Πώς να βρείτε άτομα στο Twitter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Βρείτε άτομα που γνωρίζετε στο Twitter με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους

Τόσο εδώ είστε. Έχετε ξεκινήσει το λογαριασμό σας στο Twitter και ο αριθμός του οπαδού σας είναι ένα μεγάλο τολμηρό μηδέν. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πάρετε γρήγορα περισσότερους οπαδούς .

Ποιος καλύτερο να προσλάβει από τους ανθρώπους που γνωρίζετε ήδη; Σίγουρα έχετε έναν μεγάλο κατάλογο ανθρώπων που σας αγαπούν και θα σας ενθουσιάσει να μάθετε για τη νέα σας παρουσία στο αγαπημένο κοινωνικό σας δίκτυο.

Ευτυχώς για σας, υπάρχουν πολλοί νόμιμοι τρόποι για να βρείτε τους ανθρώπους στο Twitter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε προσωπικά είτε επιχειρησιακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για να τις βρείτε μέσω του Twitter Search ως μια σταθερή στρατηγική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Το Βιβλίο διευθύνσεών σας

Το Twitter έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά απλό σύνολο οδηγιών για την προσθήκη ανθρώπων μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται στο βιβλίο διευθύνσεών σας:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα " Αναζήτηση " και κάντε κλικ στην επιλογή " Εύρεση φίλων" .
  2. Επιλέξτε Αναζήτηση επαφών δίπλα στον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (Gmail, Yahoo, κ.λπ.).
  3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας σύνδεσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν σας ζητηθεί. (Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης ενεργοποιεί τα αναδυόμενα παράθυρα!)
  4. Όταν ερωτηθείτε αν συμφωνείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας με το Twitter, κάντε κλικ στην επιλογή Συμφωνώ ή Επιτρέψτε την πρόσβαση .
  5. Θα εμφανιστούν οι επαφές που βρίσκονται ήδη στο Twitter. Ακολουθήστε τα άτομα κάνοντας κλικ στην επιλογή Ακολουθήστε ή ακολουθήστε όλες τις επαφές κάνοντας κλικ στην επιλογή Ακολουθήστε όλα
  6. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε επαφές για να συμμετάσχετε στο Twitter από αυτή τη σελίδα. Δεν λαμβάνετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. μπορείτε να επιλέξετε ποιον να προσκαλέσετε από μια λίστα που εμφανίζεται αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Πρόσκληση .

Εύρεση σελίδας φίλων

Το Twitter σας επιτρέπει επίσης να καλείτε φίλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σελίδα των φίλων σας. Αυτή η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα άχρηστη αν προσπαθείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο άτομο στο Twitter, διότι σε ένα ιδανικό σύμπαν αν μπείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου που βρίσκεται ήδη στο Twitter, θα έλεγαν "Αυτό το άτομο είναι ήδη στο Twitter". Αλλά δεν το κάνουν. Αντ 'αυτού, σας ενημερώνουν ότι έχουν προσκαλέσει το άτομο στο Twitter. Έτσι, βασικά, μην υπολογίζετε σε αυτό για να βρείτε ανθρώπους στο Twitter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αναζήτηση στο Twitter

Ωστόσο, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα με βάση το όνομα στο κύριο πλαίσιο αναζήτησης στον ιστότοπο και μέσω της καρτέλας Ανακαλύψτε. Ανάλογα με το όνομά τους, θα μπορούσε να είναι μια εύκολη διαδικασία ή μια δύσκολη διαδικασία, αλλά είναι καλύτερα από τίποτα.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν μπορείτε να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεμονωμένα. Πρέπει να βρίσκονται στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Απλή λύση: προσθέστε τις στο βιβλίο διευθύνσεών σας.

Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση Twitter για να αναζητήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάποιου που ψάχνετε. Δεν έχει πεδία που να είναι αφιερωμένα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αν και η Σύνθετη αναζήτηση έχει πολλές πιο συγκεκριμένες λειτουργίες αναζήτησης.

Περισσότερα για το Twitter και το Email

Ορισμένες άλλες σημειώσεις καθαριότητας έχουν να κάνουν με το Twitter και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: