Τι ακριβώς σημαίνει Wowzers;

Δείτε πώς μπορείτε να ερμηνεύσετε αυτήν την αστεία λέξη

Δεν υπάρχει λόγος όταν μπορείτε να σκοντάψετε σε μια τρελή λέξη ή αρκτικόλεξο σε απευθείας σύνδεση, μόνο για να μείνει αναρωτιούνται τι σημαίνει πραγματικά. Αν έτσι αισθάνεστε για τη λέξη wowzers , τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Wowzers είναι μόνο μια ελαφρώς πιο αργυρή, λίγο πιο υπερβολική έκδοση του wow .

Η λέξη δεν είναι ένα αρκτικόλεξο όπως το FTFY ή το WYD , ούτε έχει περίπλοκο νόημα. Είναι, ωστόσο, μια λέξη που είναι πιο αποδεκτή στη συγκεκριμένη κατάσταση από ό, τι σε άλλες.

Πώς χρησιμοποιούνται Wowzers

Όπως και η λέξη wow , wowzers είναι ένα αντιδραστικό θαυμαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια αυτόνομη λέξη για να αντιδράσει ή ως μέρος μιας φράσης που επεξεργάζεται την αντίδραση.

Οι άνθρωποι το λένε στο διαδίκτυο ή το στέλνουν σε ένα μήνυμα κειμένου όταν αντιδρούν σε κάτι που φαίνεται εκπληκτικό ή συγκλονιστικό σε αυτούς. Όταν δεν ξέρουν πώς να ανταποκριθούν με λόγια, λέγοντας wowzers είναι ένας καλός τρόπος για να γνωστοποιήσουν την απώλειά τους για λέξεις.

Οι άνθρωποι τείνουν να λένε wowzers όταν είναι ενθουσιασμένοι για κάτι και δεν ξέρουν πώς αλλιώς να το εκφράσω. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλά θαυμαστικά μετά από τη λέξη για να μεταδώσουν την ένταση του ενθουσιασμού τους (ή αίσθηση σοκ και έκπληξη) σχεδόν σαν να θέλουν τους ανθρώπους που μιλούν σε απευθείας σύνδεση ή μέσω κειμένου να γνωρίζουν ότι φωνάζουν.

Η καταγωγή των Wowzers

Δεν είναι απολύτως σαφές ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος για να φανταστεί κανείς τον όρο wowzers , αλλά πολλοί άνθρωποι μπορεί να θυμούνται ότι ήταν ένα θαυμαστικό θαυμασμό που χρησιμοποίησε ένας γνωστός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων τη δεκαετία του '90.

Ο επιθεωρητής Gadget θα έλεγε περιστασιακά, "Wowzers!" να εκφράσει την αίσθηση της έκπληξης ή της σύγχυσης. Είναι πιθανό ότι ο χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων είχε κάτι να κάνει με την εξάπλωση της λέξης.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του Wowzers

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Μαντέψτε τι; Τζίμι τελικά έσπασε με τρελό gf του."

Φίλος # 2: "Wowzers, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μεγαλώσει πραγματικά και απλά να το κάνει!"

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, ο φίλος # 2 χρησιμοποιεί wowzers για να εκφράσει πόσο σοκαρισμένος και έκπληκτος αισθάνεται κατά τη διάρκεια ενός περιστασιακού κειμένου ή συνομιλίας άμεσων μηνυμάτων με τον φίλο # 1.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Μόλις ανακάλυψα ότι ο Atari έρχεται έξω με μια γλυκιά νέα κονσόλα παιχνιδιών !!!"

Φίλος # 2: "Wowzers !!! Δεν μπορώ να περιμένω !!!!"

Αυτό το δεύτερο σενάριο είναι ένα κλασικό παράδειγμα έντονης θαυμασμού που προκαλείται από τον ενθουσιασμό. Ο φίλος # 2 χρησιμοποιεί τη λέξη για να γνωρίσει πόσο πρόθυμος και ενθουσιώδης είναι για τις ειδήσεις.

Λέγοντας "Πω πω" εναντίον λέξεων "Wowzers" & # 39;

Έτσι πότε πρέπει να πείτε wow και πότε πρέπει να πείτε wowzers ; Δεν υπάρχει κανένας πραγματικός κανόνας για να ακολουθήσετε πότε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λέξη, αλλά εδώ είναι μερικές γενικές κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Χρησιμοποιήστε το "wow" όταν:

Χρησιμοποιήστε το "wowzers" όταν: