Μονόχρωμος εκτυπωτής laser HP LaserJet Pro 1606dn

Οι εκτυπωτές λέιζερ είναι πολύ φθηνότερες αυτές τις μέρες

Εδώ είναι ένα άλλο LaserJet να υποκύψει στο χρόνο. Αυτό το ντεμπούτο πριν από πέντε χρόνια. Είναι ακόμα διαθέσιμο σε λίγα σημεία, αλλά η HP την έχει διακόψει. Δεν έχω επανεξετάσει ένα μονόχρωμο HP LaserJet σε λίγο, οπότε θα σας παραπέμψω στο B432dn της OKI Data. Ωστόσο, όταν αναζητάτε το p1606dn, η HP σας παραπέμπει στο LaserJet Pro 400.

Η κατώτατη γραμμή

Λογική τιμή για εκτυπωτή laser υψηλής ποιότητας, μονόχρωμος, ο εκτυπωτής λέιζερ HP LaserJet Pro 1606dn ήταν εξαιρετικά γρήγορος και η ποιότητα εκτύπωσης εξαιρετική. Ο εκτυπωτής είναι μέρος της σειράς εκτυπωτών λέιζερ "Plug and Print" της HP - αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης από ένα CD. Αυτό, μαζί με την ενσωματωμένη δικτύωση και την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, βοηθάει να γίνει μια καλή επιλογή για τις μικρές επιχειρήσεις.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Μονόχρωμος εκτυπωτής laser HP LaserJet Pro 1606dn

Όπως ο εγγύς ξάδελφος HP LaserJet P2055d, αυτός ο μονόχρωμος εκτυπωτής λέιζερ HP προσφέρει λίγα καμπάνες και σφυρίχτρες, εκτός από την τεχνολογία άμεσης εκτύπωσης και την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. κάνει, εν τούτοις, ένα P2055d με την προσφορά ενσωματωμένης ενσύρματης δικτύωσης. Το Instant-on είναι τόσο καλό όσο η λέξη του και ο εκτυπωτής βγαίνει γρήγορα από τη λειτουργία αναμονής και ξεκινά την εκτύπωση. Οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές, όπως πρέπει να είναι. οι πρώτες σελίδες έλαβαν πέντε δευτερόλεπτα ή λιγότερο, με σελίδες κατά μέσο όρο δύο δευτερόλεπτα το καθένα για να βγει.

Όπως πάντα με τα HP LaserJets, οι μαύρες γραμματοσειρές ήταν απότομες και ευκρινείς και, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους εκτυπωτές λέιζερ, δεν υπήρχε καμπύλη χαρτιού όταν χρησιμοποιούσα φθηνό χαρτί αντιγραφής. Για μικρές επιχειρήσεις και ίσως για αναθεωρητές εκτυπωτών, ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα από την HP είναι η τεχνολογία "Plug and Print" που αποχαιρετά τους οδηγούς φόρτωσης από ένα CD ή DVD, μια διαδικασία που μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος ταυτόχρονα με τη φόρτωση του υπολογιστή σας με περιττό λογισμικό. Ήταν τόσο καλό όσο το όνομά του. Έχω συνδέσει τον εκτυπωτή, συνδεδεμένο μέσω USB, και η διαδικασία εγκατάστασης άρχισε αμέσως. Ο εκτυπωτής λειτουργούσε σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Δεν υπάρχει τεκμηρίωση χαρτιού εκτός από έναν οδηγό ρύθμισης. για τα υπόλοιπα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη, οι οποίες, δυστυχώς, με οδήγησαν σε κάποιους νεκρούς συνδέσμους στην τοποθεσία της HP όταν επισκέφτηκα για να μάθω περισσότερα για την εκτύπωση διπλής όψης. Έπρεπε να κυνηγήσω γύρω από τον ιστότοπο της HP για λίγο για να εντοπίσω το ψηφιακό εγχειρίδιο χρηστών.

Η εκτύπωση διπλής όψης λειτούργησε ομαλά και γρήγορα. Η πρώτη μονάδα δοκιμής μου είχε πρόβλημα να τραβήξει τη σελίδα πίσω στον εκτυπωτή ίσια, αλλά η μονάδα αντικατάστασης λειτούργησε άψογα, έτσι ήταν απλά κακή τύχη. Στην πραγματικότητα, βρήκα το duplexer εργάστηκε πολύ γρήγορα.

Εάν η μονόχρωμη εκτύπωση λέιζερ είναι το μόνο που χρειάζεστε, το LaserJet Pro P1606dn είναι μια καλή υπόθεση. Είναι σε λογικές τιμές και προσφέρει κάποια ωραία χαρακτηριστικά. Όπως πάντα, όμως, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκτυπωτών λέιζερ σε αυτό το εύρος τιμών, οπότε αξίζει να ψωνίζετε πρώτα λίγο.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.