Αναλύοντας την αυθεντικότητα των ιστότοπων αναθεώρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αν είστε ένας από εκείνους που είναι επί του παρόντος στην επιφυλακή για μια νέα υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων τότε μπορείτε να δείτε κυριολεκτικά εκατοντάδες ιστοσελίδες αναθεώρησης στο διαδίκτυο, εξηγώντας γιατί ορισμένοι οικοδεσπότες είναι καλοί και τι βραβεία και αναγνώριση που έχουν λάβει. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να πιστέψετε σε οποιοδήποτε από αυτά, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα sites φιλοξενίας αναθεώρησης φιλοξενουμένων δεν είναι τίποτε περισσότερο από έμποροι θυγατρικών που προωθούν παθητικά ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων όχι στο επίπεδο ικανοτήτων τους, αλλά στην θυγατρική τους επίπεδα πληρωμών.

Το screenshot δείχνει μια σύγκριση μερικών υπηρεσιών φιλοξενίας, η οποία δεν είναι η τυπική σύγκριση των χαρακτηριστικών αλλά μάλλον μια αναφορά που καταρτίζεται από στατιστικά στοιχεία, τα οποία είναι πολύ πιο αυθεντικά από ό, τι οι υπόλοιποι ιστότοποι αναθεώρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Έτσι, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς πραγματικά φιλτράρετε τα ψεύτικα sites ανασκόπησης εκεί έξω; Λοιπόν, το πρώτο σημάδι θα μπορούσε να είναι μια διαφήμιση όπως 100% up-time, 100% ικανοποίηση του πελάτη και 100% ποιότητα? γιατί το γνωρίζουμε για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που να μπορεί να εγγυηθεί 100% τίποτα, ούτε καν τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας όπως GoDaddy, HostGator ή τους όπως τους.

Ένας άλλος τρόπος να μηδενίσετε τα ψεύτικα είναι να συμμετάσχετε σε λίγες αξιόπιστες κοινότητες φιλοξενίας ιστοσελίδων και δημοφιλή φόρουμ φιλοξενίας , επειδή γνωρίζουμε ότι ένας ευτυχισμένος πελάτης μπορεί να μην το κάνει ένα σημείο για να δώσει μια καλή κριτική, αλλά ένας απαράδεκτος ή κακός πελάτης σίγουρα τείνουν να φωνάζουν σε αυτές τις κοινότητες. Αλλά προσέξτε. υπάρχουν λίγες τεχνητά δημιουργημένες κοινότητες (ναι, για να καταστήσουμε τα πράγματα χειρότερα!).

Το κλειδί είναι να δούμε πόσα κακά σχόλια μπορείτε, αντί να σπαταλάτε χρόνο στην ανάγνωση των θετικών πληρωμένων μαρτυριών.

Οι καταγγελίες είναι συνήθως αυθεντικές και θα σας δώσουν τουλάχιστον μια αξιοπρεπή υπόδειξη προς τους κακούς οικοδεσπότες και αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν από τη λίστα σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν μερικοί φημισμένοι οικοδεσπότες Ιστού, μπορείτε να βρείτε τα ελαττώματά τους σε αυτές τις κακές αναθεωρήσεις, οι οποίες με τη σειρά σας θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν ένας άλλος αξιόπιστος και φημισμένος οικοδεσπότης Ιστού είναι αρκετά καλός για εσάς. Για να ελέγξετε το σωστό μίγμα κακής και καλής αναθεώρησης, ρίξτε μια ματιά στα ηλεκτρονικά βιβλία στο Amazon επίσης.
Αναφέρονται παρακάτω είναι μερικά από τα sites φιλοξενίας αναθεώρησης που υποστηρίζουν ότι έχουν τις γνήσιες κριτικές, αλλά οι εμπειρογνώμονες έχουν τις δικές τους αμφιβολίες για την αξιοπιστία τους -

WebHostingGeeks.com - Αυτός ο ιστότοπος προσελκύει πελάτες προς τις κορυφαίες 10 υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε οποιαδήποτε εξειδικευμένη αγορά. Είναι άριστα βελτιστοποιημένη για την κατάταξη της Google και κατατάσσεται στην κορυφή για μερικές από τις καλύτερες σχετικές λέξεις-κλειδιά φιλοξενίας εκεί έξω. Όλα αυτά τα είπε και έκανα, το μεγαλύτερο κενό είναι το χαρακτηριστικό "Add Customer Review". Όταν προσπαθείτε να τους στείλετε μια γνήσια κριτική χρήστη, μπορείτε σχεδόν να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημοσιευτούν εκτός αν η αναθεώρησή σας ακούγεται διαφημιστική για έναν από τους κορυφαίους οικοδεσπότες τους.

Προσπάθησα προσωπικά να στείλω μια μακρά αμερόληπτη ανασκόπηση του NetFirms που υπογράμμισε μερικά από τα θέματα που αντιμετώπισα, αλλά η αναθεώρησή μου δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, ούτε έλαβα καμία ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τυχόν προβλήματα με την αναθεώρησή μου.

Upperhost.com - Αυτό είναι ένα απόλυτο bummer!

Το νούμερο ένα web host σύμφωνα με αυτή την ιστοσελίδα είναι Bluehost και το λογότυπο της ιστοσελίδας αναθεώρησης είναι επίσης το ίδιο με αυτό του Bluehost. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι η Bluehost είναι ένας πολύ φημισμένος πάροχος φιλοξενίας, αλλά σίγουρα αμφιβάλλω για την γνησιότητα των πληροφοριών που δίνονται στον ιστότοπο.

Webhostingtoplist.com - Αυτός ο ιστότοπος δεν έχει καν τον πόνο να δημοσιεύσει μια κριτική. Έχει απλώς έναν κατάλογο κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας χωρίς καμία αιτιολόγηση. Αυτό το κάνει ο βασιλιάς των ψεύτικων τοποθεσιών αναθεώρησης φιλοξενίας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα εκεί έξω που απευθύνονται μόνο στους πελάτες στους πελάτες τους και όχι σε γνήσιες κριτικές. Αυτοί οι ιστότοποι θα πρέπει επίσης να λάβουν ένα δελτίο είτε για τους ίδιους λόγους όπως παραπάνω είτε για πολύ παρόμοιους λόγους -

Ποιος πρέπει να εμπιστεύεστε;

Ως πελάτης, να είστε εξαιρετικά σίγουροι για την ιστοσελίδα που εμπιστεύεστε, όταν πρόκειται για αναθεωρήσεις των υπηρεσιών φιλοξενίας και των βραβείων τους. όταν κάνετε αυτή τη μικρή έρευνα, μόνο η κοινή λογική σας θα είναι αρκετή για να πιάσετε αυτές τις ψεύτικες ιστοσελίδες αναθεώρησης. Μια μικρή έρευνα θα εξασφαλίσει ότι θα μείνετε μακριά από τα προβλήματα μετά την επιλογή ενός γνήσιου και ικανό web υποδοχής, και να κάνει μια έξυπνη επιλογή.

Τούτου λεχθέντος, κανείς δεν είναι πραγματικά τέλειος και δεν σκοπεύω να πω ότι πρέπει να απορρίψετε έναν ιστότοπο φιλοξενίας από τον κατάλογό σας μετά από να διαβάσετε μερικές καταγγελίες στο διαδίκτυο ... Οι ανάγκες σας μπορεί να διαφέρουν πολύ από τις ανάγκες το άτομο που δεν ήταν ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες του και συνεπώς τα ίδια ζητήματα μπορεί να μην ισχύουν στην περίπτωσή σας. Με λίγα λόγια, είναι όλα σχετικά με την εξεύρεση του καλύτερου πακέτου φιλοξενίας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν εξετάζετε μόνο τα χαμηλού κόστους πακέτα φιλοξενίας, ούτε πηγαίνετε τυφλά από τις συστάσεις στο Διαδίκτυο, ακόμα κι αν δίνονται από τον πλησιέστερο φίλο σας, να είναι και πάλι μια θυγατρική του συγκεκριμένου web υποδοχής!

Ωχ! τώρα που ακούγεται τρομερό, έτσι δεν είναι;

Έτσι, είναι σημαντικό να μην πέσει για αυτές τις λεγόμενες ιστοσελίδες ιστοχώρου αναθεώρησης, και να αναλύσει κάθε υπηρεσία φιλοξενίας λεπτομερώς, πριν από τη λήψη απόφασης.