι ως τέχνη. Μεγάλο μέρος αυτού του έργου, χρησιμοποιώντας στένσιλ ή χρώμα, είναι ένα σχόλιο για τις τρέχουσες κοινωνικές συνθήκες ή προσκαλεί τον θεατή σε μια παιχνιδιάρικη γη παιχνιδιού. Αυτό το έργο θα μπορούσε απλά να εμφανιστεί κρέμεται σε ένα μουσείο και όχι στον τοίχο ενός κτιρίου ή μιας πινακίδας. Οι καλλιτέχνες που παράγουν αυτό το έργο έχουν επίσης συγκεντρώσει ένα ασυνήθιστο ποσό φήμη με βάση το μοναδικό τους στυλ και μέσο.

Σε αυτό το σεμινάριο, σας δίνουμε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας τέχνη του δρόμου με τη χρήση του Photoshop. Θα τραβήξουμε μια φωτογραφία και με τη χρήση των τεχνικών Layers Adjustment και Colorization θα τα συνδυάσουμε σε ένα τσιμεντένιο τοίχο. Ας αρχίσουμε …

02 του 05

Πώς να προετοιμάσετε την εικόνα

Απομονώστε το θέμα σας και βεβαιωθείτε ότι το φόντο είναι διαφανές.

Όταν επιλέγετε μια εικόνα, αναζητήστε μια εικόνα με αρκετά καθαρό υπόβαθρο. Σε αυτή την περίπτωση, η εικόνα είχε ένα αρκετά στερεό λευκό φόντο που σημαίνει ότι το εργαλείο Magic Wand ήταν σε θέση να χρησιμοποιηθεί. Τα βήματα ήταν:

  1. Κάντε διπλό κλικ στο Layer για να μετονομάσετε και "unflatten" την εικόνα.
  2. Με το επιλεγμένο Magic Wand, κάντε κλικ στη μεγάλη λευκή περιοχή έξω από την εικόνα για να την επιλέξετε.
  3. Με το πάτημα του πλήκτρου Shift, επιλέξτε τις λευκές περιοχές που δεν είχαν αρχικά επιλεγεί .
  4. Πατήστε το πλήκτρο Διαγραφή για να αφαιρέσετε το λευκό και για να πάρετε τη διαφάνεια.
  5. Μια άλλη τεχνική θα ήταν να αποκρύψετε τα φίλτρα της εικόνας που θα είναι διαφανή. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν υπάρχουν πολλά πράγματα γύρω από το θέμα.
  6. Για να τελειώσετε, επιλέξτε το εργαλείο μεγεθυντικού φακού και επιθεωρήστε τις άκρες της εικόνας. Εάν υπάρχουν αντικείμενα από το παρασκήνιο, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Lasso για να τα αφαιρέσετε αν δεν χρησιμοποιήσατε μάσκα. Εάν χρησιμοποιήσατε μια μάσκα, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τα αφαιρέσετε.
  7. Επιλέξτε το εργαλείο μετακίνησης και σύρετε την εικόνα στην υφή που χρησιμοποιείτε για τον τοίχο.

03 του 05

Προετοιμασία της εικόνας για χρωματισμό

Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό Threshold για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε λεπτομέρειες και βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει το εφέ ως μάσκα αποκοπής.

Στην τρέχουσα κατάσταση της, η εικόνα χρειάζεται να χάσει το χρώμα της και, αντίθετα, να γίνει μαύρη. Δείτε πώς:

  1. Στον πίνακα "Επίπεδα" προσθέστε ένα Layer Adjustment Threshold . Αυτό που κάνει αυτό είναι να μετατρέψετε μια εικόνα χρώματος ή γκρι σε μια ασπρόμαυρη εικόνα υψηλής αντίθεσης.
  2. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η εικόνα και η υφή επηρεάζονται από το επίπεδο ρύθμισης κατώτατου ορίου. Για να το διορθώσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο της μάσκας εκτύπωσης στο κάτω μέρος του πλαισίου Threshold. Είναι η πρώτη αριστερά και μοιάζει με κουτί με βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Αυτό επιστρέφει το κείμενο στο πρωτότυπο, αλλά η Εικόνα έχει τώρα μια μάσκα ψαλιδίσματος που εφαρμόζεται σ 'αυτήν και διατηρεί την ασπρόμαυρη εμφάνιση υψηλής αντίθεσης.
  3. Για να ρυθμίσετε την αντίθεση ή να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες. Μετακινήστε το ρυθμιστικό στο γράφημα Κατώτατο όριο προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Η μετακίνηση του ολισθητήρα προς τα αριστερά φωτίζει την εικόνα μετακινώντας περισσότερα μαύρα εικονοστοιχεία στα λευκά αντίστοιχά τους. Η μετακίνηση προς τα δεξιά έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και προσθέτει περισσότερα μαύρα εικονοστοιχεία στην εικόνα.

04 του 05

Χρωματίζοντας την εικόνα

Επιλέξτε ένα χρώμα και χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό Φωτεινότητα για να καθορίσετε αν το χρώμα εφαρμόζεται στους μαύρους ή τους λευκούς.

Σε αυτό το σημείο θα μπορούσατε απλά να σταματήσετε και, χρησιμοποιώντας την αδιαφάνεια, να συνδυάσετε την ασπρόμαυρη εικόνα στην επιφάνεια. Η προσθήκη χρώματος το καθιστά ακόμα πιο αισθητό. Δείτε πώς:

  1. Προσθέστε μια στρώση προσαρμογής απόχρωσης / κορεσμού και βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει τη μάσκα περικοπής για να εξασφαλίσετε ότι μόνο η εικόνα είναι χρωματισμένη. Η μετακίνηση ενός ρυθμιστικού απόχρωσης, κορεσμού ή ελαφρότητας δεν θα επηρεάσει την εικόνα. Για να εφαρμόσετε ένα χρώμα, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Έγχρωμο.
  2. Για να επιλέξετε ένα χρώμα, μετακινήστε το ρυθμιστικό απόχρωσης προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Καθώς το κάνετε αυτό δώστε προσοχή στη γραμμή στο κάτω μέρος του πλαισίου διαλόγου, αλλάζει για να σας δείξει το επιλεγμένο χρώμα.
  3. Για να ρυθμίσετε την ένταση του χρώματος, μετακινήστε το ρυθμιστικό Κορεσμός προς τα δεξιά. Αυτή η κάτω γραμμή θα αλλάξει επίσης για να αντικατοπτρίζει την επιλεγμένη τιμή Κορεσμού.
  4. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αποφασίσετε: Το χρώμα θα εφαρμοστεί στη μαύρη περιοχή της εικόνας ή στη λευκή περιοχή; Εδώ μπαίνει ο ρυθμιστής ελαφρότητας. Σύρετε προς μαύρο και τα λευκά εικονοκύτταρα παραλαμβάνουν το χρώμα. Σύρετε προς τα δεξιά - προς το άσπρο - και το χρώμα εφαρμόζεται στην μαύρη περιοχή. Και στις δύο άκρες η εικόνα είναι είτε λευκή είτε μαύρη.
  5. Αν θέλετε λίγο περισσότερη λεπτότητα, επιλέξτε το Επίπεδο ρύθμισης απόχρωσης / κορεσμού και εφαρμόστε μια λειτουργία μείξης Multiply ή Darken.

05 του 05

Συνδυάστε την υφή στην εικόνα

Blend Εάν οι ολισθητήρες σας επιτρέπουν να καθορίσετε πόσο από την εικόνα φόντου εμφανίζεται μέσω.

Σε αυτό το σημείο η εικόνα μοιάζει σαν να κάθεται στον τοίχο. Δεν υπάρχει τίποτα να δείξει είναι είναι στην πραγματικότητα ένα μέρος του τείχους. Η προφανής προσέγγιση είναι απλά να χρησιμοποιήσετε την αδιαφάνεια για να βυθίσετε το στρώμα της εικόνας στην υφή. Αυτό λειτουργεί, αλλά υπάρχει μια άλλη τεχνική που κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

  1. Επιλέξτε την εικόνα και όλα τα επίπεδα προσαρμογής πάνω από αυτήν και τα ομαδοποιήστε.
  2. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο "Ομάδα" στον πίνακα "Επίπεδα" για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου "Στυλ στρώματος".
  3. Στο κάτω μέρος του πλαισίου διαλόγου υπάρχει μια περιοχή Blend If. Υπάρχουν δύο ολισθητήρες σε αυτόν τον τομέα. Το ρυθμιστικό Αυτό το Layer συνδυάζει την εικόνα στο παρασκήνιο και το ρυθμιστικό στρώματος Υποκείμενου Layer απλώς συνεργάζεται με την εικόνα υφής στο Layer κάτω από την εικόνα. Εάν μετακινήσετε το κάτω βέλος προς τα δεξιά, θα παρατηρήσετε λεπτομέρειες τοίχων που εμφανίζονται στην εικόνα.
  4. Μετακινήστε τον ολισθητήρα κάτω στο μέσον της ράμπας κλίσης και η υφή αρχίζει να εμφανίζεται και δίνει την ψευδαίσθηση της εικόνας που ζωγραφίζεται πάνω στην επιφάνεια της υφής.

Πως λειτουργεί αυτό? Ουσιαστικά η διαβάθμιση μαύρου προς λευκό καθορίζει ποια εικονοκύτταρα της κλίμακας του γκρι στην υφή θα εμφανιστούν μέσω της εικόνας. Μετακινώντας το ρυθμιστικό προς τα δεξιά λέγεται ότι όλα τα εικονοστοιχεία στην εικόνα υφής με μια μαύρη τιμή μεταξύ 0 και οποιεσδήποτε τιμές εμφανίζονται θα εμφανίσουν και θα κρύψουν τα εικονοστοιχεία στο στρώμα της εικόνας. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσετε το

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option / Alt και σύρετε το μαύρο ρυθμιστικό προς τα αριστερά. Θα παρατηρήσετε ότι το ρυθμιστικό έχει χωριστεί σε δύο. Εάν μετακινήσετε τα συρόμενα πλήκτρα προς τα δεξιά και προς τα αριστερά, θα εφαρμόσετε λίγο διαφάνεια στην εικόνα. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι το εύρος τιμών μεταξύ αυτών των δύο ρυθμιστικών θα έχει ως αποτέλεσμα μια ομαλή μετάβαση και οποιαδήποτε εικονοστοιχεία στα δεξιά του δεξιού ρυθμιστικού δεν θα έχουν καμία επίδραση στο στρώμα της εικόνας.

Εκεί το έχετε. Έχετε ζωγραφίσει μια εικόνα σε μια επιφάνεια. Αυτή είναι μια αρκετά εξειδικευμένη τεχνική που πρέπει να γνωρίζουμε γιατί σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα μπορεί να "αναμειχθεί" σε μια υφή επιφάνεια για να της δώσει αυτό το αποτέλεσμα stencil που είναι τόσο κοινό με την τέχνη του δρόμου ή γκράφιτι. Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να χρησιμοποιείτε εικόνες ή γραμμική τέχνη. Εφαρμόστε το στο κείμενο επίσης.