Οδηγός βήμα προς βήμα για την επαναφορά ενός κωδικού πρόσβασης των Windows 7

Επαναφορά ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης με τη γραμμή εντολών

Υπάρχουν διάφοροι δρόμοι που μπορείτε να πάρετε όταν χρειαστεί να χάσετε στον δικό σας υπολογιστή των Windows 7 , μερικοί από τους οποίους μπορεί να έχετε ήδη διαβάσει για τον κωδικό μου Windows 7 Ξεχάσατε τον κωδικό μου! Μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι? άρθρο. Από αυτές, μία από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές είναι αυτή που πρόκειται να σας οδηγήσουμε εδώ.

Ενώ αυτή η διαδικασία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για τα Windows 7 θα ταξινομούσε ως "hack" των ειδών, δεν υπάρχει λογισμικό για να κατεβάσετε ή εξαιρετικές δεξιότητες υπολογιστών που απαιτούνται. Αν μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 με αυτόν τον τρόπο.

Σημείωση: Δημιουργήσαμε αυτό το βήμα προς βήμα οδηγό για να συνοδεύσετε την αρχική Οδηγός οδηγιών για τον τρόπο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης των Windows 7 . Υπάρχει μια σειρά από σχετικά περίπλοκα βήματα που σχετίζονται με την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης των Windows 7 με αυτό τον τρόπο, έτσι screenshots με πολύ λεπτομερείς οδηγίες θα κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, αν είστε εξοικειωμένοι με την εκτέλεση εντολών , την εκκίνηση από φορητά μέσα και την εργασία με τα εργαλεία ανάκτησης των Windows 7, τότε πιθανότατα θα κάνετε καλά τις πιο σύντομες οδηγίες.

01 από 18

Εκκίνηση από ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows 7 ή μια μονάδα Flash

© webphotographer / E + / Getty Images

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εκκινήσετε από ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows 7 ή από μονάδα flash . Εάν εκτελείτε εκκίνηση από ένα δίσκο, παρακολουθήστε το πλήκτρο Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από CD ή DVD ή παρόμοιο μήνυμα και φροντίστε να το κάνετε αυτό.

Εάν παρακολουθείτε εκ του σύνεγγυς, μπορείτε να πιάσετε μια οθόνη των Windows φορτώνει αρχεία . Εάν το βλέπετε αυτό, ή μια οθόνη Εγκατάσταση των Windows ή μια οθόνη επιλογών αποκατάστασης συστήματος , είστε σε καλή κατάσταση και μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

Δεν έχετε δίσκο / μονάδα δίσκου Windows 7 ή χρειάζεστε την εκκίνηση βοήθειας από το ένα;

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εκκίνηση από κάτι διαφορετικό από τον σκληρό σας δίσκο , δείτε τα σεμινάρια σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης από δίσκο CD, DVD ή BD ή εκκίνησης από συσκευή USB , ανάλογα με το είδος του μέσου που χρησιμοποιείτε χρησιμοποιώντας. Τα περισσότερα προβλήματα με την εκκίνηση του υπολογιστή από ένα δίσκο ή μια μονάδα flash αντί του σκληρού δίσκου επιλύονται κάνοντας αλλαγές στη σειρά εκκίνησης στο BIOS . Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε τη σειρά εκκίνησης στο μάθημα BIOS για βοήθεια σχετικά με αυτό.

Εάν δεν διαθέτετε δίσκο Windows 7 ή μονάδα flash, είναι απολύτως αποδεκτό να δανειστείτε ένα φίλο ή να το χρησιμοποιήσετε από έναν άλλο υπολογιστή Windows 7, αφού το χρησιμοποιείτε μόνο για διαγνωστικούς σκοπούς. Με άλλα λόγια, μην ανησυχείτε καθόλου για τη χρήση μέσων κάποιου άλλου - δεν πρόκειται να εισαγάγετε κανένα από τα κλειδιά προϊόντος ή να ακυρώσετε τη δική σας ενέργεια ή την ενεργοποίηση άλλου υπολογιστή στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας.

Συμβουλή: Ένας δίσκος επισκευής συστήματος των Windows 7 θα λειτουργήσει καλά και για αυτό. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows 7 ή στη μονάδα flash και δεν διαθέτετε ήδη δίσκο επισκευής συστήματος, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν από οποιονδήποτε άλλο λειτουργικό υπολογιστή Windows 7 με μια μονάδα οπτικού δίσκου . Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος δημιουργίας δίσκου επιδιόρθωσης συστήματος των Windows 7 για βοήθεια.

Προηγμένη συμβουλή: Εάν ακόμη και ένας δίσκος επισκευής συστήματος δεν είναι μια επιλογή, ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο, ως επί το πλείστον, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εκκινήσιμο μέσο αποκατάστασης που σας δίνει πρόσβαση σε επίπεδο εγγραφής στον σκληρό δίσκο. Περιλαμβάνει δημοφιλή μέσα εκκίνησης τρίτων με δυνατότητα εκκίνησης, μέσα εγκατάστασης ή ανάκτησης που έχουν σχεδιαστεί για νεότερες εκδόσεις των Windows κ.λπ.

02 από 18

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο

Windows 7 Εγκατάσταση οθόνης των Windows.

Στην οθόνη Εγκατάσταση των Windows με το μεγάλο λογότυπο των Windows 7, ελέγξτε ότι οι επιλογές γλώσσας, ώρας και πληκτρολογίου λειτουργούν για εσάς και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

(Όχι, υπενθυμίζω ότι δεν πρόκειται να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε τα Windows 7 ως μέρος της διαδικασίας επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.)

Σημείωση: Εάν εκκινήσατε από δίσκο επιδιόρθωσης συστήματος Windows 7, αυτό που θα δείτε εδώ είναι ένα μικρό παράθυρο Επιλογές αποκατάστασης συστήματος με απλή επιλογή πληκτρολογίου. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .

Σημαντικό: Εάν κοιτάζετε την οθόνη σύνδεσης Windows 7 αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας εκκινήθηκε "κανονικά" από το σκληρό δίσκο όπως πάντα, όχι από το δίσκο ή τη μονάδα flash που προτίθεστε να εκκινήσετε. Κοιτάξτε πίσω στο βήμα 1 και για κάποια βοήθεια για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

03 από 18

Κάντε κλικ στην επιλογή Επισκευή του υπολογιστή σας

Επιδιορθώστε την επιλογή του υπολογιστή σας για Windows 7.

Για άλλη μια φορά βρίσκεστε στην οθόνη Εγκατάσταση των Windows με το λογότυπο των Windows 7. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έχετε το κουμπί Εγκατάσταση τώρα και ορισμένες επιλογές στο κάτω μέρος.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επισκευή του υπολογιστή σας , ακριβώς επάνω από τη σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων της Microsoft στο κάτω μέρος της οθόνης.

Σημείωση: Δεν θα δείτε αυτήν την οθόνη αν ξεκινήσατε από δίσκο επισκευής συστήματος Windows 7. Αν αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιείτε, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

04 από 18

Περιμένετε ενώ εντοπίζεται η εγκατάσταση των Windows 7

Αναζήτηση εγκατάστασης των Windows στο Recovery System.

Στη συνέχεια, θα δείτε δύο παράθυρα, αμφότερα τα οποία έχουν επισημανθεί ως Επιλογές αποκατάστασης συστήματος , το ένα πάνω στο άλλο. Το ένα στο επάνω μέρος λέει Αναζήτηση των εγκαταστάσεων των Windows ....

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εδώ είναι να περιμένετε, αλλά ήθελα να σας δείξω ποια είναι η διαδικασία. Μόλις εξαφανιστεί αυτή η οθόνη, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

05 από 18

Σημειώστε την τοποθεσία των Windows και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο

Λειτουργίες αποκατάστασης συστήματος λίστας λειτουργικών συστημάτων.

Τώρα που το μικρό παράθυρο με τη γραμμή προόδου έχει φύγει, σημειώστε το γράμμα της μονάδας δίσκου που εμφανίζεται στην Τοποθεσία . Στις περισσότερες υπολογιστές, αυτό θα είναι D: αλλά η δική σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο τα Windows 7 δημιουργήθηκαν αρχικά.

Σημείωση: Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα δίσκου Windows 7 είναι εγκατεστημένη ως C: ενώ εργάζεστε μέσα από τα Windows, οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν εγκατασταθεί με μια μικρή μονάδα ανάκτησης που είναι συνήθως κρυμμένη από την προβολή. Δεδομένου ότι η αντιστοίχιση επιστολής μονάδας δίσκου είναι δυναμική και αυτή η μικρή κρυφή μονάδα είναι ορατή όταν εργάζεστε από τις Επιλογές αποκατάστασης συστήματος , ο κύριος δίσκος σας πιθανώς έχει εκχωρηθεί D : , το επόμενο διαθέσιμο γράμμα μονάδας δίσκου.

Αφού δεσμεύσετε το γράμμα της μονάδας δίσκου στη μνήμη, επιλέξτε Windows 7 από τη στήλη Λειτουργικό σύστημα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .

Συμβουλή: Μην ανησυχείτε αν δεν αναφέρεται τίποτα στο λειτουργικό σύστημα . Οι δυνατότητες αποκατάστασης συστήματος πρέπει να εντοπίσουν τα Windows 7 μόνο αν σκοπεύετε να εκτελέσετε ορισμένες εργασίες επιδιόρθωσης του λειτουργικού συστήματος , καμία από τις οποίες δεν θα κάνουμε ως μέρος αυτής της διαδικασίας επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα εργαλεία χρήσης ανάκτησης που μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα προβλήματα ... προτού πατήσετε το κουμπί Επόμενο> .

06 από 18

Επιλέξτε Γραμμή εντολών

Επιλογή επιλογής ανάκτησης συστήματος εντολών.

Από τη λίστα εργαλείων αποκατάστασης που είναι διαθέσιμα στις Επιλογές αποκατάστασης συστήματος, κάντε κλικ στην επιλογή Γραμμή εντολών .

07 από 18

Εκτελέστε αυτές τις δύο εντολές

Γραμμή εντολών στις επιλογές αποκατάστασης συστήματος.

Τώρα που η γραμμή εντολών είναι ανοικτή, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή ακριβώς όπως φαίνεται και, στη συνέχεια, πατήστε Enter :

αντίγραφο d: \ windows \ system32 \ utilman.exe d: \

Σε περίπτωση που δεν είναι σαφές, υπάρχουν μόνο δύο κενά στην εντολή αυτή: μεταξύ αντιγράφου και d: \ και μεταξύ exe και d: \ .

Αν υποτεθεί ότι η εντολή εκτελέστηκε σωστά, αντιγράφηκε το κείμενο 1 αρχείων. θα έπρεπε να εμφανίστηκαν απευθείας κάτω από τη συμβολοσειρά εντολών και θα έπρεπε να ξαναρχίσετε μια ερώτηση.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε αυτήν την εντολή ακριβώς όπως φαίνεται και πατήστε Enter .

αντιγράψτε d: \ windows \ system32 \ cmd.exe d: \ windows \ system32 \ utilman.exe

Σε αυτήν την εντολή, υπάρχουν και μόνο δύο κενά: μεταξύ αντιγράφου και d: \ και στη συνέχεια μεταξύ exe και d: \ . Αυτή τη φορά, ωστόσο, σας παρουσιάζεται μια ερώτηση μετά την εκτέλεση της εντολής:

Αντικαταστήστε το d: \ windows \ system32 \ utilman.exe; (Ναι / Όχι / Όλοι):

Πληκτρολογήστε Y ή Ναι στη γραμμή που αναβοσβήνει και πατήστε Enter . Όπως και με την τελευταία εντολή, θα πρέπει να δείτε το 1 αρχείο που αντιγράψατε. επιβεβαίωση.

Σημαντικό: Εάν το γράμμα της μονάδας δίσκου των Windows 7 που σημειώσατε στο βήμα 5 ήταν κάτι διαφορετικό από το D :, αλλάξτε όλα τα στιγμιότυπα του d στις παραπάνω εντολές με οποιοδήποτε γράμμα μονάδας δίσκου σημειώσατε.

Τι έκανα απλά;

Η πρώτη εντολή έκανε ένα αντίγραφο ασφαλείας του αρχείου utilman.exe , ώστε να μπορείτε να το επαναφέρετε αργότερα.

Η δεύτερη εντολή αντιγράφηκε από το αρχείο cmd.exe πάνω από το αρχείο utilman.exe . Αυτή η ενέργεια είναι αυτό που καθιστά όλη αυτή την επαναφορά κωδικού πρόσβασης των Windows 7 επαναφορά του τέχνασμα. Θα το αναιρέσετε αργότερα.

08 από 18

Αφαιρέστε το Boot Media & Press Restart

Κουμπί επανεκκίνησης στις επιλογές αποκατάστασης συστήματος.

Τώρα που οι δύο εντολές έχουν εκτελεστεί με επιτυχία, αφαιρέστε το δίσκο των Windows 7 ή τη μονάδα flash που ξεκινήσατε από το Βήμα 1.

Στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο "Γραμμή εντολών" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Επανεκκίνηση " στο κάτω μέρος του παραθύρου "Επιλογές αποκατάστασης συστήματος".

09 από 18

Περιμένετε κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Οθόνη Splash των Windows 7.

Δεν υπάρχει τίποτα να κάνει εδώ, αλλά περιμένετε να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και να εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης των Windows 7.

Ακριβώς έτσι ξέρετε, δεν κάνουμε βήματα μόνο για διασκέδαση. Αυτό συμπεριλήφθηκε στο walkthrough μας επειδή πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν το bit στο βήμα 8 όπου πρέπει να αφαιρέσετε το δίσκο των Windows 7 ή το flash drive .

Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να ακουγόταν περιττό, αυτό που συμβαίνει συνήθως αν ξεχάσετε να το αφαιρέσετε είναι ότι η διαδικασία εγκατάστασης ή επισκευής των Windows 7 ξεκινά ξανά, όπως είδατε στο Βήμα 2. Αυτό ακριβώς θέλατε τότε, αλλά τώρα θα πρέπει να εκκινείτε από σκληρό σας δίσκο, όπως συνήθως.

Έτσι, αν βρεθείτε πίσω από το σημείο που ξεκινήσατε, απλώς αφαιρέστε το δίσκο ή τη μονάδα flash και κάντε επανεκκίνηση.

10 από 18

Κάντε κλικ στο κουμπί Διευκόλυνση πρόσβασης

Κουμπί "Εύκολη πρόσβαση" των Windows 7.

Τώρα πρέπει να φτάσετε στην οθόνη σύνδεσης των Windows 7. Όχι, ο κωδικός σας δεν έχει αλλάξει ακόμη, αλλά πρόκειται να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Δείτε το μικρό εικονίδιο στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης; Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό!

Τυπικά, μετά το πάτημα αυτού του κουμπιού εμφανίζεται το μενού Ευκολία Πρόσβασης . Ωστόσο, επειδή αντικαταστήσαμε το αρχείο που αντιπροσωπεύει αυτό το εργαλείο, το utilman.exe , με το cmd.exe , εμφανίζεται η εντολή Command Prompt!

11 από 18

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας το Net User

Δίκτυο εντολών χρηστών στα Windows 7.

Τώρα που η γραμμή εντολών είναι ανοιχτή, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 σε οτιδήποτε επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την εντολή net user .

Η εντολή καθαρού χρήστη είναι μια πολύ εύκολη εντολή για χρήση. Απλά εκτελέστε το ως εξής:

net user username password

... αντικαθιστώντας το όνομα χρήστη με το όνομα λογαριασμού των Windows 7 και τον κωδικό πρόσβασης με τον νέο κωδικό πρόσβασής σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξω τον κωδικό μου στο n3verE @ Tsn0W εκτελώντας την εντολή net user με αυτόν τον τρόπο:

καθαρός χρήστης Tim n3verE @ Tsn0W

Αν υποτεθεί ότι όλα εκτελέστηκαν σωστά, θα έπρεπε να έχετε υποδεχθεί με μια εντολή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. μετά το πάτημα του πλήκτρου Enter.

Συμβουλή: Υπάρχουν διαστήματα μεταξύ του δικτύου , του χρήστη , του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης . Εάν το όνομα χρήστη σας έχει χώρο, όπως ο Tim Fisher , χρησιμοποιήστε εισαγωγικά. Επαναλαμβάνοντας το παράδειγμά μου παραπάνω αλλά με το πλήρες όνομά μου ως όνομα χρήστη, θα είχα εκτελέσει τον καθαρό χρήστη "Tim Fisher" n3verE @ Tsn0W .

Δεν είστε βέβαιοι ποιο είναι το όνομα χρήστη;

Εάν ήσασταν το τελευταίο πρόσωπο που θα συνδεθείτε στα Windows 7 πριν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το όνομα χρήστη θα πρέπει να παρατίθεται εκεί στην οθόνη σύνδεσης. Μπορείτε να δείτε τον Tim με μεγάλα, τολμηρά γράμματα στο παραπάνω screenshot.

Ωστόσο, εάν επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης σε άλλο χρήστη στον υπολογιστή και δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το όνομα χρήστη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα, εκτελώντας την εντολή του χρήστη χωρίς επιλογές, για παράδειγμα:

καθαρό χρήστη

Μια λίστα με όλους τους χρήστες του υπολογιστή θα δημιουργηθεί ακριβώς στο παράθυρο "Γραμμή εντολών" (Command Prompt), το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να ανατρέξετε για σωστή ορθογραφία κατά την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης όπως περιγράφεται παραπάνω.

12 από 18

Συνδεθείτε στα Windows 7 με τον νέο κωδικό πρόσβασής σας

Συνδεθείτε με τα Windows 7.

Τέλος, είμαστε στο συναρπαστικό μέρος!

Κλείστε ή κάντε κλικ μακριά από το ανοιχτό παράθυρο "Γραμμή εντολών" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πεδίο " Κωδικός πρόσβασης ".

Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης των Windows 7 που ορίσατε στο Βήμα 11 και στη συνέχεια πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο κουμπί με το μικρό βέλος.

Καλώς ορίσατε πίσω στον υπολογιστή σας!

Συμβουλή: Εάν σας ζητηθεί ξανά ένα μήνυμα με το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης , κάντε κλικ στο κουμπί OK και επαναλάβετε τα βήματα 10 & 11 ξανά.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Παρόλο που μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να το ονομάζετε να κλείνει τώρα, είναι σημαντικό να λάβετε τώρα τα απαραίτητα βήματα για:

  1. Προετοιμαστείτε για το μελλοντικό γεγονός της ξεχάστε πάλι τον κωδικό σας, ώστε να μην χρειάζεται να πάτε σε αυτό το πρόβλημα την επόμενη φορά.
  2. Ανακαλέστε τα δύο πράγματα που έκαναν αυτό τον κωδικό επαναφοράς επαναφορά εργασίας τέχνασμα.

Αυτό θα κάνουμε κατά τα επόμενα βήματα.

13 από 18

Δημιουργήστε έναν δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7

Ρυθμίσεις δίσκου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7.

Η διαδικασία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7 που μόλις σας περπάτησα είναι απόλυτα ασφαλής, αλλά δεν είναι ακριβώς "η Microsoft έχει εγκριθεί". Η μόνη διαδικασία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης που εγκρίθηκε από τη Microsoft για τα Windows 7 περιλαμβάνει τη χρήση δίσκου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης .

Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν μια επιλογή στην αρχική σας κατάσταση, επειδή πρέπει να έχετε πρόσβαση στα Windows 7 στο λογαριασμό σας για να δημιουργήσετε έναν από αυτούς τους δίσκους. Με άλλα λόγια, είναι ένα προληπτικό βήμα. Τώρα που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα Windows 7 κανονικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα και ποτέ να μην πιάσετε σε μια τέτοια κατάσταση ξανά.

Δείτε πώς δημιουργώ μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows; για ένα πλήρες σεμινάριο.

Ανοίξτε το σύνδεσμο σε νέο παράθυρο ή κάντε το σελιδοδείκτη για αργότερα, αλλά παρακαλούμε να θυμάστε να το κάνετε ! Πρέπει μόνο να δημιουργήσετε έναν δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης μία φορά. Θα εξακολουθεί να είναι καλό, ανεξάρτητα από το πόσες φορές αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 και με εμπιστεύεστε, είναι πολύ πιο εύκολο να το χρησιμοποιήσετε από τη διαδικασία που μόλις ακολουθήσατε για να επαναφέρετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης αυτή τη φορά.

Στα επόμενα μερικά βήματα αυτής της περίληψης είναι όπου θα αναιρέσουμε το hack που σας επέτρεψε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7. Η αναίρεση των αλλαγών που κάναμε δεν θα ακυρώσει την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης .

14 από 18

Πρόσβαση στη γραμμή εντολών από τα εκκινήσιμα μέσα εκ νέου

Επιλογή επιλογής ανάκτησης συστήματος εντολών.

Για να αντιστρέψετε τις αλλαγές που κάνατε, θα πρέπει να έχετε πάλι πρόσβαση στην εντολή "Γραμμή εντολών" μέσω των μέσων εκτύπωσης των Windows 7.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη σε περίπτωση που ξεχάσατε:

  1. Τοποθετήστε τα εκκινήσιμα μέσα των Windows 7.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επισκευή του υπολογιστή σας .
  4. Περιμένετε μέχρι να βρεθούν τα Windows στον σκληρό σας δίσκο.
  5. Επιλέξτε Windows 7 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Γραμμή εντολών .

Συμβουλή: Εάν χρειάζεστε λεπτομερέστερη βοήθεια, αυτή η περίληψη αναφέρεται στα Βήματα 1 έως 6 σε αυτήν την ανασκόπηση, την οποία μπορείτε να αναφερθείτε ξανά.

Έχω πραγματικά την υποχρέωση να ακυρώσω αυτές τις αλλαγές;

Όχι, κανείς δεν λέει ότι πρέπει . Ωστόσο, σας προτείνουμε να το κάνετε, για δύο λόγους:

Ας ελπίσουμε ότι θα αποφασίσετε να πάρετε μερικά λεπτά και να ολοκληρώσετε τα επόμενα βήματα.

15 από 18

Εκτελέστε αυτήν την εντολή

Γραμμή εντολών στην ανάκτηση συστήματος.

Με τη γραμμή εντολών τώρα ανοικτή, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή ακριβώς όπως φαίνεται και στη συνέχεια πατήστε Enter :

αντίγραφο d: \ utilman.exe d: \ windows \ system32 \ utilman.exe

Όπως και με τις προηγούμενες εντολές, υπάρχουν μόνο δύο κενά εδώ, μεταξύ του αντιγράφου και του d: \ και μεταξύ των exe και d: \ . Θυμηθείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση d: σε όποια μονάδα δίσκου είναι εγκατεστημένη στα Windows 7, αν θέλετε, όπως ακριβώς κάνατε στο βήμα 7.

Αφού πατήσετε το πλήκτρο Enter, θα εμφανιστεί η ακόλουθη ερώτηση:

Αντικαταστήστε το d: \ windows \ system32 \ utilman.exe; (Ναι / Όχι / Όλοι):

ΠληκτρολογήστεY ή Yesγια να επιβεβαιώσετε την αντικατάσταση και, στη συνέχεια, πατήστε Enter . Αν υποθέσουμε ότι τα πράγματα πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί, θα πρέπει να δείτε το 1 αρχείο που αντιγράψατε. επιβεβαίωση.

Τι έκανα απλά;

Αυτό που κάνατε ήταν να αντιγράψετε το backup του utilman.exe που δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας την πρώτη εντολή στο Βήμα 7 πίσω στην αρχική του θέση. Με άλλα λόγια, πήρατε τα πράγματα πίσω στον τρόπο που ήταν πριν ξεκινήσετε αυτό το σεμινάριο.

16 από 18

Αφαιρέστε το Boot Media & Press Restart

Κουμπί επανεκκίνησης στις επιλογές αποκατάστασης συστήματος.

Τώρα που έχετε αποκαταστήσει το αρχείο utilman.exe στη σωστή θέση του, αφαιρέστε το δίσκο των Windows 7 ή τη μονάδα flash που ξεκινήσατε στο βήμα 14.

Στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο "Γραμμή εντολών" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Επανεκκίνηση " στο κάτω μέρος του παραθύρου "Επιλογές αποκατάστασης συστήματος".

17 από 18

Περιμένετε κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Οθόνη Splash των Windows 7.

Περιμένετε μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Όπως αναφέραμε την τελευταία φορά που πραγματοποιήσατε εκ νέου λειτουργία μετά τη χρήση του εκκινήσιμου μέσου των Windows 7, θέλετε ο υπολογιστής σας να ξεκινήσει κανονικά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τη μονάδα flash ή το δίσκο.

18 από 18

Βεβαιωθείτε ότι η ευκολία πρόσβασης λειτουργεί στην οθόνη σύνδεσης

Ευκολία πρόσβασης στα Windows 7.

Θυμηθείτε ότι το μικρό εικονίδιο που κάνατε κλικ στο πίσω στο βήμα 10; Κάντε κλικ σε αυτό ξανά.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αντί να δείτε την εντολή "Γραμμή εντολών", θα πρέπει να δείτε την οθόνη Ευκολία πρόσβασης . Αυτή είναι η φυσιολογική συμπεριφορά αυτού του κουμπιού και βλέποντας ότι επιβεβαιώνει ότι αντιστρέψατε επιτυχώς τις αλλαγές που κάνατε για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 στον υπολογιστή σας.

Συγχαρητήρια! Τελείωσες!

Τώρα μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο Ευκολία πρόσβασης και να συνδεθείτε στα Windows 7.

Σημαντικό: Μην ξεχνάτε να δημιουργήσετε αυτόν το δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για τον οποίο μιλήσαμε μερικές φορές. Είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και στη συνέχεια καθιστά πραγματικά εύκολο να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 στο μέλλον. Δείτε πώς δημιουργώ μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows; για βοήθεια.

Αυτό το κόλπο δεν λειτουργούσε για σας;

Αν και αυτή είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για τα Windows 7, είναι ακόμα πιθανό ότι για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε για σας. Δείτε Βοήθεια! Ξεχάσω τον κωδικό μου των Windows 7! για μια λίστα των άλλων επιλογών σας.

Από την άλλη πλευρά, αν νομίζετε ότι έχετε παρανοήσει κάτι και χρειάζεστε βοήθεια, ανατρέξτε στη σελίδα μου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.