Πόσες επιχειρήσεις πρέπει να πληρώνουν Bloggers

Εάν θέλετε να προσλάβετε έναν blogger για να γράψετε περιεχόμενο για το blog της επιχείρησής σας, τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πληρώσετε αυτόν τον blogger. Το ποσό που πληρώνετε το blogger μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, καθώς και την εμπειρία και τις ικανότητες του blogger (ελέγξτε 5 δεξιότητες για να αναζητήσετε κατά την πρόσληψη ενός blogger ).

Αμοιβή Blogger βασισμένη σε επιχειρηματικές απαιτήσεις

Όσο περισσότερο περιμένετε από έναν blogger να κάνει, τόσο περισσότερο μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε ότι blogger να σας χρεώσει να γράψετε για το blog της επιχείρησής σας. Ο λόγος είναι απλός: όσο περισσότερο πρέπει να κάνει ο μπλόγκερ, τόσο περισσότερο χρειάζεται να ολοκληρώσει το έργο και πρέπει να αποζημιωθεί επαρκώς για το χρόνο της.

Οι ακόλουθες απαιτήσεις μπορούν να αυξήσουν το ποσό που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε ένα blogger για να γράψετε το blog της επιχείρησής σας:

Η κατώτατη γραμμή, όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τη γραφή, τη δημοσίευση και τη διαχείριση των δημοσιεύσεων στο blog της επιχείρησής σας απαιτούν χρόνο και θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα γι 'αυτούς.

Πληρωμή στο Blogger Με βάση την εμπειρία και τις δεξιότητες του Blogger

Όπως μπορείτε να περιμένετε, ένας blogger με πολυετή εμπειρία και ένα σετ δεξιοτήτων θα χρεώσει ένα υψηλότερο ποσοστό από έναν blogger με λίγες δεξιότητες και λίγη εμπειρία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πολύ εξειδικευμένος και έμπειρος blogger θα πρέπει να κάνει περισσότερα ανά ώρα από ό, τι ένας αρχάριος πρέπει. Φυσικά, με ένα υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρία, συνήθως υπάρχει υψηλότερη ποιότητα γραφής, καλύτερη κατανόηση του blogging και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης , καλύτερη κατανόηση των εργαλείων blogging και συχνά υψηλότερη πιθανότητα αξιοπιστίας και αυτονομίας, επειδή ο blogger έχει τη φήμη να διατηρεί .

Κοινά ποσοστά πληρωμής του Blogger

Μερικοί bloggers χρεώνουν από τη λέξη ή από τη θέση, ενώ άλλοι χρεώνουν την ώρα. Οι πολύ έμπειροι μπλόγκερ ξέρουν πόσο καιρό θα τους πάρει για να γράψουν μια θέση και είναι πιθανό να χρεώσουν μια κατ 'αποκοπή αμοιβή μόλις γνωρίσουν τις απαιτήσεις της εργασίας.

Μπορείτε να περιμένετε τις αμοιβές του blogger για να εκτελέσετε το gamut από το βρώμικο φτηνό ($ 5 ανά θέση ή λιγότερο) σε πολύ ακριβό ($ 100 ή περισσότερο ανά θέση). Το κλειδί είναι να αξιολογήσετε την αμοιβή του blogger σε σχέση με την εμπειρία και τις δεξιότητές του για να βεβαιωθείτε ότι η επένδυση αξίζει τον κόπο με βάση τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Επίσης, να θυμάστε ότι παίρνετε συχνά αυτό που πληρώνετε. Το βρώμικο φτηνό μπορεί να σημαίνει κακή ποιότητα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι σε θέση να δημιουργήσουν ποιοτικό περιεχόμενο για χαμηλότερη τιμή, επειδή αρχίζουν απλώς στον κόσμο του επαγγελματικού blogging. Ίσως να έχετε τύχη και να βρείτε αυτό το άτομο!

Επιπλέον, να θυμάστε ότι ένας blogger με εκτενή γνώση σχετικά με το θέμα της επιχείρησής σας, της βιομηχανίας ή του ιστολογίου σας μπορεί να αποδώσει μεγάλη αξία στο ιστολόγιό σας και είναι πιθανό ότι θα χρεώσει μια προμήθεια για αυτές τις γνώσεις. Ωστόσο, αυτό σημαίνει λιγότερος χρόνος που αφιερώσατε στην εκμάθησή σας, κρατήστε το χέρι, απαντήστε σε ερωτήσεις και ούτω καθεξής. Ανάλογα με τους λόγους για την πρόσληψη ενός blogger, αυτή η γνώση και η εμπειρία θα μπορούσε να κάνει ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής αξίζει τον κόπο σε εσάς.