Πώς να προσθέσετε παραμέτρους γραμμής εντολών σε συντομεύσεις παιχνιδιών βίντεο

Ένας εύχρηστος οδηγός για την προσθήκη διαφόρων παραμέτρων σε παιχνίδια βίντεο

Οι κωδικοί εξαπατήσει είναι φοβερό, αλλά μερικές φορές είναι λίγο ένα πόνο για να εργαστείτε με. Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε να τους εισάγετε για διασκέδαση στο PC gaming!

Τι είναι η παράμετρος Γραμμής εντολών;

Μια παράμετρος γραμμής εντολών δεν είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί. Είναι απλά μια εντολή που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί ορισμένα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού κατά την έναρξη του προγράμματος. Η πιο κοινή παράμετρος γραμμής εντολών είναι -console. Σε πολλά παιχνίδια βίντεο PC, αυτό θα επιτρέψει στην κονσόλα, όπου εισάγονται απατεώνες. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι του να πάρει τους κωδικούς εξαπατήσει να λειτουργούν σωστά - αν δεν μπορείτε να φτάσετε στην κονσόλα σε πολλές περιπτώσεις δεν θα είστε σε θέση να εισέλθουν σε οποιοδήποτε απατεώνες!

Πώς να προσθέσετε μια παράμετρο γραμμής εντολών σε μια συντόμευση

Ο ευκολότερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τους απατεώνες σε ένα βιντεοπαιχνίδι είναι να προσθέσετε μια παράμετρο γραμμής εντολών στο εικονίδιο συντόμευσης του παιχνιδιού βίντεο στην επιφάνεια εργασίας σας. Εάν δεν υπάρχει κάποιο εικονίδιο για το παιχνίδι στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε την παράμετρο σε έναν άλλο σύνδεσμο στο παιχνίδι, όπως στο φάκελο του παιχνιδιού.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο προσθέτετε μια παράμετρο γραμμής εντολών σε ένα εικονίδιο συντόμευσης του παιχνιδιού βίντεο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας:

Παράδειγμα συντομεύσεων

Ακολουθεί ένα παράδειγμα στόχου συντόμευσης με και χωρίς παράμετρο γραμμής εντολών που προστέθηκε σε αυτό:

Συντόμευση για Half-Life χωρίς παράμετρο γραμμής εντολών:

"C: \ Program Files \ Sierra \ Half-Life \ hl.exe"

Συντόμευση για Half-Life με μια παράμετρο γραμμής εντολών που προστέθηκε σε αυτό:

"C: \ Program Files \ Sierra \ Half-Life \ hl.exe" -console

Εάν υπάρχουν περισσότερες από μία παράμετροι γραμμής εντολών που πρέπει να προστεθούν, προστίθενται με τον ίδιο τρόπο το ένα μετά το άλλο με έναν κύριο χώρο. Σαν αυτό:

"C: \ Program Files \ Sierra \ Half-Life \ hl.exe" -console -dev -debug

Μια πιο προηγμένη μέθοδος έναρξης παιχνιδιού με παραμέτρους γραμμής εντολών είναι να ξεκινήσετε το παιχνίδι μέσω της γραμμής εντολών. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι πιο δύσκολη και η διαδικασία πρέπει να γίνεται κάθε φορά που ξεκινάει το παιχνίδι. Έτσι, για όλους τους σκοπούς και τους σκοπούς, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στη σελίδα εξαπάτησης. Εδώ είναι η διαδικασία:

Μεταβείτε στην επιλογή Έναρξη> Όλα τα προγράμματα> Αξεσουάρ> Γραμμή εντολών

πληκτρολογήστε C: \ Program Files \ Sierra \ Half-Life \ hl.exe -console

Άλλοι τρόποι για να προσθέσετε κωδικούς

Η χρήση της κονσόλας εντολών ή της συντόμευσης δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε εξαπατήσεις, ωστόσο. Αυτές είναι σημαντικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε, αλλά θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ότι ορισμένα παιχνίδια απαιτούν από εσάς να καθίσετε στο κύριο μενού, σαν τα παιχνίδια της σειράς Konami. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι εντελώς και να καθίσετε στο μενού έναρξης ή ένα συγκεκριμένο υπομενού και στη συνέχεια να εισαγάγετε μια σειρά πιεσμένων πλήκτρων. Αυτός είναι ένας πολύ απλούστερος, πολύ πιο εξορθολογισμένος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι είστε σε θέση να αλλάξετε το παιχνίδι σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτό που κάνει τα τυχερά παιχνίδια στο PC πολύ πιο περίπλοκα απ 'ό, τι το PC gaming σε πολλές περιπτώσεις είναι παραδείγματα όπως αυτά, όπου πρέπει να πάτε σε πολύ περισσότερα προβλήματα για να πάρετε αυτά τα πράγματα πηγαίνουν. Είναι λίγο ανόητο, αλλά αν παίζετε κανονικά σε αμφότερα τα είδη συσκευών, θα έχει τελείως νόημα μετά από λίγο.