Τα 8 Best Tech Δώρα για Αγορά για τον μπαμπά το 2018

Αφήστε τον γέρο σας να μάθει πόσο τον εκτιμάτε με αυτά τα δώρα

Όταν είμαστε μικρός, πιστεύουμε ότι οι μπαμπάδες μας ξέρουν τα πάντα. Καθώς μεγαλώνουμε, συνειδητοποιούμε ότι ίσως υπερεκτιμούμε πόσο πραγματικά πρέπει να γνωρίζουμε. Ακόμα, μας διδάσκουν καθημερινά πράγματα και έτσι, όταν έρχονται οι αργίες, τους αρέσει να τους ευχαριστούμε με ένα δώρο που θα κάνει τη ζωή τους καλύτερη. Είτε πρόκειται για μια φορετή που βελτιώνει το παιχνίδι γκολφ τους είτε ένα πικάπ που τους παίρνει πίσω στις παλιές στιγμές, έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικά από τα αγαπημένα μας δώρα που θα ευχαριστήσουν κάθε μπαμπά.

01 από 08

Ήταν λίγο από τότε που η Amazon ενημέρωσε τη σειρά των έξυπνων ομιλητών της, αλλά με την πρόσφατη ανανέωση της Echo Plus, τσιμέντο στη θέση της φήμη της ως έξυπνη σπίτι δύναμη. Ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός δεν έχει ψηλά πολύ από την προηγούμενη Echo, τα έντερα έχουν ανατραπεί.

Συγκεκριμένα, εκτιμούμε τη συμπερίληψη του φιλικού προς το ZigBee hub, που είναι κοινός σε άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές από μάρκες όπως η Philips, η Honeywell και η Ikea. Είναι εύκολο να συνδέσετε το Echo Plus με τις άλλες συσκευές. απλώς πείτε "Alexa, ανακαλύψτε τις συσκευές μου", και θα καθαρίσει το σπίτι για άλλα συμβατά. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να αναστρέψετε τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα με μία μόνο εντολή ή να πάρετε το ζυθοποιείο πριν φτάσετε στην κουζίνα. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε τις εντολές έτσι ώστε οι πόρτες να κλειδώνονται και τα φώτα να σβήνουν ταυτόχρονα. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να σας διαβάσει τον καιρό ή τα σημερινά νέα, ή να σας παραγγείλει ένα Uber ή μια πίτσα. Με λίγη δημιουργικότητα, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

02 από 08

Ίσως η οικογένειά σας να είναι ο πιο πρακτικός τύπος όταν πρόκειται για δώρο. Αν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει κάτι πολύ πιο πρακτικό από έναν φορτιστή αυτοκινήτου κορυφαίας ποιότητας. Και ακόμα καλύτερα, δεν θα σας κοστίσει πολύ.

Το αγαπημένο μας πράγμα για τον φορτιστή αυτοκινήτου AUKEY CC-S1 είναι ότι όταν μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας, κάθεται απέναντι από την άκρη της εξόδου, εξοικονομώντας έτσι χώρο και χαρίζοντας ένα κομψότερο αισθητικό σχέδιο. Μπορεί να χυθεί μέχρι και δύο συσκευές ταυτόχρονα, αλλά ο CC-S1 ανοίγει άλλους φορτιστές, πραγματοποιώντας έτσι σε πλήρη ταχύτητα με 5V 2.4A εξειδικευμένης προσαρμοστικής ισχύος εξόδου ανά θύρα USB. Έξυπνα, έχει επίσης ενσωματωμένες διασφαλίσεις για την προστασία των συσκευών σας από υπερβολικό ρεύμα ή υπερθέρμανση.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους φορτιστές αυτοκινήτων .

03 του 08

Εάν ο μπαμπάς σας είναι κάτοχος πρόσφατα κυκλοφορούντος κινητού τηλεφώνου της Samsung, ανυψώστε τον στο πιο cool-dad-on-the-block status με το gifting του Samsung Gear. (Στην πραγματικότητα, αν δεν κατέχει μια Samsung, αυτό το σύνολο VR θα μπορούσε απλώς να τον εμπνεύσει να το μετατρέψει!)

Δίπλα σε άλλα ακουστικά smartphone, αυτή η συσκευή μπορεί να αισθάνεται ακατανόητη, αλλά στην περίπτωση αυτή, το μέγεθός της είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Στο εσωτερικό του, η οπτική του μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το επάνω τοποθετημένο καντράν, δίνοντάς σας μια πιο άνετη εικόνα και είναι αρκετά αναπνεύσιμη, δεδομένου ότι είστε τεντωμένοι τόσο σφιχτά. Αυτό το ενημερωμένο εργαλείο έρχεται με έναν ελεγκτή κίνησης, ο οποίος είναι ένα μικρό απομακρυσμένο που ζεύγη εύκολα με το smartphone σας και προσθέτει νέα επίπεδα διαδραστικότητας. Έχει μια κυκλική επιφάνεια αφής στο μπροστινό μέρος και μια μόνο σκανδάλη στο πίσω μέρος. Το ακουστικό έχει επίσης μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος για σκοπούς φόρτισης. Ίσως το πιο σημαντικό για οποιοδήποτε σύστημα VR είναι η βιβλιοθήκη περιεχομένου του και το Samsung Gear έχει σταθερά αλλά αναπτυσσόμενα ράφια, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ στην κατάδυση σε νέες πραγματικότητες.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ακουστικά VR .

04 του 08

Θα κερδίσετε το παιδί της χρονιάς εάν αγοράσατε τον πατέρα σας ένα iPhone X φέτος, αλλά υποθέτοντας ότι σας χτύπησε σε αυτό, σας συνιστούμε να τον πάρει κάτι για να προστατεύσει την πολύτιμη επένδυσή του. Από την καταξιωμένη μάρκα OtterBox έρχεται αυτή η νέα θήκη σειράς DEFENDER για το iPhone X. Διαθέτει ένα πολυστρωματικό προστατευτικό σύστημα που αποτελείται από ένα συμπαγές εσωτερικό κέλυφος και ένα μαλακό εξωτερικό κάλυμμα, αν και είναι αλεξίπτωτο για να φιλοξενήσει νέα τεχνολογία. Περιλαμβάνει επίσης μια θήκη κλιπ ζώνης, την οποία οι μπαμπάδες φαίνεται να αγαπούν, και διευκολύνεται άνετα ως κορνίζα για προβολή μέσων χωρίς χέρια.

Επειδή είναι τόσο καινούργιο, υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθουμε για αυτή την περίπτωση, αλλά η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της OtterBox λέει ότι οι θήκες OtterBox είναι συμβατές με την ασύρματη φόρτιση Qi σε άλλες συσκευές, οπότε προβλέπει την συμβατότητα με την επαγωγική φόρτιση του iPhone και θα επιβεβαιώσει με δοκιμές μόλις έχει ένα iPhone X στο χέρι. Το OtterBox προσφέρει εγγύηση διάρκειας ζωής, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το νέο σας iPhone βρίσκεται σε ασφαλή χέρια.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες περιπτώσεις iPhone .

05 του 08

Εάν ο μπαμπάς σας ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο πράσινο από ό, τι κάνει στο γραφείο, θα εκτιμήσει σίγουρα το Zepp Golf 2 3D Swing Analyzer. Φέρνοντας το γάντι με αισθητήρα, το Zepp θα μετρήσει τις βασικές πτυχές της ταλάντωσής σας, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας του κλαμπ, του αεροπλάνου της λέσχης, του ρυθμού, του μήκους του backswing και άλλων. Η λειτουργία Smart Coach θα σας βοηθήσει να αναλύσετε πού μπορείτε να βελτιώσετε και να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε ανάλογα την εκπαίδευσή σας. Μπορείτε να καταγράψετε και να αναπαράγετε την κούνια σας, να βλέπετε από οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και να συγκρίνετε την κούνια σας με τους επαγγελματίες. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το Zepp 2 είναι ελαφρώς μικρότερο, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επαναφορτίζεται γρηγορότερα, βελτιώνει την ακρίβεια και χρησιμοποιεί Bluetooth LE για σύνδεση με το smartphone σας. Συνολικά, είναι ένα δώρο "ολόκληρο σε ένα" για τον παίκτη του γκολφ στη ζωή σας.

06 του 08

Το γρήγορο και συνεπές Wi-Fi ακούγεται σαν μια θεά, αλλά αν έχετε μια χούφτα παιδιά στο σπίτι, ξέρετε ότι μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνη. Τυχερός για τους μπαμπάδες, το Luma έρχεται εξοπλισμένο με κορυφαίους γονικούς ελέγχους, ώστε να μην χάνουν τον ύπνο τη νύχτα αναρωτιούνται τι κάνουν τα παιδιά τους σερφάρουν. Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής για κινητά, μπορείτε να ορίσετε μια πολιτική φίλτρου περιεχομένου χρησιμοποιώντας πέντε επίπεδα διαβάθμισης: Απεριόριστο, R-rated, PG-13, PG και G και στη συνέχεια να προσθέσετε χρήστες με καθορισμένα επίπεδα πρόσβασης. Είναι ώρα για το σπίτι; Υπάρχει επίσης μια λειτουργία παύσης που σας επιτρέπει να παγώσετε την πρόσβαση στο Internet σε όλο το δίκτυο.

Ο γονικός έλεγχος προσφέρει μια αξιόπιστη απόδοση, χάρη στις τρεις μονάδες που διαθέτουν ένα δρομολογητή 802.11ac, επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και δύο ζώνες ραδιοσυχνοτήτων (2.4GHz και 5GHz). Είναι δρομολογητές AC1200 με μέγιστη ταχύτητα 300Mbps στη ζώνη 2.4GHz και 867Mbps στη ζώνη των 5GHz. Συνολικά, είναι ένας εύκολος τρόπος να καλύψετε το σπίτι σας με Wi-Fi και διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των παιδιών.

07 του 08

Εάν θέλετε να χαλάσετε λίγο τον μπαμπά φέτος, παραμελίστε το Sonos PLAYBAR. Με εννέα ενισχυμένους οδηγούς - έξι midwoofer και τρία μεγάφωνα tweeters - αποδίδει ένα μεγάλο και απαιτητικό ήχο ικανό να αντικαταστήσει το υπάρχον ηχητικό σας σύστημα. Μετρώντας 35,4 x 5,5 x 3,3 ίντσες, ταιριάζει κάτω από την τηλεόραση σας άνετα, για να μην αναφέρουμε κομψά, με το όμορφο ύφασμα και το σχεδιασμό αλουμινίου. Σαν να μην είναι αρκετό για αγάπη, ο Sonos διαθέτει επίσης μια εφαρμογή δολοφόνων Android / iOS που συλλέγει όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming και μπορεί να παίξει μουσική σε όλο το σπίτι σας. Και αν ο μπαμπάς θέλει να ενεργοποιήσει μια κίνηση δράσης αργά το βράδυ, η υπόλοιπη οικογένεια θα εκτιμήσει το Night Mode, το οποίο ενισχύει τους ήχους με ήχους μειώνοντας παράλληλα τον όγκο και τον αντίκτυπο έντονων ήχων. Είναι στην ακριβή πλευρά για ένα soundbar, αλλά θα είναι δύσκολο να βρεθεί καλύτερος ήχος.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα soundbars .

08 από 08

Το Marantz TT-15S1, κατασκευασμένο από τη γερμανική εταιρεία ClearAudio, είναι εγκατεστημένο με κασέτα κινητού μαγνητικού τόνου ClearAudio Virtuoso Wood Ebony (MM), το οποίο έχει απόκριση συχνότητας 20 Hz-20 kHz και έξοδο τάσης 3,6 mV. Μόνο που θα σας κοστίσει 900 δολάρια, και όταν λαμβάνετε υπόψη το ακουστικό ClearAudio Satisfy, το οποίο λιανικώς διανέμεται για $ 1.200, θα αισθανθείτε σχεδόν ένοχος αγοράζοντας το 15S1 για $ 1.499.

Η συχνότητα συντονισμού βραχίονα / κασέτα περίπου 8Hz αποδίδει ισχυρή επέκταση μπάσων, αλλά δεν είναι τόσο σταθερή όσο δίνει ένα αποσβεσμένο ακουστικό. Διαθέτει σχεδιασμό κίνησης με ιμάντα από σιλικόνη και λειτουργεί σε 33 1/3 και 45 σ.α.λ. Ο άψογος σχεδιασμός παίρνει τα συνθήματα από το ClearAudio, με έναν ελεύθερο κινητήρα κατασκευασμένο για να μειώνει τους κραδασμούς. Αλλά ο σχεδιασμός στην άκρη, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αγοράζετε ένα πικάπ είναι για τον ασύγκριτο ήχο και το 15S1 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα πικάπ .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .