Λήψη του υπολογιστή σας σταθερού: Πλήρεις ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη υπηρεσιών υπολογιστών

Εάν αποφασίσετε να καθορίσετε τον υπολογιστή σας από έναν επαγγελματία, θα μπορούσε να φαίνεται σαν η εύκολη επιλογή για την επίλυση του προβλήματος μόνοι σας , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχεται χωρίς ανησυχία.

Το ιδιωτικό απόρρητο δεδομένων, ο χρόνος και το κόστος για τις υπηρεσίες και η σοβαρότητα του προβλήματος είναι τα πιο συνηθισμένα θέματα των ερωτήσεων που λαμβάνω από τους αναγνώστες μου όταν αποφασίζουν να καθορίσουν τους υπολογιστές τους.

Οι περισσότερες από τις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτω, μαζί με τις απαντήσεις μου:

& # 34; Χρειάζομαι πρόσβαση στα αρχεία μου ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ! Πώς μπορώ να τους απομακρύνω; Είναι ακόμη ακόμα εκεί;

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη και απολύτως κατανοητή ερώτηση που έχω. Ανεξάρτητα από τα σχέδια που έχετε σχετικά με το πώς ή πού να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας, τα σημαντικά δεδομένα σας είναι προτεραιότητα.

Δουλεύω σε ένα πλήρες σεμινάριο για αυτό το ακριβές έργο, αλλά δεν είναι έτοιμοι. Εν τω μεταξύ, οι παρακάτω σύντομες εξηγήσεις και οι συνδέσεις με ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σε άλλους ιστότοπους θα πρέπει να βοηθήσουν.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα με το ηλεκτρονικό υπολογιστή δεν επηρεάζουν τα αποθηκευμένα αρχεία, όπως το βιογραφικό που μόλις ολοκληρώσατε την ενημέρωση ή το χαρτί για το σχολείο που χρειάζεστε για αύριο το πρωί. Έτσι, εκτός από τη σχετικά σπάνια κατάσταση ενός φυσικού προβλήματος σκληρού δίσκου, τα αρχεία σας είναι μάλλον ωραία - απλά δεν φτάνουν μέχρι στιγμής.

Στο τμήμα "πώς να τα απομακρύνετε", τα περισσότερα προβλήματα στον υπολογιστή που περιορίζουν την πρόσβαση στα αρχεία σας πέφτουν σε δύο στρατόπεδα, το καθένα με τη δική του λύση:

Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι εντελώς ανίκανος , δοκιμάστε να το ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία . Μόλις φτάσετε εκεί, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσωρινά τον υπολογιστή σας, αλλά αν όχι, μπορείτε τουλάχιστον να αντιγράψετε τα αρχεία που χρειάζεστε σε μονάδα flash ή δίσκο, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε από άλλον υπολογιστή.

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εκκίνησης των Windows σε ασφαλή λειτουργία για ένα σεμινάριο αν είστε νέοι σε αυτό. Είναι πραγματικά εύκολο.

Εάν ο υπολογιστής σας δεν θα ξεκινήσει καν σε ασφαλή λειτουργία ή ακόμα και δεν θα ενεργοποιηθεί καθόλου, μπορείτε ακόμα να αποσυνδέσετε τα αρχεία σας, αλλά θα χρειαστείτε τη βοήθεια άλλου υπολογιστή και ένα σχετικά φθηνό εργαλείο.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δεδομένα από έναν παλιό σκληρό δίσκο [How-To Geek] για βοήθεια σε αυτό. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο για έναν αρχάριο να κάνει, αλλά είναι πολύ πιθανό αν ακολουθήσετε τις οδηγίες με τις οποίες έχω συνδέσει. Μια υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών θα κάνει ακριβώς αυτό το έργο για σας, αν θέλετε, έναντι αμοιβής φυσικά.

& # 34; Το πρόβλημα αυτό είναι ακόμη σταθερό ή είναι τόσο κακό που χρειάζομαι νέο υπολογιστή; & # 34;

Προφανώς, η απάντηση στο ερώτημα αυτό έχει σχεδόν 100% σχέση με τη φύση του προβλήματος με τον υπολογιστή, κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμα, αφού δεν έχει εξεταστεί.

Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, η πλειονότητα των προβλημάτων του υπολογιστή είναι σταθερή, που σημαίνει ένα νέο μέρος και κάποιο χρόνο επισκευής είναι πιο πιθανό το αποτέλεσμα από ό, τι χρειάζεται ένα ολοκαίνουργιο υπολογιστή. Επίσης, όπως ανέφερα στην απάντησή μου στην τελευταία ερώτηση, είναι σχετικά σπάνιο το πρόβλημα του υπολογιστή να επηρεάσει τα αρχεία σας.

Το μόνο που είπε, και παρόλο που ίσως να μην γνωρίζετε την αιτία του προβλήματος με τον υπολογιστή σας, υπάρχουν συνήθως κάποιες ενδείξεις ως προς το πόσο κακό είναι το πρόβλημα και ποια θα ήταν η λύση όταν όλα αυτά έχουν πει και γίνει.

Εάν έχετε οποιοδήποτε υπολογιστή αλλά ενεργοποιείτε και τα Windows τουλάχιστον προσπαθούν να ξεκινήσουν, υπάρχει μια αξιοπρεπής πιθανότητα ότι αυτό είναι πρόβλημα λογισμικού και όχι πρόβλημα υλικού. Τα προβλήματα λογισμικού είναι πιο εύκολο να λυθούν και συνήθως περιλαμβάνουν μόνο κάποιο χρόνο με μια τεχνολογία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αν έχετε φορητό υπολογιστή ή tablet υπολογιστή που δεν έρχεται σε όλη τη διαδρομή, ή καθόλου, μπορεί να έχετε τύχη και χρειάζεστε μόνο μια νέα μπαταρία ή τροφοδοτικό. Αν αυτό δεν το κάνει, μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο άλλο είδος υλικού, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χρειαστείτε νέο υπολογιστή. Δυστυχώς, αυτοί οι τύποι υπολογιστών δεν έχουν πολλά αντικαταστάσιμα μέρη.

Εάν έχετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που δεν θα ενεργοποιηθεί καθόλου, μπορεί να φταίει κάποιο μέρος του υλικού, αλλά είναι πιθανό να αντικατασταθεί το μεμονωμένο κομμάτι υλικού, καθορίζοντας το πρόβλημα.

Συμβουλή: Εάν είστε έτοιμοι για αυτό, έχω έναν εκτενή οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ή και να διορθώσετε ένα πρόβλημα που εμποδίζει την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Δείτε πώς να διορθώσετε έναν υπολογιστή που δεν θα ενεργοποιηθεί για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το κόστος επισκευής έναντι του νέου κόστους του υπολογιστή. Αν ο υπολογιστής σας έχει ένα μεγάλο πρόβλημα ή σκέφτεστε έναν καινούργιο υπολογιστή ούτως ή άλλως, ή ίσως και οι δύο, επιλέγοντας μερικές φορές να μην έχει σταθερό τον υπολογιστή είναι μια έξυπνη επιλογή.

& # 34; Πόσο καιρό θα διαρκέσει για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα και πόσο μπορεί να κοστίσει; & # 34;

Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το πρόβλημα και είναι μία από τις πρώτες ερωτήσεις για να ζητήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία επισκευής που σκέφτεστε να κάνετε επιχειρήσεις.

Δείτε τις σημαντικές ερωτήσεις μου για να ρωτήσετε ένα κομμάτι υπηρεσίας επισκευής υπολογιστή για περισσότερα σχετικά με αυτά και σχετικά θέματα που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσεις.

Επίσης, είναι χρήσιμο εδώ είναι το πώς να περιγράψω το πρόβλημά σας σε έναν οδηγό επαγγελματιών επισκευών PC . Η γνώση του τρόπου επικοινωνίας του προβλήματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε ένα ακριβές απόσπασμα για το χρόνο και το κόστος για τις υπηρεσίες.

& # 34; Τι γίνεται αν πρέπει να εγκαταστήσουν ξανά τα πάντα στον υπολογιστή μου για να τα διορθώσουν; Δεν έχω χάσει όλα τα αρχεία μου!! & # 34;

Με τίποτα. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας είναι ή πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα του τεχνικού επισκευής όταν εμφανίζεται ο υπολογιστής σας. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικά είναι τα αρχεία σας, αυτό θα πρέπει σίγουρα να είναι ένα από τα πράγματα που ρωτάτε, για να είστε σίγουροι.

Μην με ενοχλείτε - αν το πρόβλημα προκάλεσε απώλεια ορισμένων ή όλων των αρχείων σας, και αυτό συμβαίνει με σοβαρά προβλήματα σκληρού δίσκου , τότε τα αρχεία σας δεν θα ήταν κοντά σας για να το αποθηκεύσετε. Ωστόσο, αν τα αρχεία σας μπορούν να αντιγραφούν με ασφάλεια, μπορούν να είναι και πρέπει να είναι.

Μετά την επιδιόρθωση του υπολογιστή σας, ακόμη και αν απαιτείται πλήρης επανεγκατάσταση των Windows και του λογισμικού σας, θα πρέπει να δώσετε ένα δίσκο ή μονάδα flash με τα αρχεία σας ή να πει πού στον υπολογιστή σας σώζονται τώρα τα προηγούμενα αρχεία σας.

Αν καταλήξω να χρειάζομαι νέο υπολογιστή, χάνω τα αρχεία μου ή μπορεί να μεταφερθούν στον νέο μου υπολογιστή; & # 34;

Ναι, τα αρχεία σας μπορούν να μεταφερθούν από τον παλιό σας υπολογιστή στον νέο σας υπολογιστή. Εάν συμβεί να αγοράσετε τον καινούργιο υπολογιστή σας από τον ίδιο τόπο που πήρατε το παλιό σας σταθερό, μπορεί να το κάνουν και για σας δωρεάν.

Εάν θέλετε ή πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, οι πρόσφατες εκδόσεις των Windows περιλαμβάνουν κάτι που ονομάζεται Εύκολη μεταφορά των Windows που κάνει τη διαδικασία απλή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα στην τοποθεσία της Microsoft εδώ.

Οι τεχνικοί επισκευής υπολογιστών σπρώχνουν τα αρχεία που βρίσκουν σε έναν υπολογιστή; Δεν μπορώ να φανταστώ να πληρώσω κάποιον για να παραβιάσει το απόρρητο μου! & # 34;

Αυτό συνέβη ποτέ; Σας εγγυώμαι ότι η απάντηση είναι ναι .

Είναι αυτό ένα αχαλίνωτο πρόβλημα; Όχι, δεν το νομίζω. Έχω την ιδιοκτησία και εργάστηκα στα καταστήματα επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών για πολλά χρόνια και δεν έχω δει ποτέ μια σκόπιμη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Εκτός από την επιλογή του καλύτερου δυνατού συνεργείου επισκευής, μπορείτε να δείτε την επόμενη ερώτηση και ελπίζοντας ότι ένα μεγάλο κατάστημα επισκευών σημαίνει έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές και ένα εξαιρετικό προσωπικό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό το πιθανό πρόβλημα.

Αν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε πλήρη πρόσβαση στα αρχεία σας προτού αφαιρέσετε τον υπολογιστή σας, θα μπορούσατε πάντα να αντιγράψετε τα αρχεία σε μια μονάδα flash ή δίσκο και, στη συνέχεια, να τα αφαιρέσετε από τον υπολογιστή. Ειλικρινά, όμως, πιθανότατα διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να διαγράψετε κατά λάθος κάτι σημαντικό από το να πέσετε θύμα κλοπής ταυτότητας ή παραβίασης της ιδιωτικής ζωής.

& # 34; Πώς μπορώ να επιλέξω με ποια υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών να πάει; & # 34;

Αυτό είναι πάντα ένα δύσκολο. Κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση και 25 θέσεις έρχονται, όλα με διαφορετικές κριτικές, μερικές φορές συγκρουόμενες.

Αυτή η συζήτηση έγινε τόσο μεγάλη που πήρε το δικό της κομμάτι! Δείτε την Πώς να αποφασίζετε από πού να πάρετε τον υπολογιστή σας για επισκευή για πολλά βοηθήματα να υπολογίσετε τι να κάνετε.

& # 34; Έχω μια ερώτηση που δεν απαντήσατε! & # 34;

Θα ήθελα πολύ να αναπτύξω αυτό το FAQ για να συμπεριλάβω ακόμα περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δείτε τη σελίδα μου για να λάβετε περισσότερη βοήθεια για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σχετικά με τη συγκεκριμένη ερώτησή σας, την οποία θα ήθελα να συμπεριλάβω εδώ για όλους τους άλλους!