Τι συμβαίνει στον κόσμο στο Yahoo! Avatars και Yahoo! 360;

Μια ματιά πίσω στο Yahoo! avatars & Yahoo! 360, καθώς και τι να χρησιμοποιήσετε τώρα

Επιστροφή στην ημέρα, το Yahoo! Το 360 ήταν μια από τις πολλές διαθέσιμες κοινωνικές πλατφόρμες blogging . Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα δωρεάν Yahoo! 360 blog, προσαρμόστε το προφίλ τους με ένα μικρό avatar της Yahoo για να το κάνουν δικοί τους και αρχίστε να δημοσιεύετε αναρτήσεις ιστολογίου.

Όπως πολλά πράγματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ωστόσο, δεν έχουν όλα να διαρκέσουν. Yahoo! Το 360 έκλεισε στις 13 Ιουλίου 2009 ενώ το Yahoo! avatars σταμάτησαν την 1η Απριλίου 2013.

Τι Yahoo! 360 ήταν όλα σχετικά

Ξεκίνησε το Μάρτιο του 2005, το Yahoo! Το 360 ήταν ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που επικεντρώνεται στο ιστολόγιο και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να συνδεθούν με ανθρώπους που τους απασχολούν περισσότερο. Παρόμοια με πολλά από τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα που βλέπουμε σήμερα, όπως το Facebook και το Twitter , οι χρήστες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα προφίλ, να προσθέσουν φίλους, να ανεβάσουν άλμπουμ φωτογραφιών και να συναντήσουν νέους φίλους με παρόμοια ενδιαφέροντα - όλα εκτός από τη δημοσίευση αναρτήσεων στα ιστολόγιά τους.

Yahoo! Το 360 ξεκίνησε αρχικά για να ανταγωνιστεί το MSN Spaces (που αργότερα μετονομάστηκε σε Windows Live Spaces, το οποίο στη συνέχεια έκλεισε το 2011). Ενώ το Yahoo! Το 360 έκανε καλά σε ορισμένα μέρη του κόσμου, όπως το Βιετνάμ, ποτέ δεν πιάστηκε πολύ στις ΗΠΑ και το Yahoo! στην πραγματικότητα εγκατέλειψε την υποστήριξή της το 2007 σχεδόν δύο χρόνια πριν κλείσει επισήμως.

Γιατί το Yahoo! Το 360 τερματίστηκε

Ο λόγος Yahoo! Το 360 δεν υπάρχει πλέον είναι απλό: Δεν το χρησιμοποίησαν αρκετά άτομα.

Σύμφωνα με το άρθρο TechCrunch, το comScore έδειξε ότι το Yahoo! Το 360 παρουσίασε πτώση κατά 51 τοις εκατό στους μηνιαίους επισκέπτες των ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Την εποχή εκείνη, το Facebook έλαβε περίπου 30,6 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, ενώ το Yahoo! Το 360 ήταν μόνο περίπου 2,8 εκατομμύρια - ενδεχομένως εξηγώντας γιατί το Yahoo! την εγκατέλειψαν λίγο αργότερα και τελικά το έβαλαν για χάρη.

Πώς το Yahoo! Τα Avatars έγιναν Yahoo! 360 (και άλλες ιδιότητες στο Web) Περισσότερα Διασκέδαση

Yahoo! ήταν μία από τις μοναδικές μεγάλες υπηρεσίες διαδικτύου που έδωσαν στους χρήστες της ένα πραγματικά διασκεδαστικό χαρακτηριστικό που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν το δικό τους avatar, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φωτογραφία προφίλ τους στο Yahoo! ή σχεδόν οπουδήποτε αλλού. Με το εργαλείο avatar, οι χρήστες θα μπορούσαν ουσιαστικά να δημιουργήσουν μια κινούμενη εκδοχή του εαυτού τους, με προσαρμόσιμες επιλογές για το χρώμα των μαλλιών, το χτένισμα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των ματιών, το ντύσιμο και πολλά άλλα.

Yahoo! avatars ήταν τέλεια για το Yahoo! 360 προφίλ και άλλες σχετικές ιδιότητες ιστού (όπως οι απαντήσεις Yahoo!), θέτοντας ένα διασκεδαστικό μικρό κινούμενο πρόσωπο σε ένα προφίλ. Οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να εξάγουν τα είδωλά τους σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter.

Yahoo! Το 360 ήταν ένα από τα μοναδικά μέρη όπου μπορείτε να μοιραστείτε ιστολόγια και να είστε κοινωνικοί, ενώ απολαμβάνετε τη δημιουργικότητα που όλοι έβαλαν στα είδωλά τους. Τα avatars απλά το έκαναν να αισθάνεται λίγο πιο μοναδικό και λίγο κομψό.

Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε το Yahoo! Avatars Anymore

Το Yahoo! avatar δεν ήταν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στο Yahoo! 360 και υπήρχε εδώ και χρόνια μετά το Yahoo! Το 360 έκλεισε, αλλά η εταιρεία αποφάσισε ότι ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θα έκανε το cut καθώς άλλαξε την εστίασή της στην ενημέρωση και την ανάπτυξη άλλων υφιστάμενων Yahoo! προϊόντα.

Μαζί με τη διακοπή των avatars το 2013, το Yahoo! αποφάσισε επίσης να κλείσει διάφορες άλλες ιδιότητες συμπεριλαμβανομένου του Yahoo! Εφαρμογή BlackBerry, Yahoo! Αναζήτηση εφαρμογών, Yahoo! Ένδειξη, Yahoo! Πίνακες μηνυμάτων και Yahoo! Ενημερώσεις API.

Τι να χρησιμοποιήσετε τώρα αντί του Yahoo! 360

Εάν καταλήξατε εδώ επειδή θυμήσατε ότι είχατε ένα Yahoo! blog πίσω στην ημέρα και θέλετε να το αναβιώσει ή να ανακτήσετε τα δεδομένα σας, είστε τυχεροί. Μπορείτε, ωστόσο, να ξεκινήσετε φρέσκο ​​με μια νέα πλατφόρμα κοινωνικού blogging όπως ένα από τα παρακάτω:

Tumblr: Απόκτηση από το Yahoo! το 2013, ο Tumblr είναι ίσως μια από τις πιο δυναμικές και πιο μοντέρνες πλατφόρμες blogging εκεί έξω - ειδικά αν είστε ο τύπος που αγαπά να δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες, βίντεο και GIF. Η εφαρμογή για κινητά διευκολύνει επίσης τη δημοσίευση νέων αναρτήσεων και την αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες. Έχει μια πολύ νεαρή και casual βάση χρηστών (γνωστός και ως teens που αγαπούν τα οπτικά πράγματα), οπότε κρατήστε αυτό το μυαλό αν ψάχνετε να οικοδομήσετε έναν συγκεκριμένο τύπο κοινότητας.

WordPress.com: Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα blogging του ιστού και παρόλο που δεν έχει αρκετά μεγάλη συστροφή κοινωνικής δικτύωσης σε αυτόν ως Tumblr, είναι μια φανταστική επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν blog γρήγορα, να του δώσετε ένα (χωρίς να το κωδικοποιήσετε μόνοι σας) και να αρχίσετε να δημοσιεύετε. Ένα δωρεάν blog του WordPress είναι ιδανικό αν θέλετε να εστιάσετε περισσότερο στο γραπτό περιεχόμενο και να το αντιμετωπίσετε περισσότερο σαν ένα παραδοσιακό blog από ένα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης.

Μεσαίο: Μεσαίο είναι μια άλλη πλατφόρμα ισλαμικού κοινωνικού blogging που επιτυγχάνει μια όμορφη ισορροπία μεταξύ περιεχομένου ιστού υψηλής ποιότητας και κοινότητας. Μπορείτε να ακολουθήσετε άλλους χρήστες (και να τις ακολουθήσετε), όπως και οι δημοσιεύσεις άλλων χρηστών, να δείτε αναρτήσεις από χρήστες που παρακολουθείτε στη ροή σας και να έχετε την ευκαιρία να εμφανιστούν εάν οι αναρτήσεις σας είναι αρκετά δημοφιλείς. Έχει πολύ περισσότερα από ένα "μεγαλόπρεπο" κοινοτικό vibe σε σύγκριση με το Tumblr, λόγω της απίστευτης ποιότητας περιεχομένου που δημοσιεύεται εκεί.

Τι να χρησιμοποιήσετε τώρα αντί του Yahoo! Avatars

Τώρα που οι κινητές συσκευές έχουν βασικά λάβει τον κόσμο από τη θύελλα, υπάρχουν όλα τα είδη των διασκεδαστικών και δημιουργικών εφαρμογών που μπορείτε να κατεβάσετε που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το μικρό σας χαρακτήρα του εαυτού σας. Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς προτάσεις για την οικοδόμηση του δικού σας avatar:

Bitmoji : Από τους δημιουργούς των Bitstrips , τα Bitmoji είναι εκφραστικά είδωλα ή emoji που μπορείτε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε τα συναισθήματά σας online. Είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή για κινητά για συσκευές iOS και Android, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στον ιστό υπολογιστή μέσω της επέκτασης του Chrome. Μπορείτε να μοιραστείτε τα είδωλα σας οπουδήποτε ως "αυτοκόλλητα" και να αναζητήσετε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες που μπορούν να ενσωματωθούν μαζί τους για ευκολότερη κοινή χρήση, όπως το Snapchat και το iMessage.

Avatar Maker: Το Avatar Maker είναι ένα εξαιρετικά απλό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστό για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το δικό σας avatar αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε πρώτα για λογαριασμό. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα μάτια, τα ρούχα και το φόντο του avatar σας, επιλέγοντας από μια ευρύτερη ποικιλία επιλογών. Όταν τελειώσετε, απλά πατήστε το κουμπί λήψης και μεταφορτώστε ή μοιραστείτε όποτε θέλετε!

Myidol: Αν ψάχνετε για κάτι λίγο περισσότερο από την περίεργη πλευρά, θα θελήσετε να ελέγξετε το Myidol, το οποίο είναι μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 3D πλήρη body avatars - συμπληρώνοντας με ενέργειες που μπορείτε να κάνετε (όπως χορός, τραγουδούν κ.λπ.). Μπορείτε να κατεβάσετε και να μοιραστείτε βίντεο του avatar σας σε κίνηση ή απλώς κολλήσει με τις εικόνες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μια συγκεκριμένη υπηρεσία ιστού θα παραμείνει για πάντα, και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει απλώς να την δεχτούμε και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο. Για το Yahoo! 360 και Yahoo! avatars, αυτό ήταν σίγουρα η περίπτωση.