Γιατί πρέπει να ξεκινήσετε ένα blog για την επιχείρησή σας;

Το Business Blogging είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ:

Γράφοντας ένα blog για την επιχείρησή σας είναι μια αποτελεσματική τακτική μάρκετινγκ. Τα blogs δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συζητούν τα προϊόντα, να μοιράζονται τις επικείμενες ειδήσεις προϊόντων και εταιρειών και να διαφημίζουν σχεδόν τίποτα που θέλει η επιχείρηση. Το blogging δημιουργεί ένα online buzz και από στόμα σε στόμα μάρκετινγκ.

Επιπλέον, τα blogs των επιχειρήσεων παρέχουν έναν άλλο τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να συνδεθούν με προωθήσεις και ειδήσεις σε άλλα μέρη του διαδικτύου (για παράδειγμα, τη στατική ιστοσελίδα της εταιρείας) για περαιτέρω επικοινωνία μηνυμάτων μάρκετινγκ και αύξηση της ηλεκτρονικής παρουσίας της εταιρείας.

Business Blogging μπορεί να ωθήσει τις πωλήσεις:

Τα επιχειρηματικά blogs είναι εξαιρετικά εργαλεία πωλήσεων και παρέχουν μια τέλεια ευκαιρία για τις εταιρείες να προωθήσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις πωλήσεις τους και πολλά άλλα. Τα blogs επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διατηρούν συνεχώς όχι μόνο τα προϊόντα τους μπροστά στους πελάτες αλλά και τα οφέλη αυτών των προϊόντων. Δεδομένου ότι τα ιστολόγια παρέχουν τις τρέχουσες πληροφορίες, προσφέρουν μια εξαιρετική θέση για τους πελάτες να βρουν τα τελευταία νέα και προσφορές σχετικά με τα υπάρχοντα ή τα νέα προϊόντα.

Τα blogs μπορούν να δώσουν στους πελάτες την αίσθηση ότι είναι «γνωρίζοντας» και παίρνοντας αποκλειστικές συμβουλές επειδή είναι μέρος της κοινότητας ιστολογίων της επιχείρησης.

Επιχειρηματική Blogging μπορεί να ωθήσει την ικανοποίηση των πελατών:

Το blogging είναι διαδραστικό και επιτρέπει αμφίδρομη συνομιλία με τους πελάτες. Λόγω αυτών των δυνατοτήτων επικοινωνίας, τα blogs είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράζεστε πληροφορίες με τους πελάτες και να ακούτε τα σχόλιά τους. Οι πελάτες που αισθάνονται σαν μια εταιρία να τους ακούν και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μια συναισθηματική σχέση με αυτή την εταιρεία, η οποία αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών και των επαναλαμβανόμενων αγορών.

Επιχειρηματική Blogging βοηθά στην επικοινωνία μιας επιχείρησης & # 39; Μάρκα Μάρκα:

Κάθε επιχείρηση έχει ένα μήνυμα μάρκας και μια εικόνα στα μάτια των καταναλωτών. Τα blogs δίνουν στις εταιρείες την ευκαιρία να γνωστοποιήσουν την εικόνα της μάρκας που θέλουν να διατηρήσουν στην αγορά. Η συνεπής μάρκα οδηγεί σε μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας για τους πελάτες, οι οποίοι είναι δύο από τους κύριους παράγοντες που απαιτούνται για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

Ένας Λόγος Προειδοποίησης Σχετικά με την Επιχειρηματική Blogging:

Τα επιχειρηματικά blogs είναι μια επένδυση με την πάροδο του χρόνου, αλλά η επένδυση μπορεί να αποπληρωθεί μέσω των αυξημένων πωλήσεων, της ικανοποίησης των πελατών και της εμπιστοσύνης των πελατών. Ωστόσο, είναι σημαντικό τα blogs των επιχειρήσεων να γράφονται καλώντας τους τόνους που καλωσορίζουν τους πελάτες αντί να τους απενεργοποιούν. Αποφύγετε την εταιρική ρητορική και την ορολογία στο ιστολόγιο της επιχείρησής σας. Να ανταποκρίνεται στα σχόλια των πελατών και να εργάζεται για να αναπτύξει μια αίσθηση κοινότητας γύρω από το ιστολόγιό σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε στο ιστολόγιο της επιχείρησής σας έχουν νόημα στους πελάτες και ενημερώνονται συχνά, οπότε έχουν λόγους να επιστρέψουν.