Όλοι παίζουν Slither.io (όπως πρέπει να είναι)

Τραβώντας τον ανταγωνισμό, μια έντονα χρωματιστή κουκίδα κάθε φορά

Εάν έχετε ένα iPhone και μια αγάπη για τα παιχνίδια, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να παίζετε ήδη Slither.io. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην κορυφή των charts στο App Store, και θεωρείται ότι # 1 σημείο για σχεδόν το σύνολο του είναι ο πρώτος μήνας της απελευθέρωσης.

Με άλλα λόγια, το Slither.io θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να χάσετε.

Μια μαζική εμπειρία για πολλούς παίκτες που υποστηρίζει εκατοντάδες παίκτες ταυτόχρονα, το Slither.io είναι ένα παιχνίδι για να τρώει τον ανταγωνισμό. Πρόκειται για την καταστροφή των εχθρών σας για να μεγαλώσετε το σώμα σας μεγαλύτερο, αποφεύγοντας επίσης τους έξυπους ελιγμούς όλων των άλλων ώστε να μπορείτε να παραμείνετε ζωντανοί όσο μπορείτε.

Τα ανταγωνιστικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες ήταν όλα τα οργή στο App Store τα τελευταία χρόνια, από την υπεροπτική στρατηγική του Supercell που προσφέρει το Clash Royale στο 5-λεπτό MOBA Call of Champions του περασμένου έτους. Και Slither.io; Είναι τόσο προσβάσιμα και αρκετά ελκυστικά για να στέκονται στο toe-to-toe με τους καλύτερους.

Αυτό ακούγεται εξοικειωμένο ...

Σκέφτεστε ίσως το Agar.io, ένα παρόμοιο παιχνίδι που στοχεύει σε ένα παρόμοια ανταγωνιστικό ακροατήριο. Υπάρχει μια σειρά από σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο, το λιγότερο από το οποίο είναι η εποχή που η Agar.io έπρεπε να μεγαλώσει το ακροατήριό της. Το Agar.io βρίσκεται στο App Store σχεδόν ένα χρόνο περισσότερο από το Slither.io και έχει συγκεντρώσει ένα απίστευτο κομμάτι εκείνη την εποχή. Είναι ένα από τα μόλις 22 παιχνίδια που έχουν λάβει πάνω από 2 δισεκατομμύρια εμφανίσεις στο YouTube. Νωρίτερα φέτος παρουσιάστηκε εμφανώς στην τέταρτη σεζόν του House of Cards, όπου οι "μεγαλύτεροι κύκλοι τρώνε μικρότερους κύκλους για να πάρουν μεγαλύτερο" το παιχνίδι προσέφερε μια παράξενη παράλληλη με την άνοδο του προέδρου Underwood στην εξουσία.

Όσο για τη χαρά μας, ωστόσο, το Slither.io δεν είναι κλώνος του Agar.io - είναι ανταγωνιστής. Και τα δύο παιχνίδια είναι μαζικά εμπειρίες πολλών παικτών που είναι διαθέσιμα σε κινητά τηλέφωνα και προγράμματα περιήγησης. Και οι δύο είναι να σκοτώσουν τους ανταγωνιστές να γίνουν μεγαλύτεροι. Και οι δύο έχουν ακόμη ένα ".io" επίθεμα. Αλλά περάστε από αυτές τις ομοιότητες επιπέδου επιφανείας και θα ανακαλύψετε ότι το Slither.io και το Agar.io είναι δύο πολύ διαφορετικά θηρία.

Είναι το Slither.io Snake: Το MMO;

Ενώ θα κολλήσετε στο σώμα ενός φιδιού (ή ενός σκουληκιού - εσείς αποφασίζετε τι είναι!) Και υπάρχουν κάποιες θεματικές ομοιότητες, το Slither.io έχει πολύ λίγα κοινά με το Snake (το πρώτο αλησμόνητο παιχνίδι κινητού τηλεφώνου που ήρθε προφορτωμένο σε τηλέφωνα Nokia στα τέλη της δεκαετίας του 1990). Αντ 'αυτού, το παιχνίδι στο Slither.io αισθάνεται σαν μια μαζικά πολυεπίπεδη έκδοση των κύκλων φωτισμού από το TRON της Disney.

Σε περίπτωση που δεν τα θυμάστε από το βιντεοπαιχνίδι ή την ταινία, εδώ είναι η γρήγορη αποτυχία: οι κύκλοι φωτός της TRON τοποθετούσαν τους αγωνιζόμενους στην κορυφή φουτουριστικών μοτοσυκλετών που θα άφηναν πίσω τους ένα ίχνος φωτός. Το αντικείμενο του παιχνιδιού ήταν να προσπαθήσετε και να εξαπατήσετε τον αντίπαλό σας για να καταρρεύσει το κεφάλι σας στο ίχνος του φωτός σας, εξαλείφοντας έτσι το παιχνίδι. Με λίγα λόγια, αυτό είναι και το gameplay του Slither.io. Αντί για ένα ελαφρύ μονοπάτι θα προσπαθήσετε να συνειδητοποιήσετε τους παίκτες στην ουρά του φιδιού σας, αλλά η ιδέα είναι πάρα πολύ η ίδια.

Αυτό που θέτει το Slither.io ξεχωριστά, ωστόσο, είναι το μέγεθος του φιδιού που ελέγχετε. Το πεδίο παιχνιδιού είναι γεμάτο με χρωματιστές κουκίδες που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για να αυξήσετε το μέγεθός σας και εάν ένα άλλο φίδι πεθάνει, το σώμα τους θα εκραγεί σε χίλια σημεία φωτός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το δικό σας φίδι μάλλον γρήγορα να συγκεντρώσουν τα τετριμμένα κατάλοιπα τους ταχύτερα από τους άλλους παίκτες).

Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι ότι οι παίκτες δεν κινούνται σε ορθές γωνίες, αλλά κάνουν φυσικές κινήσεις σαν φίδι. Μπορείτε ακόμη να περάσετε πέρα ​​από την ουρά σας εδώ, που οδηγεί σε ενδιαφέρουσες στρατηγικές επιλογές, όπως το γύρισμα γύρω από έναν μικρότερο παίκτη μέχρι να ξεμείνουν από το δωμάτιο και να συντρίψουν τον συνεχώς κλείσιμο κύκλο σας. Μπορείτε επίσης να ωθήσετε για μια γρήγορη έκρηξη ταχύτητας, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσετε κάποιο μέρος του μήκους σας, έτσι ώστε οι παίκτες θα θέλουν να σκεφτούν δύο φορές πριν επωφεληθούν από ένα γρήγορο βήμα προς τα εμπρός.

Το Slither.io είναι ένα παιχνίδι που κάνει το φίδι σας μεγαλύτερο σε βάρος άλλων φιδιών. Εάν είστε χειραφέρης, μπορείτε να είστε ο μικρότερος παίκτης στην αρχή και να βγάλετε τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή στο τραπέζι. Σε αντίθεση με το Agar.io, όπου το μέγεθος υπαγορεύει τη διαταγή κλοπής, το Slither.io είναι ο πραγματικός ισοσταθμιστής. Παίξτε έξυπνα και θα είστε το μεγαλύτερο φίδι στο μπλοκ.

Αυξανόμενοι πόνοι

Παρά τη μαζική έκκληση του παιχνιδιού, η Slither.io ξεκίνησε στο App Store σε ένα αρκετά μεγάλο πακέτο παιχνιδιών. Δεν υπάρχουν συνεχόμενες βαθμολογίες ή προσωπικές υψηλές βαθμολογίες που θα ακολουθήσουν. χωρίς δέρματα για να αγοράσετε ή ομάδες για να συζητήσουν μέσα. Πέρα από το gameplay, Slither.io είναι μια πολύ barebones εμπειρία - αν και αυτό μπορεί να αλλάζει σύντομα.

"Νέες λειτουργίες θα έρθουν - και πολλές από αυτές!", Σύμφωνα με πρόσφατη θέση του Developer στο Medium. «Σχεδιάζουμε την τακτική προβολή πρόσθετων λειτουργιών για να διατηρήσουμε το gameplay φρέσκο».

Σύμφωνα με την ίδια θέση, το παιχνίδι έλαβε πάνω από 2 εκατομμύρια λήψεις σε κινητές συσκευές μόνο την πρώτη εβδομάδα του, παρά την πλήρη έλλειψη αμειβόμενης προώθησης. Είναι το είδος επιτυχίας που ονειρεύονται οι περισσότεροι προγραμματιστές - αλλά είναι και το είδος επιτυχίας που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εφιάλτες όταν πρόκειται για υποστήριξη προϊόντων.

Επειδή το Slither.io είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που υποστηρίζει εκατοντάδες παίκτες ανά σύνοδο, οι διακομιστές που μπορούν να υποστηρίξουν επαρκώς τη ζήτηση του παίκτη είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του παιχνιδιού. Αλλά αυτά τα απροσδόκητα εκατομμύρια παίκτες έβαλαν την ομάδα πίσω από το Slither.io σε ένα μειονέκτημα, με αποτέλεσμα η # 1 καταγγελία μεταξύ των παικτών: lag.

Απαντώντας σε αυτό το ζήτημα, η ομάδα έφερε γρήγορα νέους εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο, ενώ εισήγαγε μια λειτουργία χαμηλής ανάλυσης για την έκδοση του προγράμματος περιήγησης για υπολογιστές που θα απέδιδε λιγότερους φόρους στο πλαίσιο τους. Με λίγα λόγια, η ομάδα ξέρει τι συμβαίνει και ακούνε.

Desktop ή κινητό;

Όπως και ο ανταγωνιστής Agar.io, το Slither.io μπορεί να φορτωθεί στο τηλέφωνό σας ή να εκκινηθεί γρήγορα στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Και, κατά τη στιγμή αυτής της γραφής, υπάρχει μια σαφής έλλειψη ισοτιμίας χαρακτηριστικών μεταξύ των δύο εκδόσεων. Ενώ η έκδοση για κινητά διατηρείται λεπτή από την άποψη των επιλογών, η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές ας πάρετε από μια συλλογή από δέρματα. Και στη λειτουργία γραφικών "υψηλής ποιότητας", τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο όμορφα σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά, η έκδοση desktop της Slither.io αδιαφορεί για την εφαρμογή για κινητά τη στιγμή αυτή. Αλλά όσον αφορά τους ελέγχους, τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν. Σε ένα φορητό υπολογιστή, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούσα το trackpad ή τα πλήκτρα βέλους, βρήκα τον έλεγχο του φιδιού να είναι πολύ λιγότερο άνετος από ό, τι σε μια οθόνη αφής.

Όσο θα ήθελα η ιδέα να μετατρέψω το φίδι μου σε αμερικανική σημαία, θα πάρω καλούς ελέγχους πάνω σε ανόητα δέρματα κάθε μέρα της εβδομάδας.

Πρέπει να παίζετε πραγματικά Slither.io

Το φαινόμενο δεν είναι μια λέξη που μου αρέσει να πετάω ελαφρώς, αλλά όσον αφορά τα περίεργα ανταγωνιστικά παιχνίδια στο τηλέφωνό σας, το Slither.io σίγουρα ταιριάζει με το λογαριασμό. Με εκατομμύρια λήψεις, ένα μακρύ χρονικό περιθώριο στην κορυφή του διαγράμματος δωρεάν εφαρμογών και εκατοντάδες παίκτες που συναγωνίζονται σε κάθε αγώνα, η Slither.io έχει όλα τα πράγματα μιας μακροχρόνιας επιτυχίας.

Ποτέ πραγματικά δεν "κερδίζετε" στο Slither.io, αλλά ποτέ δεν χάνετε ποτέ - και είναι πολύ ασάφεια που θα σας κρατήσει ξανά και ξανά.