Πώς να εγγραφείτε στο Twitter με νέο λογαριασμό

Εγγραφείτε με Twitter για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση Tweeting

Το Twitter είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο. Είτε σχεδιάζετε να μπείτε στο Twitter για προσωπικούς λόγους, όπως να ακολουθήσετε φίλους και διασημότητες ή για επιχειρηματικούς λόγους για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, η πλατφόρμα μπορεί να αποτελέσει μια καλή πηγή απόλαυσης και ευκαιρίας για σχεδόν κανέναν.

Η σύνδεση στο Twitter είναι πολύ απλή, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές που αξίζει να μάθετε για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας ακριβώς σωστά.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter

  1. Ανοίξτε το Twitter από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας .
  2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο πρώτο πλαίσιο κειμένου που παρέχεται σε αυτή τη σελίδα.
  3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το Twitter στο δεύτερο πλαίσιο.
  4. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Ξεκίνημα.
  5. Πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά σας στο νέο πλαίσιο κειμένου που εμφανίζεται κάτω από τον κωδικό πρόσβασής σας.
    1. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το Twitter στα ενδιαφέροντά σας (με βάση τις πρόσφατες επισκέψεις σας στον ιστότοπο). Αν δεν θέλετε αυτό, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου στη σελίδα εγγραφής. Διαβάστε αυτό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι αυτό συνεπάγεται.
    2. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Προχωρημένες επιλογές" κάτω από τη φόρμα, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα άλλων ατόμων να σας βρουν στο Twitter αναζητώντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά τη δυνατότητα των ανθρώπων να βρίσκουν τον λογαριασμό σας Twitter χρησιμοποιώντας το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.
  6. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Εγγραφή όταν τελειώσετε.
  7. Εάν δεν το κάνατε ήδη, θα σας ζητηθεί τώρα να πληκτρολογήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Παράλειψη στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, εάν θέλετε να αποφύγετε τη σύνδεση του αριθμού τηλεφώνου σας στο λογαριασμό σας στο Twitter. Μπορείτε πάντα να το κάνετε αργότερα.
  1. Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη στην επόμενη σελίδα πληκτρολογώντας ένα στο πλαίσιο κειμένου ή κάνοντας κλικ σε ένα προτεινόμενο με βάση το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε πάντα να το αλλάξετε αργότερα αν θέλετε ή μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα με το σύνδεσμο Παράλειψη και να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη σας αργότερα.

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Twitter για να φτάσετε στο λογαριασμό σας ή μπορείτε να συνεχίσετε με την εγκατάσταση.

  1. Hit the Let's go! για να πείτε στο Twitter τα ενδιαφέροντά σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να συστήσετε τους χρήστες Twitter που θα πρέπει να ακολουθήσετε.
  2. Επιλέξτε το κουμπί Συνέχεια για να έχετε την επιλογή να εισαγάγετε τις επαφές σας στο Gmail ή το Outlook, τις οποίες το Twitter μπορεί να χρησιμοποιήσει για να συστήσει οπαδούς που γνωρίζετε. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο σύνδεσμο No thanks .
  3. Επιλέξτε τους χρήστες που θέλετε να ακολουθήσετε από τις συστάσεις του Twitter ή χρησιμοποιήστε το κουμπί στο επάνω μέρος της σελίδας για να ακολουθήσετε γρήγορα όλα αυτά. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την επιλογή αυτών που δεν θέλετε να ακολουθήσετε (μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή όλων εάν το επιθυμείτε). Χρησιμοποιήστε το μπλε κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
  4. Ενδέχεται να σας δοθεί η δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, ώστε να ειδοποιείστε όταν εισέρχονται νέα μηνύματα στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να επιλέξετε Να μην αποφασίσετε αργότερα.
  5. Όλοι είστε έτοιμοι! Η επόμενη σελίδα είναι η χρονική σας γραμμή, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Twitter.

Πριν αρχίσετε να παρακολουθείτε και tweeting, είναι καλή ιδέα να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του προφίλ σας έτσι ώστε να φαίνεται αρκετά συναρπαστική για να σας ακολουθήσουν οι άνθρωποι.

Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ , μια φωτογραφία κεφαλίδας, ένα σύντομο βιογραφικό, μια τοποθεσία, έναν ιστότοπο και τα γενέθλιά σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα του προφίλ σας.

Δημιουργία του Προφίλ σας Ιδιωτικού

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, όλοι οι λογαριασμοί Twitter δημοσιοποιούνται από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο μπορεί να δει τα στοιχεία του προφίλ σας (τοποθεσία, κ.λπ.) και τα tweets.

Εάν θέλετε να κάνετε το προφίλ Twitter σας ιδιωτικό, ώστε μόνο οι χρήστες που εγκρίνετε να μπορούν να δουν τις πληροφορίες σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Προστατέψτε τα Tweets" σας στην ενότητα "Προστασία προσωπικών δεδομένων και ασφάλεια" των ρυθμίσεων. Ακολουθήστε αυτή την περιήγηση εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι μια μέθοδος επαλήθευσης που περιλαμβάνει ένα επιπλέον βήμα αφού προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Είναι χρήσιμο για την αποτροπή πρόσβασης των hackers στον λογαριασμό σας.

Συνήθως, ένας κωδικός αποστέλλεται στο τηλέφωνο ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, μαζί με τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς συνδέεστε.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Twitter:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ σας και επιλέγοντας το σύνδεσμο Ρυθμίσεις και απορρήτου .
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ασφάλεια και κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση επαλήθευσης σύνδεσης δίπλα στην επιλογή "Επαλήθευση αιτημάτων σύνδεσης". Πρέπει να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στον λογαριασμό σας για να λειτουργήσει αυτό.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη στο νέο παράθυρο που ανοίγει, το οποίο θα σας μεταφέρει στον οδηγό ταυτοποίησης δύο παραγόντων.
  4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Twitter και έπειτα επιλέξτε Επαλήθευση .
  5. Χτυπήστε το κουμπί Αποστολή κώδικα για να δώσετε στο Twitter την άδεια να σας διαβιβάσει έναν κωδικό επαλήθευσης.
  6. Καταχωρίστε τον κωδικό στο επόμενο παράθυρο και πατήστε Υποβολή .
  7. Αυτό είναι! Τώρα, κάθε φορά που συνδέεστε, το Twitter θα σας στείλει έναν κωδικό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε με τον κωδικό πρόσβασής σας για να μπείτε στο λογαριασμό σας.
    1. Συμβουλή: Είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσετε τον εφεδρικό κωδικό Twitter σε περίπτωση που δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο τηλέφωνό σας για να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη αντιγράφου κώδικα στο "Συγχαρητήρια, είστε εγγεγραμμένος!" παράθυρο.