Μείνετε οργανωμένοι με το Microsoft OneNote

Αποθηκεύστε τα σημαντικά σας σχέδια στην Familiar Tabbed Notebook Format του OneNot

Το Microsoft OneNote είναι ένα εργαλείο για την οργάνωση προσωπικών και επαγγελματικών πληροφοριών. Πρόκειται για μια ψηφιακή έκδοση ενός σημειωματάριου πολλαπλών υποκειμένων που σας επιτρέπει να καταγράφετε πληροφορίες ιστού, να γράφετε χειρόγραφα ή σημειώσεις κειμένου και να συνεργάζεστε με άλλους.

Αρχικά, το OneNote απευθυνόταν σε μαθητές και χρήστες tablet PC . Με τη συμπερίληψη του OneNote στην οικογένεια Microsoft Office 365 , επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, καθώς και φοιτητές, τώρα βρίσκουν το OneNote ένα βασικό εργαλείο που δεν γνώριζαν ότι χρειάζονταν.

Το σύστημα OneNote

Το OneNote παρέχει κεντρική θέση για όλα τα είδη δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων σημειωμένων ή χειρόγραφων σημειώσεων, ιστοσελίδων, εικόνων, βίντεο και ήχου. Η διεπαφή είναι ευνοϊκή για το σχεδιασμό ή τη δημιουργία υλικών αναφοράς. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως ένα καρτέλες με καρτέλες πριν, η διαδικασία είναι αρκετά διαισθητική.

Το OneNote έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συστήματα που βασίζονται στο χαρτί, καθώς μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες και να αναζητήσετε πληροφορίες σε φορητούς υπολογιστές (ακόμη και αναζήτηση σε χειρόγραφες σημειώσεις και μαθηματικές εξισώσεις), να συνεργαστείτε με άλλους σε μια σελίδα σημειωματάριων και να αναδιατάξετε σελίδες. Ως εργαλείο σύλληψης, το οικείο περιβάλλον εργασίας χρήστη του φορητού υπολογιστή της OneNote και η συμβατότητα με άλλα προγράμματα του Office καθιστούν ένα ισχυρό οργανωτικό εργαλείο. Αποτελείται απο:

Χρήσιμα οργανωτικά χαρακτηριστικά στο OneNote

Μερικά από τα δροσερά χαρακτηριστικά που προσφέρει το OneNote για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένα περιλαμβάνουν:

Τύποι φορητών υπολογιστών OneNote

Το ωραίο πράγμα για το OneNote είναι η ευελιξία του. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα φορητούς υπολογιστές χρειάζεστε και να τα οργανώσετε όσο θέλετε - όπως θα οργανώσετε ένα τυπικό φυσικό φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σημειωματάριο για γενικές ανάγκες εργασίας, για παράδειγμα, με τμήματα για συναντήσεις, υλικό αναφοράς και φόρμες. Μπορείτε να έχετε ξεχωριστά σημειωματάρια για κάθε πελάτη και τμήματα αυτών των φορητών υπολογιστών για μεμονωμένα έργα. Προσωπικά σημειωματάρια για σχέδια ταξιδιού ή συνταγές είναι ιδανικά για το OneNote επειδή μπορείτε να ομαδοποιήσετε σελίδες σε τμήματα για Disney, για παράδειγμα, ή Fish.

Χρησιμοποιήστε το OneNote Με GTD

Εάν είστε οπαδός του Getting Things Done ή άλλου συστήματος παραγωγικότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Notebook OneNote ως βασικό προγραμματιστή. Ρυθμίστε ένα σημειωματάριο GTD και δημιουργήστε μια ενότητα για κάθε μία από τις λίστες σας - λίστες ενεργειών, λίστες μερικές ημέρες / ίσως, λίστες αναμονής και ούτω καθεξής - και μέσα σε αυτές τις ενότητες, προσθέστε σελίδες για κάθε θέμα.