Κορυφαίες πλατφόρμες Blogging για βίντεο

Έτσι, έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας blog , αλλά τώρα θα πρέπει να επιλέξετε από τις χούφες πλατφόρμες blogging που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Είναι μια καλή ιδέα να σκεφτείτε τι είδους μέσα μαζικής ενημέρωσης θα τοποθετήσετε στο ιστολόγιό σας κατά τη λήψη αυτής της απόφασης. Όλες οι υπηρεσίες blogging κάνουν σπουδαίο κείμενο χειρισμού εργασίας, αλλά κάποιοι στοιβάζονται καλύτερα από άλλους όταν πρόκειται για θέσεις ήχου και βίντεο. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια επισκόπηση των καλύτερων πλατφορμών blogging για βίντεο για να κάνετε την απόφασή σας λίγο πιο εύκολη.

01 του 06

Wordpress

Marianna Massey / Getty Images

Το Wordpress είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές εργαλείο blogging στον ιστό. Ιστοσελίδες ειδήσεων όπως το BBC χρησιμοποιούν Wordpress, ακόμα και ο Sylvester Stalone έχει επιλέξει αυτή την πλατφόρμα για να τροφοδοτήσει τη σελίδα του ανεμιστήρα. Μπορείτε είτε να πάρετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο WordPress.com, είτε να εγγραφείτε με έναν οικοδεσπότη Ιστού. Αυτό που επιλέγετε εξαρτάται από το πόσα βίντεο θέλετε να χειρίζεται το ιστολόγιό σας. Το δωρεάν WordPress blog σας δίνει 3 GB χώρο αποθήκευσης, αλλά δεν σας επιτρέπει να ανεβάσετε βίντεο χωρίς να αγοράσετε αναβάθμιση. Μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο από το YouTube, Vimeo, Hulu, DailyMotion, Viddler, Blip.tv, TED Talks, Educreations και Videolog. Για να φιλοξενήσετε τα δικά σας βίντεο απευθείας στο ιστολόγιό σας, μπορείτε να αγοράσετε το VideoPress ανά έτος ανά blog. Διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης είναι διαθέσιμες ανάλογα με το μέγεθος του χώρου αποθήκευσης που θα χρειαστείτε για να καλύψετε τις ανάγκες των μέσων σας.

02 του 06

Jux

Jux είναι όλα σχετικά με το blogging με στυλ. Εάν είστε καλλιτέχνης, σκηνοθέτης ή φωτογράφος, το Jux είναι ένα εξαιρετικό blog για χρήση, επειδή διαθέτει διατάξεις που προβάλλουν μέσα ενημέρωσης με όμορφο τρόπο. Κάθε εικόνα που ανεβάζετε θα διαστασιοποιηθεί αυτόματα έτσι ώστε να είναι πλήρους οθόνης - ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιεί κάποιος. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο απευθείας στο ιστολόγιό σας, αλλά μπορείτε να συνδεθείτε με αυτά από το Vimeo ή το YouTube. Μόλις επιλέξετε έναν σύνδεσμο, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος και τη γραμματοσειρά τίτλου και περιγραφής και επίσης να αποκρύψετε την ετικέτα Jux, ώστε να μην παρεμβαίνει στη δική σας επωνυμία.

03 του 06

Blog.com

Το Blog.com είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το Wordpress αν προσπαθείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο όνομα τομέα και έχει ήδη ληφθεί. Όποιος τομέας επιλέγετε θα τελειώσει με τη διεύθυνση blog.com και ο ιστότοπος εργάζεται επίσης σε μια λειτουργία προσαρμοσμένου τομέα. Το Blog.com σας προσφέρει 2,000MB ή 2GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία μέχρι και 1GB τη φορά. Το Blog.com έχει μια ολισθαίνουσα κλίμακα για να αγοράσει περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Το Blog.com υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των .mp4, .mov, .wmv, .avi, .mpg και .m4v. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν blog με ευρεία υποστήριξη βίντεο, Blog.com είναι μια εξαιρετική λύση.

04 του 06

Blogger

Το Blogger σας φέρνει σε επαφή με την Google, οπότε αν είστε άπληστος χρήστης του Google+, θα ταιριάζει με τη ζωή του Διαδικτύου. Έχετε επισκεφθεί πιθανώς πολλά ιστολόγια που λειτουργούν με το Blogger - τελειώνουν με τη διεύθυνση URL του .blogspot.com. Το Blogger δεν είναι «διαφανές για τους περιορισμούς των μέσων ενημέρωσης, δηλώνοντας μόνο ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αν επιχειρήσετε να μεταφορτώσετε αρχεία μεγαλύτερων αρχείων. Από δοκιμές και λάθη, φαίνεται ότι το Blogger περιορίζει τις μεταφορτώσεις βίντεο στα 100 MB, αλλά σας επιτρέπει να ανεβάσετε όσα βίντεο θέλετε. Αν έχετε ήδη λογαριασμό YouTube ή Vimeo, ίσως αξίζει να κολλήσετε με την ενσωμάτωση των βίντεό σας από εκεί. Περισσότερο "

05 του 06

Posterous

Το Posterous είναι ένα εργαλείο blog που αγοράστηκε πρόσφατα από το Twitter και διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες κοινής χρήσης. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια δημοσίευση από οποιαδήποτε κινητή συσκευή και επίσης να δημοσιεύσετε βίντεο από οπουδήποτε, στέλνοντάς το με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο post@posterous.com. Το Posterous περιορίζει τις άμεσες λήψεις βίντεο στα 100MB, αλλά φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία μορφών βίντεο. Όταν επιλέγετε ένα βίντεο για μεταφόρτωση, θα μετατραπεί αυτόματα για αναπαραγωγή στο Posterous. Προς το παρόν, το Posterous δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα αποθήκευσης των χρηστών, επομένως φορτώνετε όσο πιο πολλά βίντεο θέλετε.

06 του 06

Weebly

Το Weebly είναι ένα εξαιρετικό blog και οικοδόμος ιστοσελίδων που σας παρέχει έναν ευέλικτο, κενό καμβά για την παρουσίαση του περιεχομένου σας. Το Weebly διαθέτει δωρεάν φιλοξενία τομέα, αλλά οι δυνατότητες του βίντεο είναι αρκετά περιορισμένες για τους ελεύθερους χρήστες. Παρόλο που οι ελεύθεροι χρήστες λαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, το μέγεθος του αρχείου κάθε μεταφόρτωσης περιορίζεται στα 10 MB. Στον κόσμο του βίντεο, που θα σας δώσει τριάντα δευτερόλεπτα κάπως χαμηλής ποιότητας βίντεο. Για να φιλοξενήσετε βίντεο στο Weebly, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο HD και τη δυνατότητα να ανεβάσετε αρχεία βίντεο μεγέθους έως και 1GB.