Είναι η επιλογή σας Πώς επεξεργάζεστε το Outlook για υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iOS

Εύκολα προσαρμόστε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Η αλλαγή της υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook στο τηλέφωνό σας ή το tablet σας είναι μια μεγάλη ιδέα αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το προεπιλεγμένο μήνυμα "Λήψη Outlook για iOS" στο τέλος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δεν σας κατηγορούμε.

Κάνοντας τη δική σας υπογραφή σας επιτρέπει να αλλάξετε αυτό το κείμενο σε ό, τι θέλετε. Κάνετε κάτι μοναδικό για γρήγορο γέλιο ή προσθέστε τα εναλλακτικά στοιχεία επικοινωνίας εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για δουλειά. Ίσως θέλετε να ενημερώσετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή θέλετε να ακούγεται περισσότερο όπως εσείς αντί για την προεπιλεγμένη, υποδειγματική υπογραφή που ο καθένας παίρνει.

Ανεξάρτητα από το σκεπτικό σας, είναι εξαιρετικά εύκολο να αλλάξετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στην εφαρμογή του Outlook και μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετική υπογραφή για κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση: Η εφαρμογή Outlook υποστηρίζει και λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανήκουν στη Microsoft, όπως οι λογαριασμοί Gmail και Yahoo, πράγμα που σημαίνει ότι τα παρακάτω βήματα ισχύουν και για αυτούς τους λογαριασμούς email. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ίδιες οδηγίες για να αλλάξετε την υπογραφή Gmail, την υπογραφή Yahoo κ.λπ., εφόσον ο λογαριασμός παρατίθεται μέσα στην εφαρμογή του Outlook.

Αλλάξτε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή iOS του Outlook

  1. Με την εφαρμογή ανοικτή, πατήστε το μενού με τρία στοιχεία στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ταχύτητας / ρυθμίσεων στην κάτω αριστερή γωνία του μενού για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του Outlook.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην ενότητα "Αλληλογραφία".
  4. Πατήστε για να ανοίξετε την υπογραφή .
  5. Στο πλαίσιο αυτό, διαγράψτε την υπογραφή και πληκτρολογήστε τη δική σας. Για να ρυθμίσετε μια διαφορετική υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφορετικό λογαριασμό, φροντίστε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Υπογραφή λογαριασμού ανά λογαριασμό .
  6. Όταν τελειώσετε, χρησιμοποιήστε το πίσω βέλος στο επάνω αριστερό μέρος για να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις.
  7. Κοιτάξτε στην ενότητα "Υπογραφή" για να βεβαιωθείτε ότι ενημερώθηκε (δεν θα δείτε την υπογραφή σε αυτήν την οθόνη εάν έχετε ενεργοποιήσει τις υπογραφές λογαριασμού). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί εξόδου στην κορυφή για να επιστρέψετε στην αλληλογραφία σας.

Επεξεργαστείτε την Προειδοποίηση Προσωρινά

Ένας άλλος τρόπος για να αλλάξετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στην εφαρμογή του Outlook είναι να το διαγράψετε μόνο με βάση τις ανάγκες σας προτού στείλετε το μήνυμα.

Για παράδειγμα, εάν έχετε δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη υπογραφή, διαγράψατε την υπογραφή ή διατηρήσατε ακόμη και την αρχική προεπιλεγμένη υπογραφή, αλλά στη συνέχεια αποφασίσετε ότι θέλετε να την αλλάξετε για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρόκειται να στείλετε, μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την υπογραφή σε βάση e-mail, μεταβαίνοντας προς τα κάτω στο μήνυμα μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος όπου βρίσκεται η υπογραφή. Μπορείτε να την αφαιρέσετε, να την επεξεργαστείτε, να προσθέσετε περισσότερα κείμενα σε αυτήν ή να τα διαγράψετε εντελώς πριν τα στείλετε.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι αυτός ο τύπος επεξεργασίας υπογραφής έχει σημασία μόνο για το μήνυμα που βλέπετε. Αν ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα, η υπογραφή που είναι αποθηκευμένη στις ρυθμίσεις θα έχει πάντα προτεραιότητα.