Πώς να αποκρύψετε τα μηνύματα που έχουν αποκοπεί στο Outlook

Όταν η επιλογή "Διαγραφή" δεν σημαίνει πραγματική άμεση διαγραφή

Μία από τις ιδιομορφίες του IMAP είναι ότι τα μηνύματα δεν διαγράφονται αμέσως όταν πατάτε το Del, ούτε μεταφέρονται σε ένα φάκελο Κάδος απορριμμάτων , αλλά "σημαίνονται για διαγραφή" μέχρι να καθαρίσετε το φάκελο .

Στην προεπιλεγμένη προβολή που χρησιμοποιείται από το Microsoft Outlook για λογαριασμούς IMAP, αυτό έχει ως συνέπεια ότι τα "διαγραμμένα" μηνύματα εμφανίζονται με γκρίζο άκρο με μια διαγραμμένη γραμμή αλλά εξακολουθούν να είναι ορατά.

Μπορείτε είτε να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας συνεχώς είτε να ασχοληθείτε με τον ερεθισμό πολλών μηνυμάτων που είναι κατά κάποιο τρόπο μηδαμινά. Ή, μπορείτε να ενημερώσετε το Outlook για να αποκρύψετε αυτά τα μηνύματα.

Σημείωση: Αν ψάχνετε για το πώς να διαγράψετε κείμενο στο Outlook (για να σχεδιάσετε μια γραμμή πάνω στο κείμενο), επισημάνετε τι θα έπρεπε να έχει το αποτέλεσμα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μενού FORMAT TEXT στη γραμμή εργαλείων για να βρείτε την επιλογή διαγραφής στην ενότητα Γραμματοσειρά .

Απόκρυψη μηνυμάτων διαγραφής στο Outlook

Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το Outlook για να αποκρύψετε τα διαγραμμένα μηνύματα από τους φακέλους IMAP και όχι να τα εμφανίσετε με μια γραμμή μέσα στο κείμενο:

  1. Ανοίξτε το φάκελο όπου θέλετε να αποκρύψετε διαγραμμένα μηνύματα, όπως το φάκελο "Εισερχόμενα".
  2. Μεταβείτε στο μενού κορδέλα VIEW . Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2003, ανοίξτε την επιλογή Προβολή> Ταξινόμηση κατά .
  3. Επιλέξτε το κουμπί που ονομάζεται Αλλαγή προβολής (2013 και νεότερο) ή Τρέχουσα προβολή (2007 και 2003).
  4. Επιλέξτε την επιλογή " Απόκρυψη μηνυμάτων που έχουν επισημανθεί για διαγραφή" .
    1. Σε ορισμένες εκδόσεις του Outlook, αυτό το ίδιο μενού σας επιτρέπει να επιλέξετε Εφαρμογή τρέχουσας προβολής σε άλλους φακέλους αλληλογραφίας ... εάν θέλετε αυτή η αλλαγή να λειτουργήσει με τους άλλους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους υποφακέλους.

Σημείωση: Εάν το παράθυρο προεπισκόπησης είναι απενεργοποιημένο κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά μέσω του παραθύρου Προβολή> Παράθυρο ανάγνωσης .