Τα 10 καλύτερα παιχνίδια PC για Dungeons and Dragons για Αγορά το 2018

Από τις πρώτες αρχές του παιχνιδιού PC, υπήρξαν παιχνίδια βίντεο εμπνευσμένα από Dungeons & Dragons, από τα πρώιμα παιχνίδια περιπέτειας φαντασίας που βασίζονται στο κείμενο όπως το Zork μέχρι το Bard's Tale μέχρι τις πρόσφατες κυκλοφορίες των The Elder Scrolls και The Witcher. Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορούν να βρουν κάποια επιρροή πίσω στα Dungeons & Dragons.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει τα επίσημα παιχνίδια Dungeons & Dragons τα τελευταία χρόνια, αλλά ο κατάλογος που ακολουθεί περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών από τη σειρά χρυσού κουτιού καθώς και μερικές νεότερες εκδόσεις. PS Εάν οι παίκτες της ομάδας σας βρεθούν σε όλο τον κόσμο, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή roleplaying όπως μια εικονική επιφάνεια εργασίας για να διευκολύνετε τη ζωή.

01 από 10

Planescape Torment

Planescape Torment. © Interplay Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Δεκεμβρίου 1999
Είδος: RPG
Ρύθμιση: Planscape
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Το Planescape Torment ήταν ένα από τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μετά από ένα μεγαλύτερο τίτλο (πύλη Baldur's) και το είδος του πέταξε κάτω από το ραντάρ. Χαμηλό και ιδού, ήταν το καλύτερο από τα δύο όσον αφορά την ιστορία με το gameplay να είναι σχεδόν το ίδιο. Το Torment κέρδισε πολλά βραβεία RPG του έτους από το 1999 και θεωρείται τώρα ένα από τα πρωτοποριακά RPG παιχνίδια και ένα μοντέλο για την πλούσια αφήγηση σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Τα γραφικά για το Planescape Torment δεν είναι υπέροχα σε σύγκριση με τις κυκλοφορίες του σήμερα, αλλά παρέχουν εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Περισσότερο "

02 από 10

Πύλη του Βαλδουρού ΙΙ: Σκιές της Αμν

Πύλη του Βαλδουρού ΙΙ: Σκιές της Αμν. © Interplay Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Σεπτεμβρίου 2000/15 Νοεμβρίου 2013 (Ενισχυμένη έκδοση)
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Πύλη του Baldur 2: Οι σκιές του Amn είναι η συνέχεια της βραβευμένης Πύλης του Baldur. Ξεπερνά το πρωτότυπο σχεδόν σε κάθε πτυχή. Τα γραφικά, το παιχνίδι-παιχνίδι και η ιστορία έχουν βελτιωθεί. Το BG2 έχει ένα πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Throne of Bhaal και είναι επίσης διαθέσιμο σε μια πολλαπλή συσκευασία. Το Baldur's Gate II έχει κυκλοφορήσει εκ νέου σε μια βελτιωμένη έκδοση που επιτρέπει το παιχνίδι να παίζεται σε οθόνες υψηλής ανάλυσης και πιο σύγχρονα λειτουργικά συστήματα. Περισσότερο "

03 από 10

Ημέρες Neverwinter

Ημέρες Neverwinter. © Atari

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Ιουνίου 2002
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Το Neverwinter Nights είναι ένα από τα καλύτερα D & D παιχνίδια μέχρι σήμερα. Προσπαθεί να μετατρέψει φυσικά το tablet D & D σε ένα online παιχνίδι. Με κύριο μπουντρουμιών και παίκτες που ελέγχουν online χαρακτήρες πίσω από την οθόνη του υπολογιστή τους. Δεκάδες ιστότοποι που προσφέρουν δωρεάν ενότητες για αναπαραγωγή. Η λειτουργία ενός παίκτη είναι δύσκολη, αλλά δεν είναι πολύ μεγάλη. Δύο πακέτα επέκτασης έχουν κυκλοφορήσει για αυτό και τώρα πωλούνται σε ένα πλήρες σετ. Περισσότερο "

04 από 10

Πισίνα της ακτινοβολίας

Πισίνα της ακτινοβολίας. © SSI

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1988
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Το Pool of Radiance ήταν ο πρώτος τίτλος της πασίγνωστης σειράς "Χρυσό Κουτί" των παιχνιδιών ρόλων των Dungeons & Dragons που κυκλοφόρησαν στα τέλη της δεκαετίας του '80. Η μηχανική του παιχνιδιού και η πολυπλοκότητα του κανόνα ήταν αρκετά ξεκάθαρο για το χρόνο και η σειρά χρυσού κουτιού είδε σχεδόν δώδεκα κυκλοφορίες D & D. Το Pool of Radiance βασίστηκε στο σύνολο κανόνων AD & D 2ης έκδοσης και επέτρεψε στους παίκτες να δημιουργήσουν ένα πάρτι χαρακτήρων, καθώς προσπάθησαν να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού στο δημοφιλές περιβάλλον καμπάνιας Forgotten Realms. Περισσότερο "

05 από 10

Πύλη του Baldur

Βίντεο του Baldur's Enhanced Edition Screenshot. © Beamdog

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Dec 21,1998 / Νοέμβριος 28, 2012 (Ενισχυμένη έκδοση)
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Η πύλη του Baldur είναι το παιχνίδι που πολλοί άνθρωποι συνδέουν με την αναγέννηση των παιχνιδιών υπολογιστή Dungeons & Dragons. Για τα 5 χρόνια που ακολούθησαν (μετά την κυκλοφορία του Eye of the Beholder 3) την κυκλοφορία του το 1998, οι διάφοροι τίτλοι D & D δεν είχαν καθόλου κατεύθυνση ή διαρκή παιχνίδι. Η πύλη του Baldur άλλαξε όλα αυτά. Αυστηρά συμμορφωμένος με τους κανόνες της δεύτερης έκδοσης, αιχμαλώτισε τους παίκτες παντού και η μηχανή του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε και αναβαθμίστηκε για να ακολουθήσουν πολλά παιχνίδια. Το παιχνίδι έχει εκ νέου κυκλοφορήσει ως βελτιωμένη έκδοση και διατίθεται μέσω της ψηφιακής διανομής Steam και Amazon. Περισσότερο "

06 από 10

Icewind Dale 2

Icewind Dale 2. © Διασκέδαση διασκέδασης

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Αυγούστου 2002
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Το Icewind Dale 2 ήταν η συνέχεια του Icewind Dale και βασίζεται εξ ολοκλήρου στην τρίτη έκδοση των κανόνων D & D. Ήταν επίσης μοναδικό στο γεγονός ότι σας άφησε να δημιουργήσετε κάθε χαρακτήρα στο κόμμα σας αντί για ένα μόνο και στη συνέχεια μη ελεγχόμενοι χαρακτήρες που ελέγχονται από υπολογιστή. Περισσότερο "

07 από 10

Icewind Dale

Icewind Dale Ενισχυμένη έκδοση. © Beamdog

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Ιουνίου 2000/30 Οκτωβρίου 2014 (Ενισχυμένη έκδοση)
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Ο Icewind Dale ήταν ο δεύτερος από τους τρεις τίτλους (το Planescape Torment και η πύλη του Baldur ήταν οι άλλοι δύο) που χρησιμοποίησαν την ίδια μηχανή παιχνιδιών Infinity. Σχεδόν το ίδιο gameplay και γραφικά με την πύλη του Baldur, το Icewind Dale θα σας οδηγήσει στην Spine of the World, μία από τις πιο διάσημες ρυθμίσεις των κόσμων D & D. Περισσότερο "

08 από 10

Πύλη του Baldur 2 θρόνο του Bhaal

Πύλη του Baldur 2 θρόνο του Bhaal. © Interplay Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Ιουνίου 2001
Είδος: RPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, πολυ-παίκτης

Ο θρόνος του Bhaal συνεχίζει την περιπέτεια που ξεκίνησε στην Πύλη του Baldur 2 Σκιά του Amn. Περιπλανηθείτε σε νέους χώρους και μάθετε νέα τέρατα όλα με το αρχικό σας πάρτι από το BG2 Shadows of Amn. Περισσότερο "

09 από 10

Neverwinter

Neverwinter. © Perfect World Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου 2013
Είδος: MMORPG
Ρύθμιση: ξεχασμένα σφαίρα
Τρόποι παιχνιδιού: Πολλαπλή αναπαραγωγή

Το Neverwinter είναι ένα δωρεάν παιχνίδι MMORPG που κυκλοφόρησε το 2013. Βρίσκεται στην πόλη Neverwinter κατά μήκος της ακτής Sword στον κόσμο παιχνιδιών Forgotten Realms. Είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι που δεν σχετίζεται με τα προηγούμενα παιχνίδια Neverwinter Nights και ακολουθεί τη δική του ιστορία. Το παιχνίδι ξεκινάει μετά από τα γεγονότα του Spellplague που έρχονται με την κυκλοφορία της 4ης σειράς κανόνων, μια ιστορία που περιγράφεται λεπτομερώς στο μυθιστόρημα RA Salvatore Gauntlgrym. Περισσότερο "

10 από 10

Dungeons & Dragons Συνδεδεμένοι

Dungeons & Dragons Συνδεδεμένοι. © Interactive Entertainment του Warner Bros.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28 Φεβρουαρίου 2006
Είδος: MMORPG
Περιβάλλον: Eberron, Forgotten Realms
Τρόποι παιχνιδιού: Πολλαπλή αναπαραγωγή

Το Dungeons & Dragons Online είναι το αρχικό MMORPG που βασίζεται σε Dungeons & Dragons. Ήταν αρχικά ένα πληρωμένο συνδρομητικό παιχνίδι, αλλά από τότε έχει μετακινηθεί στο μοντέλο ελεύθερο να παίξει. Η ρύθμιση για το παιχνίδι έχει επίσης αλλάξει από τότε που απελευθερώθηκε, αρχικά τοποθετήθηκε στο Eberron αλλά τώρα διαθέτει και τις ρυθμίσεις Forgotten Realms. Το παιχνίδι βασίζεται στο σύνολο κανόνων 3.5 που περιλαμβάνει 8 διαφορετικούς αγώνες χαρακτήρων και 14 κατηγορίες παιχνιδιού. Περισσότερο "