Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά: ο παράγοντας κόστους

Χρήσιμες πληροφορίες για το κόστος ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά

Οι εφαρμογές για κινητά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας σήμερα. Χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές για κινητά για διάφορους λόγους , είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, διασκέδαση ή ψυχαγωγία. Οι περισσότερες επιχειρήσεις, πραγματοποιώντας τις δυνατότητες των εφαρμογών για κινητά , τις διατηρούν για διαφημιστικούς και μάρκετινγκ σκοπούς. Οι εφαρμογές επιτρέπουν στους προγραμματιστές να πραγματοποιούν έσοδα, όχι μόνο μέσω των πωλήσεών τους, αλλά και μέσω της διαφήμισης εντός εφαρμογής και άλλων μεθόδων δημιουργίας εσόδων από εφαρμογές . Αν και όλα αυτά ακούγονται εξαιρετικά, είναι πραγματικά τόσο εύκολο να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά ; Ποιο είναι το εκτιμώμενο κόστος δημιουργίας μιας εφαρμογής ; Αξίζει πραγματικά να αναπτύξετε μια εφαρμογή, οικονομικά συμφέρουσα;

Σε αυτήν την ανάρτηση, συζητάμε όλα σχετικά με το κόστος ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Τύποι εφαρμογών

Το κόστος ανάπτυξης της εφαρμογής σας εξαρτάται εξαρχής από τον τύπο της εφαρμογής που θέλετε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να τα κατηγοριοποιήσετε ως εξής:

Οι τύποι λειτουργιών που θέλετε να ενσωματώσετε στην εφαρμογή σας θα καθορίσουν το κόστος που θα υποστείτε στο ίδιο.

Πραγματικό κόστος ανάπτυξης εφαρμογών

Προβαίνοντας στο πραγματικό κόστος ανάπτυξης εφαρμογών, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

Αρχικά, καταγράψτε τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσα θέλετε να ξοδέψετε στην εφαρμογή σας. Συνήθως χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων να αναπτύξουν μια εφαρμογή. Λάβετε υπόψη, συν εξετάσει την ανάπτυξη εφαρμογών , την κινητή θύρα και το κόστος μάρκετινγκ εφαρμογών που εμπλέκονται.

Πρέπει να σκεφτείτε τις λειτουργίες που θέλετε να συμπεριλάβει η εφαρμογή σας. την κατηγορία που θα έπεφτε και το είδος του κοινού που θέλετε να προσελκύσετε. Οι βασικές εφαρμογές δεν κοστίζουν πολύ, αλλά δεν μπορεί να σας φέρουν τόσο πολύ έσοδα. Οι πιο πολύπλοκες εφαρμογές σας κοστίζουν πολύ περισσότερο, αλλά έχουν επίσης τη δυνατότητα να σας χορηγήσουν περισσότερες αποδόσεις.

Η πρόσληψη ενός προγραμματιστή εφαρμογών είναι μια ακριβή πρόταση, καθώς θα χρεωθείτε από την ώρα. Ωστόσο, η εξωτερική ανάθεση αυτής της εργασίας θα κάνει το έργο πολύ ελαφρύτερο για σας. Παρόλο που έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών DIY , θα χρειαστείτε ακόμα μια λειτουργική γνώση της ανάπτυξης εφαρμογών, για να έχετε την εφαρμογή σας λειτουργική.

Ακολουθεί ο σχεδιασμός της εφαρμογής σας. Θα χρειαστείτε ένα περίτεχνο και εντυπωσιακό σχέδιο για να προσελκύσετε άμεσα χρήστες προς την εφαρμογή σας. Ο σχεδιασμός θα περιλαμβάνει πτυχές όπως ένα εικονίδιο εφαρμογής, οθόνη εκκίνησης, εικονίδια καρτελών κ.ο.κ.

Το επόμενο βήμα είναι η υποβολή της εφαρμογής σας σε καταστήματα εφαρμογών . Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη τα τέλη εγγραφής για κάθε κατάστημα εφαρμογών στο οποίο θέλετε να υποβάλετε την εφαρμογή σας. Αφού εγκριθούν, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα έσοδά σας από εφαρμογές . Εναλλακτικά, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία που θα φροντίσει για την προώθηση και την εμπορία της εφαρμογής σας.

Συνολικό κόστος εφαρμογής

Το συνολικό κόστος που αναλαμβάνετε για την ανάπτυξη εφαρμογών εξαρτάται από όλα τα παραπάνω. Ωστόσο, οι δαπάνες αυτές μπορούν να μεταβληθούν από άτομο σε άτομο. Ενώ υπάρχουν επιχειρήσεις που θα σας εξυπηρετήσουν για περίπου 1.000 δολάρια, υπάρχουν και άλλοι που θα χρεώνουν 50.000 δολάρια και άνω. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο της εφαρμογής που θέλετε να αναπτύξετε, την επιχείρηση που προσλαμβάνετε για τη δουλειά, την ποιότητα της τελικής εφαρμογής που αναζητάτε, τη στρατηγική μάρκετινγκ εφαρμογών και ούτω καθεξής.

Γενικά, θα ήταν καλό να σκεφτείτε περισσότερα για την ποιότητα της εφαρμογής σας από το συνολικό κόστος ανάπτυξης εφαρμογών σας. Η κύρια ανησυχία σας θα πρέπει να είναι η επίτευξη του μέγιστου ROI για τις προσπάθειές σας. Εάν πληρώνετε μια μεγαλύτερη τιμή εγγυάται επίσης μεγαλύτερες αποδόσεις, θα πρέπει σίγουρα να το θεωρήσετε ως μια αρκετά κερδοφόρα συμφωνία για εσάς.