Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού σας Microsoft

Τι να κάνετε αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας

Ο λογαριασμός σας στη Microsoft είναι ο λεγόμενος λογαριασμός ενιαίας σύνδεσης , πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο μεμονωμένος λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση (σύνδεση) σε διάφορες υπηρεσίες από τη Microsoft και τους ιστότοπους συνεργατών.

Όταν επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Microsoft, αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται για όλους τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες για τις οποίες χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας Microsoft.

Οι λογαριασμοί Microsoft χρησιμοποιούνται συνήθως για να συνδεθούν με υπολογιστές Windows 10 και Windows 8 , το Windows Store, συσκευές Windows Phone, συστήματα παιχνιδιών βίντεο Xbox, Outlook.com (πρώην Hotmail.com), Skype, Office 365, OneDrive (πρώην Skydrive) κι αλλα.

Σημαντικό: Αν προσπαθείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 10 ή Windows 8 αλλά δεν συνδεθείτε στα Windows με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε δεν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Microsoft για να συνδεθείτε στα Windows και αυτή η διαδικασία δεν θα λειτουργήσει για σενα. Αυτό που χρησιμοποιείτε αντ 'αυτού είναι ένας παραδοσιακός "τοπικός λογαριασμός" που σημαίνει το λίγο πιο εμπλεκόμενο Πώς να επαναφέρετε ένα Windows 10 ή Windows 8 Password tutorial είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Microsoft:

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού σας Microsoft

Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Microsoft είναι πολύ εύκολη και θα πρέπει να διαρκεί μόνο 10 με 15 λεπτά στις περισσότερες περιπτώσεις.

  1. Κατεβάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για το λογαριασμό σας στη Microsoft και ότι είναι ο σωστός λογαριασμός για τη συσκευή ή το λογαριασμό που χρειάζεστε για επαναφορά του κωδικού πρόσβασης.
    1. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα παράξενο ή προφανές πρώτο βήμα, αλλά με την αυτόματη σύνδεση, την υψηλή εμφάνιση πολλών λογαριασμών της Microsoft και τις πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι περισσότεροι από εμάς έχουν, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στη σωστή Microsoft λογαριασμός.
    2. Έτσι, για παράδειγμα, αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης των Windows 10 ή Windows 8 αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι email χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και σημειώστε το στην οθόνη σύνδεσης. Εάν χρειάζεται να επαναφέρετε τον λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Skype (ή στο Outlook.com κ.λπ.), επισκεφθείτε τη σελίδα Εισαγωγή λογαριασμού Microsoft από το συνηθισμένο πρόγραμμα περιήγησης και δείτε εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας έχει συμπληρωθεί εκ των προτέρων. Πιθανότατα θα είναι.
    3. Σημείωση: Ο λογαριασμός της Microsoft για τον οποίο θέλετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης δεν είναι απαραίτητα μια διεύθυνση @ outlook.com, @ hotmail.com, κ.λπ. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφείτε στο λογαριασμό σας της Microsoft.
  1. Ανοίξτε τη σελίδα "Επαναφορά κωδικού πρόσβασης λογαριασμού Microsoft" από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή, ακόμα και το smartphone σας.
  2. Επιλέξτε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης από τη σύντομη λίστα επιλογών και έπειτα πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  3. Στο πρώτο πεδίο, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε ως λογαριασμό Microsoft.
    1. Εάν γνωρίζετε έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να συσχετίζεται με το λογαριασμό σας στη Microsoft, μπορείτε να τον εισαγάγετε αντί για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το Skype username σας είναι αποδεκτό και εδώ.
  4. Στο άλλο πεδίο, για λόγους ασφαλείας, πληκτρολογήστε το κείμενο που βλέπετε και, στη συνέχεια, πατήστε ή πατήστε το κουμπί Επόμενο .
    1. Συμβουλή: Μπορείτε να αγγίξετε ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Νέο, εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια άλλη συμβολοσειρά χαρακτήρων ή τον Ήχο για να διαβάσετε πολλές λέξεις σε εσάς που μπορείτε να πληκτρολογήσετε. Έχετε δει πιθανώς αυτή τη διαδικασία σε άλλους ιστοτόπους πριν - λειτουργεί το ίδιο εδώ.
  5. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε μία από τις επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συνέχεια στο βήμα 7), μία από τις επιλογές κειμένου (συνέχεια στο βήμα 8) ή την επιλογή Χρήση μιας εφαρμογής (συνεχίστε με το βήμα 9).
    1. Συμβουλή: Εάν σας δοθεί μόνο η επιλογή πιστοποίησης εφαρμογής, συνεχίστε με το Βήμα 9 ή επιλέξτε Χρήση διαφορετικής επιλογής επαλήθευσης για να επιλέξετε μια άλλη επιλογή επαναφοράς.
    2. Εάν καμία από τις επιλογές email ή τηλεφώνου δεν είναι πλέον έγκυρη και δεν έχετε ήδη διαμορφώσει μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας για το λογαριασμό σας στη Microsoft, επιλέξτε το στοιχείο Δεν έχω καμία από αυτές τις επιλογές (Συνέχεια με το βήμα 10).
    3. Σημείωση: Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεφώνου που παρατίθενται εδώ είναι αυτοί που έχετε συσχετίσει προηγουμένως με το λογαριασμό σας στη Microsoft. Δεν θα μπορείτε πλέον να προσθέσετε άλλες μεθόδους επαφών αυτήν τη στιγμή.
    4. Συμβουλή: Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε δύο βήματα για τον λογαριασμό σας στη Microsoft, ενδεχομένως να χρειαστεί να επιλέξετε τη δεύτερη μέθοδο για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, αλλά θα σας το ενημερώσετε σαφώς όταν και αν ισχύει για τον συγκεκριμένο λογαριασμό σας.
  1. Εάν επιλέξετε μία από τις επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επαλήθευση.
    1. Κάντε κλικ ή αγγίξτε την επιλογή Αποστολή κώδικα και, στη συνέχεια, ελέγξτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και αναζητήστε ένα μήνυμα από την ομάδα λογαριασμού της Microsoft .
    2. Καταχωρίστε τον κωδικό σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο Εισαγωγή κωδικού κειμένου και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο . Συνεχίστε με το βήμα 11.
  2. Εάν επιλέξετε μία από τις επιλογές κειμένου, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τα τελευταία 4 ψηφία του αριθμού τηλεφώνου για επαλήθευση.
    1. Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή κώδικα και, στη συνέχεια, περιμένετε να φτάσει το κείμενο στο τηλέφωνό σας.
    2. Καταχωρίστε τον κωδικό από αυτό το κείμενο στο πλαίσιο Εισαγωγή κωδικού και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο . Συνεχίστε με το βήμα 11.
  3. Εάν επιλέξετε την επιλογή Χρήση μιας εφαρμογής , πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να εμφανιστεί η οθόνη Επαλήθευση ταυτότητας .
    1. Ανοίξτε την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας που έχετε ρυθμίσει για να λειτουργήσει με το λογαριασμό σας στη Microsoft και εισαγάγετε τον κωδικό που εμφανίζεται στο πλαίσιο Εισαγωγή κωδικού κειμένου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο . Συνεχίστε με το βήμα 11.
    2. Σημαντικό: Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη μια εφαρμογή επαλήθευσης ταυτότητας με το λογαριασμό σας στη Microsoft, είναι πολύ αργά για να την ρυθμίσετε τώρα. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να προχωρήσετε μετά την επαναφορά του λογαριασμού σας Microsoft χρησιμοποιώντας κάποια άλλη μέθοδο εδώ.
  1. Εάν επιλέξετε Δεν έχω κανένα από αυτά , πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να εμφανιστεί η οθόνη Recover your account .
    1. Κάτω από το σημείο όπου θα πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας; , εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με τη διαδικασία επαναφοράς και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο . Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι διαφορετική από αυτή που δεν έχετε πρόσβαση! Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ενός φίλου, αν δεν έχετε άλλο να εισέλθετε.
    2. Ελέγξτε ότι ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα μήνυμα από τη Microsoft που περιλαμβάνει έναν κωδικό που πρέπει να εισαγάγετε στην οθόνη Ανάκτηση λογαριασμού σας . Πληκτρολογήστε τον κωδικό εκεί και, στη συνέχεια, πατήστε Επαλήθευση .
    3. Στις ακόλουθες οθόνες, εισαγάγετε ό, τι μπορείτε σχετικά με τον εαυτό σας και το λογαριασμό σας, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τη Microsoft. Μερικά πράγματα περιλαμβάνουν το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, τις πληροφορίες τοποθεσίας, τους παλαιότερους κωδικούς πρόσβασης, τα προϊόντα της Microsoft με τα οποία χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας (όπως το Skype ή το Xbox), τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε επικοινωνήσει με εσάς κ.λπ.
    4. Στις πληροφορίες σας έχει υποβληθεί σελίδα, πατήστε ή κάντε κλικ στο OK . Ανάλογα με τις πληροφορίες που παρέχονται, ενδέχεται να επικοινωνήσετε με τη Microsoft (στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας επαναφοράς) αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έως και 24 ώρες αργότερα, αν κάποιος πρέπει να εξετάσει με μη αυτόματο τρόπο τις πληροφορίες που έχετε δώσει. Μόλις λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ομάδα λογαριασμού της Microsoft , ακολουθήστε τα βήματα που παρέχουν και, στη συνέχεια, συνεχίστε με το βήμα 11.
  1. Στο πεδίο Νέο κωδικό πρόσβασης και πάλι στο πεδίο κωδικού πρόσβασης ξανά , πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το λογαριασμό σας Microsoft.
    1. Σημείωση: Ο νέος κωδικός πρόσβασής σας είναι ευαίσθητος σε πεζά και χαρακτήρες και πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 8 χαρακτήρων. Επίσης, δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε έναν κωδικό που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει.
  2. Κάντε κλικ ή αγγίξτε Επόμενο . Αν υποτεθεί ότι όλα ήταν επιτυχημένα, θα πρέπει να δείτε την οθόνη Ανακτήθηκε ο λογαριασμός σας .
    1. Συμβουλή: Υποθέτοντας ότι έχετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας Microsoft, θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και πάλι από την ομάδα λογαριασμού της Microsoft , ότι ο κωδικός πρόσβασής σας έχει αλλάξει. Μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Πατήστε ή κάντε ξανά κλικ Επόμενο για έξοδο.
  4. Συνδεθείτε στην επόμενη σελίδα με τον νέο σας κωδικό επαναφοράς!
    1. Σημαντικό: Εάν επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Microsoft, ώστε να μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας Windows 10 ή Windows 8, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο στην οθόνη σύνδεσης των Windows. Εάν για κάποιο λόγο το διαδίκτυο δεν είναι διαθέσιμο σε σας σε αυτό το σημείο τότε τα Windows δεν θα λάβουν λέξη από τους διακομιστές της Microsoft για το νέο κωδικό πρόσβασής σας! Αυτό σημαίνει ότι ο παλιός κωδικός πρόσβασης που ξεχάσατε εξακολουθεί να είναι ο έγκυρος κωδικός στον υπολογιστή. Σε αυτήν την περίπτωση ή σε κάθε περίπτωση όπου η παραπάνω διαδικασία δεν λειτουργεί, αλλά είστε βέβαιοι ότι διαθέτετε λογαριασμό Microsoft, θα πρέπει να βασιστείτε στο λογισμικό αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows, όπως το δωρεάν εργαλείο Ophcrack .