Πώς να αφαιρέσετε τους κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας την είσοδο υπολογιστή τώρα

Ενημέρωση: Σύνδεση με υπολογιστή Τώρα πλέον δεν προσφέρεται από τον προγραμματιστή του. Μερικές εκδόσεις εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες από μεγάλους ιστότοπους λήψης, αλλά είναι όλες οι δοκιμές. Σας προτείνουμε αντ 'αυτού να κοιτάξετε μέσα από τη λίστα δωρεάν εργαλείων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows ή να ανατρέξετε στους τρόπους εύρεσης χαμένων κωδικών πρόσβασης των Windows .

Εδώ είναι η περίληψή μας από την προηγουμένως διαθέσιμη δωρεάν έκδοση του PC Login Now, την οποία θα διατηρήσουμε σε περίπτωση που θα γίνει και πάλι διαθέσιμη:

01 από 14

Επισκεφτείτε τη σελίδα Σύνδεση τώρα για λήψη υπολογιστή

Σύνδεση υπολογιστή τώρα.

PC Login Now είναι ένα απίστευτα γρήγορο και πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα διάσπασης κωδικού πρόσβασης των Windows. Σύνδεση με υπολογιστή Τώρα λειτουργεί λίγο διαφορετικά από άλλα δημοφιλή προγράμματα δωρεάν hacking με κωδικό πρόσβασης, όπως το εργαλείο Ophcrack . Ενώ ο Ophcrack ανακαλύπτει τον κωδικό πρόσβασής σας, το PC Login Now απλώς το διαγράφει ... στιγμιαία! Είναι περισσότερο ένα πρόγραμμα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης από ένα πρόγραμμα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης.

Για μια γρήγορη επισκόπηση, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπηση της σύνδεσης του υπολογιστή τώρα .

Το PC Login Now είναι ένα πρόγραμμα που διαγράφει τους κωδικούς πρόσβασης έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του PC Login Now. Όταν φορτώνεται ο ιστότοπος όπως φαίνεται παραπάνω, κάντε κλικ στο κουμπί " Λήψη ".

Σημείωση: Εφόσον προφανώς δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας αμέσως επειδή δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης, αυτά τα πρώτα πέντε βήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε άλλον υπολογιστή στον οποίο έχετε πρόσβαση. Αυτός ο "άλλος" υπολογιστής θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο Internet και τη δυνατότητα εγγραφής ενός δίσκου - ένα CD, DVD ή BD θα κάνει ό, τι κι αν έχετε.

Μια άλλη Σημείωση: Συστήνω ιδιαίτερα να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το πλήρες βήμα-βήμα tutorial στο PC Σύνδεση Τώρα πριν ξεκινήσετε, ώστε να ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε.

02 από 14

Κάντε λήψη του αρχείου ISO που είναι τώρα συμπιεσμένο σε υπολογιστή

Είσοδος υπολογιστή τώρα Λήψη.

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη σύμφωνα με τις οδηγίες στο τελευταίο βήμα, θα πρέπει να ξεκινήσει η αυτόματη λήψη του PC Login Now. Η λήψη γίνεται με τη μορφή ενός αρχείου PCLoginNow_Full.exe . Μέσα σε αυτό το αρχείο υπάρχει ένα συμπιεσμένο αρχείο ISO , το οποίο θα εξάγουμε στο επόμενο βήμα.

Σημαντικό: Δεν υπάρχουν ξεχωριστές εκδόσεις σύνδεσης υπολογιστή τώρα για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα Windows. Αυτό το ενιαίο πρόγραμμα είναι σε θέση να καταργήσει τον κωδικό πρόσβασης από οποιονδήποτε λογαριασμό στα Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows NT και ακόμη και σε ορισμένα λειτουργικά συστήματα Windows Server.

Αν σας ζητηθεί, επιλέξτε " Λήψη" ή " Αποθήκευση αυτού του αρχείου" - κάθε φυλλομετρητής σας εκφράζει διαφορετικά. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε άλλη τοποθεσία που είναι εύκολο να εντοπίσετε.

Το μέγεθος του λογισμικού σύνδεσης στο PC Το λογισμικό που κάνετε λήψη είναι περίπου 60MB. Ανάλογα με το εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Internet, το αρχείο μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από ένα λεπτό ή δύο ή ακόμα και μία ώρα για λήψη.

Σημείωση: Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τη διαδικασία λήψης του αρχείου Σύνδεση τώρα στον υπολογιστή κατά τη λήψη μέσω του προγράμματος περιήγησης Internet Explorer στα Windows 7. Αν κάνετε λήψη με διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή σε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, η διαδικασία λήψης θα φαίνεται λίγο διαφορετική για σενα.

03 από 14

Εκτελέστε το αρχείο "Άμεση λήψη αρχείου υπολογιστή τώρα"

Επιλογές αυτόματης εξαγωγής WinRAR.

Τώρα που κατεβάσατε το αρχείο PCLoginNow_Full.exe , εντοπίστε το και εκτελέστε το κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο.

Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα παράθυρο αρχειοθέτησης WinRAR με αυτόματη εξαγωγή .

Αυτό που κάνουμε εδώ είναι η εξαγωγή ενός αρχείου ISO από το αρχείο που κατεβάσατε. Το αρχείο ISO είναι αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στο δίσκο και να πάρετε στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows.

Οι προγραμματιστές λογισμικού μερικές φορές συμπιέζουν αρχεία μέσα σε άλλα αρχεία για να τα κάνουν μικρότερα και ευκολότερα στη λήψη.

Σημειώστε τη διαδρομή του φακέλου προορισμού - αυτή είναι η θέση στην οποία θα εξαχθεί το αρχείο ISO.

Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση .

04 από 14

Περιμένετε Ενώ η Σύνδεση του υπολογιστή τώρα εξαχθεί το αρχείο ISO

Είσοδος υπολογιστή τώρα Εξαγωγή διαδικασία.

Το αρχείο PCLoginNow_Full.iso θα εξαχθεί πλέον από το αρχείο PCLoginNow_Full.exe που κατεβάσατε.

Όταν ολοκληρωθεί η εξαγωγή, το παράθυρο αρχειοθέτησης WinRAR θα εξαφανιστεί.

05 από 14

Εγγραφή του υπολογιστή τώρα σε αρχείο ISO σε δίσκο

Είσοδος υπολογιστή τώρα καίγεται CD. © chidsey

Τώρα που εξάγεται το αρχείο ISO , θα χρειαστεί να καψετε αυτό το αρχείο ISO σε ένα δίσκο - κατά προτίμηση ένα CD αλλά ένα δίσκο DVD ή BD θα λειτουργήσει επίσης.

Η κάψιμο ενός αρχείου ISO είναι λίγο διαφορετικό από το κάψιμο συνηθισμένων αρχείων ή μουσικής. Εάν ποτέ δεν κάνατε εγγραφή ενός αρχείου ISO σε ένα δίσκο πριν, συνιστούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες με τις οποίες συνδέσαμε στην τελευταία πρόταση. Δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Σημείωση: Εάν το αρχείο ISO δεν καεί σωστά, η σύνδεση στο PC Now δεν θα λειτουργήσει.

Αφού καταγράψετε το αρχείο σύνδεσης του υπολογιστή στο δίσκο ISO, μεταβείτε στον υπολογιστή στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και συνεχίστε στο επόμενο βήμα.

06 από 14

Επανεκκινήστε με την είσοδο του υπολογιστή τώρα στον δίσκο στη μονάδα δίσκου

Βασική οθόνη εκκίνησης PC.

Η δισκέτα "Εγγραφή" του υπολογιστή Τώρα, ο δίσκος που μόλις γράψατε είναι ένας bootable δίσκος, που σημαίνει ότι περιέχει ένα μικρό λειτουργικό σύστημα και λογισμικό που λειτουργεί ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο σκληρό σας δίσκο .

Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε σε αυτή την περίπτωση επειδή δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα στο σκληρό δίσκο σας αυτή τη στιγμή επειδή δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης.

Τοποθετήστε το δίσκο Σύνδεση τώρα στον υπολογιστή σας στη μονάδα οπτικού δίσκου και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .

Η αρχική οθόνη που βλέπετε μετά την επανεκκίνηση πρέπει να είναι η ίδια που βλέπετε πάντα αμέσως μετά την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες υπολογιστή όπως παρουσιάζονται παραπάνω ή ενδέχεται να υπάρχει λογότυπο του κατασκευαστή του υπολογιστή.

Είσοδος υπολογιστή Τώρα αρχίζει να φορτώνεται μετά από αυτό το σημείο στη διαδικασία εκκίνησης , όπως φαίνεται στο επόμενο βήμα.

07 από 14

Πατήστε 1 στη γραμμή εντολής BOOT

ISOLINUX Boot Prompt.

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε είναι το μενού εκκίνησης για την έκδοση του Linux στο δίσκο που κάνατε.

Αν δεν ξέρετε τι κάνετε εδώ ή αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, εισαγάγετε τον αριθμό 1 ή περιμένετε έως ότου το μενού λήξει και συνεχιστεί από μόνο του.

08 από 14

Περιμένετε να συνδεθείτε τώρα με υπολογιστή για φόρτωση

Linux / PC Σύνδεση τώρα εκκίνηση.

Το επόμενο πράγμα που θα δείτε είναι πολλές γραμμές κειμένου που τρέχουν γρήγορα στην οθόνη. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εδώ.

Αυτές οι γραμμές του κειμένου περιγράφουν λεπτομερώς τις μεμονωμένες εργασίες που λαμβάνει το λειτουργικό σύστημα κατά την προετοιμασία για τη φόρτωση του προγράμματος Σύνδεση τώρα στο PC.

09 από 14

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο στο Συνδεδεμένο τώρα στο κεντρικό μενού του υπολογιστή

Σύνδεση υπολογιστή τώρα στο κύριο μενού.

Αφού ολοκληρωθεί η αρχική εκκίνηση του υπολογιστή σας και ολοκληρωθεί η φόρτωση του Linux, όπως φαίνεται στο προηγούμενο βήμα, θα πρέπει να εμφανιστεί το μενού PC Login Now.

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

Δεν βλέπετε αυτήν την οθόνη; Εάν τα Windows ξεκίνησαν, βλέπετε ένα μήνυμα σφάλματος ή βλέπετε μια κενή οθόνη για περισσότερο από μερικά λεπτά, τότε κάτι πήγε στραβά. Εάν βλέπετε κάτι διαφορετικό από το μήνυμα που εμφανίζεται παραπάνω, τότε η Σύνδεση του υπολογιστή τώρα δεν ξεκίνησε σωστά και δεν θα καταργήσει / επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εκτελείτε εκκίνηση σωστά στο δίσκο ;: Ο πιο πιθανός λόγος ότι η σύνδεση του υπολογιστή τώρα ίσως δεν λειτουργεί κανονικά είναι επειδή ο υπολογιστής σας δεν έχει ρυθμιστεί να εκκινεί από το δίσκο που κάνατε. Μην ανησυχείτε, είναι μια εύκολη λύση.

Δείτε την Πώς να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από έναν οδηγό εκκίνησης δίσκου . Ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στη σειρά εκκίνησης , η οποία εξηγείται στο tutorial.

Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο βήμα 6 και δοκιμάστε να εκκινήσετε ξανά το δίσκο σύνδεσης υπολογιστή τώρα. Μπορείτε να συνεχίσετε να ακολουθείτε αυτόν τον οδηγό από εκεί.

Μήπως κάνατε σωστά το αρχείο ISO ;: Ο δεύτερος πιο πιθανός λόγος ότι ο δίσκος "Σύνδεση τώρα" του υπολογιστή δεν λειτουργεί δεν είναι επειδή το αρχείο ISO δεν καίγεται σωστά. Τα αρχεία ISO είναι ειδικά είδη αρχείων και πρέπει να καίγονται διαφορετικά από ό, τι μπορεί να έχετε κάψει μουσική ή άλλα αρχεία. Πηγαίνετε πίσω στο βήμα 5 και δοκιμάστε ξανά την εγγραφή του αρχείου ISO Login Now ISO.

10 από 14

Επιλέξτε την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος

Σύνδεση υπολογιστή τώρα Επιλογή λειτουργικού συστήματος.

Το επόμενο βήμα της διαδικασίας Σύνδεση τώρα στο PC είναι να "Επιλέξτε το σύστημα" .

Αυτό που σημαίνει "ΣΥΣΤΗΜΑ" εδώ είναι η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος . Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μόνο ένα λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σας.

Επιλέξτε την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος για την οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία κωδικών πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

11 από 14

Επιλέξτε τον χρήστη για να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης για

Είσοδος υπολογιστή τώρα Επιλογή χρήστη.

Στη συνέχεια, η σύνδεση στο PC σας ζητάει να "Επιλέξτε τον ΧΡΗΣΤΗ" .

Στην επικεφαλίδα Όνομα χρήστη , εντοπίστε τον χρήστη για τον οποίο θέλετε να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης και να τον επιλέξετε. Εάν ο λογαριασμός χρήστη που αναζητάτε δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, η Σύνδεση υπολογιστή τώρα δεν βρήκε αυτόν τον χρήστη στον υπολογιστή σας.

Εντοπίστε τις διάφορες επιλογές πλαισίου ελέγχου προς το κάτω μέρος του παραθύρου. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου που είναι κενό .

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

Σημείωση: Υπάρχουν και διάφορες άλλες επιλογές εδώ, αλλά δεν είναι απαραίτητο να συζητήσετε από τότε που μόλις καταργήσαμε τον κωδικό πρόσβασης για αυτόν το λογαριασμό χρήστη. Ωστόσο, όπως ίσως υποθέσετε να εξετάζετε μερικές από αυτές τις επιλογές, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι με τους οποίους το PC Login Now θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης εκτός των Windows.

12 από 14

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή

Είσοδος σύνδεσης υπολογιστή τώρα και επιβεβαίωση μηνύματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ο κωδικός πρόσβασης για το λογαριασμό χρήστη που επιλέξατε στο τελευταίο βήμα καταργήθηκε αμέσως και σας ζητηθεί τώρα να επιλέξετε εάν θέλετε να επαναφέρετε έναν άλλο χρήστη; . Αν θέλετε, προχωρήστε και επιλέξτε " Ναι" αλλά διαφορετικά επιλέξτε " Όχι" .

Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο επόμενο μικρό παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία επανεκκίνησης του υπολογιστή σας.

Είμαστε σχεδόν τελειωμένοι! Δύο ακόμη βήματα!

Σημείωση: Εάν δεν καταργήσετε το δίσκο Σύνδεση τώρα υπολογιστή πριν από την επανεκκίνηση, ο υπολογιστής σας πιθανότατα εκκινεί από το δίσκο σύνδεσης τώρα υπολογιστή αντί του σκληρού σας δίσκου . Εάν συμβεί αυτό, απλώς αφαιρέστε το δίσκο και επανεκκινήστε το με το χέρι.

Η σύνδεση του υπολογιστή δεν κατάφερε να καταργήσει τον κωδικό πρόσβασής σας;

Σύνδεση υπολογιστή Τώρα μπορεί να μην λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις. Εάν το PC Login Now δεν έκανε το κόλπο, απλά δοκιμάστε ένα από τα άλλα δωρεάν προγράμματα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows . Κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία δουλεύει διαφορετικά, έτσι ώστε ένα από τα υπόλοιπα μπορεί να λειτουργήσει καλά ακόμη και αν η σύνδεση στο PC δεν έγινε τώρα.

Ενδέχεται επίσης να θέλετε να ελέγξετε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις των προγραμμάτων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows, εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια.

13 από 14

Να επιτρέπεται στα Windows να ελέγχουν τη συνοχή του δίσκου

Έλεγχος συνέπειας δίσκου Προειδοποίηση.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα της χρήσης του PC Login Now είναι ότι, με την ίδια τη μέθοδο που χρησιμοποιεί για να καταργήσει τον κωδικό πρόσβασης, προκαλεί τα Windows να ανιχνεύσουν ένα πιθανό πρόβλημα διαφθοράς δεδομένων. Τα Windows θα εκτελέσουν έλεγχο αρχείων για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν είναι κατεστραμμένο.

Παρόλο που έχετε την επιλογή να παρακάμψετε τους ελέγχους συνέπειας των δίσκων, συνιστούμε να επιλέξετε να τις ολοκληρώσετε σε κάθε δίσκο που επιθυμεί να εκτελέσει η δοκιμή τα Windows.

Στο επόμενο βήμα, θα φτάσετε τελικά στη σύνδεση στα Windows χωρίς να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης!

Σημαντικό: Έχω χρησιμοποιήσει το PC Login Now αρκετές φορές με πολλούς πελάτες και γνωρίζω ότι πολλοί αναγνώστες το έχουν χρησιμοποιήσει επίσης. Ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα που θα μπορούσα να αποδώσω στο PC Login Now. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε αυτό και όλο το λογισμικό που ενδεχομένως προτείνω με δική σας ευθύνη. Εάν διαβάζετε αυτό πριν χρησιμοποιήσετε το PC Login Now, και αυτό σας κάνει νευρικό, δοκιμάστε το Offline Password Password & Registry Editor αντί.

14 από 14

Σύνδεση στα Windows - Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης!

Οθόνη σύνδεσης των Windows Vista.

Τώρα που ο κωδικός πρόσβασής σας έχει καταργηθεί χρησιμοποιώντας την Είσοδος υπολογιστή τώρα, δεν απαιτείται πλέον κωδικός πρόσβασης για να συνδεθείτε στα Windows!

Εάν είστε ο μόνος χρήστης στον υπολογιστή σας, τα Windows θα εκκινήσουν μέχρι την επιφάνεια εργασίας κατά την επόμενη επανεκκίνηση και θα παραλείψουν πλήρως την οθόνη σύνδεσης.

Εάν βρίσκεστε σε υπολογιστή πολλαπλών χρηστών (όπως πολλές οικογένειες), η οθόνη σύνδεσης θα εξακολουθεί να εμφανίζεται μετά την εκκίνηση των Windows, αλλά όταν κάνετε κλικ στον χρήστη που είχε καταργήσει τον κωδικό πρόσβασης, δεν θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης εισάγετε τα Windows αυτόματα.

Δεν είστε ακόμα έτοιμοι!

Υποθέτοντας ότι η σύνδεση στο Η / Υ έγινε τώρα όπως αναμενόταν και ο κωδικός σας έχει αφαιρεθεί / επαναρυθμιστεί, είμαι βέβαιος ότι είστε εξαιρετικά ευτυχής να το βάλετε πίσω από εσάς και να συνεχίσετε με την ημέρα σας. Ωστόσο, τώρα είναι η ώρα να είστε ενεργός, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξανά το PC Login Now:

  1. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows . Τώρα που μπορείτε να επανέλθετε στον υπολογιστή σας, ρυθμίστε αμέσως έναν νέο κωδικό πρόσβασης.

    Έχοντας έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης είναι πολύ σημαντικό, γι 'αυτό παρακαλώ μην συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τα Windows χωρίς να ρυθμίζετε ένα. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι ένας κωδικός πρόσβασης που θα θυμάστε αυτή τη φορά!
  2. Δημιουργήστε μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης . Μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης είναι μια ειδική δισκέτα ή μονάδα flash που δημιουργείτε στα Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας αν το ξεχάσετε ξανά στο μέλλον.

    Εφ 'όσον μπορείτε να κρατήσετε αυτή τη μονάδα ή δίσκο σε ασφαλές μέρος, δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για να ξεχάσετε τον κωδικό σας ή να χρησιμοποιήσετε ξανά το PC Login Now.

Ακολουθούν μερικές άλλες οδηγίες για τον κωδικό πρόσβασης των Windows που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Σημείωση: Το παραπάνω screenshot εμφανίζει μια οθόνη υποδοχής των Windows Vista, αλλά τα ίδια βήματα θα ισχύουν ασφαλώς και με τα Windows 7, τα Windows XP, τα Windows 2000 κ.λπ.