Πώς να εγκαταστήσετε Modes στο Minecraft

Το Minecraft Mods μπορεί να κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και τα mods αποτελούν μεγάλο μέρος αυτής της δημιουργικότητας . Ορισμένες τροποποιήσεις αλλάζουν τον τρόπο εμφάνισης του παιχνιδιού ή προσθέτουν νέα στοιχεία, άλλοι αλλάζουν τον τρόπο που παίζει και υπάρχουν ακόμη mods που σας επιτρέπουν να παίξετε το παιχνίδι σε εικονική πραγματικότητα .

Η εγκατάσταση των mods στο Minecraft λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με την έκδοση του παιχνιδιού που έχετε, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη ή απογοητευτική εμπειρία.

Τα βασικά βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση των Minecraft mods, εάν παίζετε την αρχική έκδοση Java σε Mac ή PC, είναι:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Minecraft Forge (θα το εξηγήσουμε παρακάτω παρακάτω, αν δεν το έχετε ήδη).
  2. Κατεβάστε ένα Minecraft mod από μια αξιόπιστη πηγή.
  3. Τοποθετήστε mod στο φάκελο Minecraft σας.
  4. Ξεκινήστε το Minecraft όπως θα κάνατε κανονικά.

Με τη Minecraft Forge, η διαδικασία είναι πραγματικά τόσο εύκολη.

Εάν παίζετε το Minecraft σε διαφορετική πλατφόρμα, όπως το Xbox One, τότε mods, δέρματα, πακέτα χαρτών και άλλες προσθήκες αναφέρονται όλα ως add-ons. Σε αυτές τις πλατφόρμες, η διαδικασία είναι ακόμα πιο εύκολη:

  1. Ξεκινήστε το Minecraft.
  2. Κάντε κλικ στο στοιχείο Αποθήκευση .
  3. Κάντε κλικ σε ένα πρόσθετο που θέλετε.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Unlock (Ξεκλείδωμα) για να αγοράσετε το πρόσθετο.
    Σημείωση: Τα πρόσθετα δεν είναι δωρεάν. Εάν παίζετε το Minecraft σε μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί πρόσθετα αντί mods, δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε δωρεάν mods.

Ποια είναι τα Mods για το Minecraft;

Ακόμα και απλά mods Minecraft όπως το πακέτο υφής OzoCraft μπορούν να αλλάξουν δραματικά την εμφάνιση και την αίσθηση του παιχνιδιού. CC0 1.0

Mod είναι σύντομη για την τροποποίηση, έτσι ένα Minecraft mod είναι βασικά μόνο κάτι που αλλάζει τίποτα στο Minecraft από την αρχική του κατάσταση σε μια διαφορετική κατάσταση.

Οι Mods μπορούν να προσθέσουν νέες συνταγές σε σκάφη, να προσθέσουν ή να αλλάξουν πλάσματα στο παιχνίδι και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι παίζει με ακόμα πιο δραστικούς τρόπους. Άλλοι τροποποιητές εργάζονται πίσω από τις σκηνές για να κάνουν το παιχνίδι να τρέχει καλύτερα, να δείχνει καλύτερα ή ακόμα και να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη εικονικής πραγματικότητας.

Ενώ είναι δυνατό να παίξετε χωρίς mods, η εγκατάσταση mods μπορεί να αναπνεύσει νέα ζωή στο παιχνίδι και να κάνει πολύ πιο διασκεδαστικό να παίξει.

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε mod για εγκατάσταση, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του Minecraft και κάθε έκδοση χειρίζεται mods με τον δικό του τρόπο.

Η αρχική έκδοση ονομάζεται Minecraft: Java Edition και μπορείτε να την αναπαράγετε σε υπολογιστές Windows, Mac και Linux. Τα mods είναι ευρέως διαθέσιμα και δωρεάν, οπότε η εύρεση και εγκατάσταση καλών μπορεί να είναι περίπλοκη.

Η νεότερη έκδοση απλά ονομάζεται Minecraft. Διατίθεται σε Windows 10 , Xbox One , κινητά τηλέφωνα και tablet και άλλες πλατφόρμες. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να παίζετε με άτομα σε διαφορετικές πλατφόρμες. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε στο Xbox ενώ ένας φίλος παίζει στο iPhone. Οι τροποποιήσεις που σχεδιάστηκαν για την έκδοση Java δεν θα λειτουργήσουν με αυτήν την νεότερη έκδοση.

Πώς επιλέγετε ένα Minecraft Mod για χρήση;

Η επιλογή ενός Minecraft mod μπορεί να είναι δύσκολη, αφού υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω. CC0 1.0

Επιλέγοντας ένα mod minecraft είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, δεδομένου ότι εξαρτάται πραγματικά από το τι θέλετε να αλλάξετε για το Minecraft.

Εάν είστε εντελώς νέοι στη modding, τότε το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να ελέγξετε μια λίστα με τα καλύτερα διαθέσιμα mods Minecraft, ή να επισκεφθείτε μια αξιόπιστη πηγή για mods.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τι Minecraft mod για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε είναι να αναρωτηθείτε μερικές ερωτήσεις:

Δεδομένου ότι η πισίνα mods για να επιλέξετε είναι τόσο μεγάλη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι αν σκεφτείτε κάτι που θα θέλατε να κάνετε με Minecraft, θα είστε σε θέση να βρείτε ένα mod που μπορεί να βοηθήσει.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να επιλέξετε ένα Minecraft mod είναι να ελέγξετε τα βίντεο του YouTube. Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς Minecraft YouTubers που δοκιμάζουν διαφορετικούς τρόπους, οπότε είναι ένας εύκολος τρόπος να δείτε τι μοιάζει με διασκέδαση.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ένα Minecraft mod είναι ότι όταν ενημερώνεται το Minecraft, μπορεί να σπάσει τα παλαιότερα mods. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα mod που είναι συμβατό με την έκδοση του Minecraft που έχετε εγκαταστήσει.

Πώς να κατεβάσετε τα Modes Minecraft

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να κάνετε λήψη των Minecraft mods είναι να επισκεφτείτε μια τοποθεσία όπου οι δημιουργοί φορτώνουν τα δικά τους mods. Screenshot.

Η λήψη του Minecraft mods είναι εξαιρετικά εύκολη και υπάρχουν αρκετές σχετικά ασφαλείς πηγές για να βρείτε mods.

Μερικοί τροποποιητές έχουν ιστοσελίδες όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα mod απευθείας από την πηγή, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν ένας προσωπικός ιστότοπος όπως αυτός είναι ασφαλής ή όχι.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να κατεβάσετε τα Minecraft mods είναι να μεταβείτε σε μια πηγή όπως το The Minecraft Forum όπου οι δημιουργοί mod upload τους mods. Η άλλη πλευρά είναι ότι θα πρέπει να αποφύγετε τοποθεσίες όπου οι χρήστες έχουν ανεβάσει mods που δεν έχουν δημιουργήσει, αφού δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσετε αν έχουν τροποποιηθεί τα αρχεία.

Η λήψη ενός Minecraft mod είναι τόσο απλή όσο ο εντοπισμός μιας mod που θέλετε σε μία από αυτές τις πηγές και η λήψη του αρχείου mod. Στη συνέχεια, το mod θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας και θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε το Minecraft Mods

Το Forge είναι μια εύκολη και πολύ κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση των Minecraft mods. Στιγμιότυπα οθόνης.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να εγκαταστήσετε το Minecraft mods, αλλά το πιο δημοφιλές είναι ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Forge. Αυτή η μέθοδος απαιτεί τη λήψη του Forge και δεν είναι συμβατή με όλα τα mods, αλλά είναι εξαιρετικά εύκολη.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Forge:

  1. Πλοηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Forge.
  2. Κάντε κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows εάν έχετε Windows ή Installer αν έχετε Mac.
    Σημείωση: Εάν δεν έχετε υπόψη σας συγκεκριμένες τροποποιήσεις, κάντε λήψη της προτεινόμενης έκδοσης. Μερικοί παλαιότεροι τροποποιητές θα λειτουργούν μόνο με παλαιότερες εκδόσεις του Forge, οπότε θα πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων των εκδόσεων και στη συνέχεια να εντοπίσετε τη συμβατή έκδοση.
  3. Στην επόμενη οθόνη θα εμφανιστεί μια διαφήμιση. Περιμένετε να τρέξει κάτω ο χρονοδιακόπτης διαφήμισης και κάντε κλικ στην επιλογή Παράκαμψη στην επάνω δεξιά γωνία. Μην κάνετε κλικ σε τίποτα άλλο στη σελίδα.
  4. Περιμένετε να φορτώσει η Forge, ανοίξτε το αρχείο που κατεβάσατε και κάντε κλικ στο Install Client (Εγκατάσταση πελάτη).
  5. Εκκινήστε το Minecraft και ελέγξτε το αναπτυσσόμενο μενού προφίλ.
  6. Κάντε κλικ στο προφίλ που ονομάζεται Forge και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αναπαραγωγή .
  7. Περιμένετε μέχρι το παιχνίδι να φορτωθεί πλήρως και, στη συνέχεια, να βγείτε από το Minecraft.

Σημαντικό: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων Minecraft πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε λειτουργία

Οι τρόποι είναι συνήθως αβλαβείς και συνήθως μπορείτε απλά να τις διαγράψετε αν δεν λειτουργούν όπως αναμενόταν ή απλά δεν τους θέλετε πλέον. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάτι να πάει στραβά. Έχοντας αυτό υπόψη, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφο του αρχείου .jar του Minecraft ή ολόκληρου του φακέλου πριν προχωρήσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα Minecraft mod με το Forge:

  1. Εντοπίστε μια mod που έχετε κατεβάσει ή κάντε λήψη μιας νέας mod. Εάν κάνετε λήψη μιας νέας mod, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ότι είναι συμβατή με τις εκδόσεις Minecraft και Forge.
  2. Εντοπίστε το φάκελο στον υπολογιστή σας που περιέχει το Minecraft.
    1. Στα Windows: Επιλέξτε Run από το μενού έναρξης, επικολλήστε το % appdata% \. Minecraft \ στο κενό πεδίο και κάντε κλικ στο Run .
    2. Σε Mac: Ανοίξτε τον εντοπισμό , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Go > Library στην επάνω γραμμή μενού. Στη συνέχεια, ανοίξτε την υπηρεσία υποστήριξης εφαρμογών και αναζητήστε το Minecraft εκεί.
  3. Αντιγράψτε το αρχείο .jar ή .zip mod από το πρώτο βήμα στον υποφάκελο mods μέσα στον φάκελο Minecraft που βρήκατε στο δεύτερο βήμα.
  4. Εκκινήστε το Minecraft, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργό το προφίλ Forge και πατήστε Αναπαραγωγή.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί mods για να βεβαιωθείτε ότι η mod ήταν σωστά εγκατεστημένη.
    Σημείωση: Εάν ένα mod δεν θα εγκατασταθεί, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με τις εκδόσεις Forge και Minecraft. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου ένα μοντέλο μπορεί να εμποδίσει τη λειτουργία ενός άλλου mod.

Minecraft Mods για πλατφόρμες εκτός από PC

Η εγκατάσταση των mods στις εκδόσεις των Windows 10, Mobile και Xbox One του Minecraft είναι εύκολη, αλλά δεν είναι δωρεάν. Στιγμιότυπα οθόνης

Οι τροποποιήσεις για τη μη-Java έκδοση του Minecraft ονομάζονται πρόσθετα και δεν είναι δωρεάν. Τους αγοράζετε από το κατάστημα Minecraft, το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσα από το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν τόσα πρόσθετα διαθέσιμα καθώς υπάρχουν mods για την αρχική έκδοση Java της Minecraft, αλλά μπορείτε να βρείτε πακέτα δερμάτων, πακέτα υφής, κόσμους και τι ονομάζει microsoft "mashups" στο κατάστημα.

Εάν αυτοί οι όροι είναι άγνωστοι, είναι πραγματικά αρκετά εύκολο να καταλάβεις:

Δεδομένου ότι το πρόσθετο οικοσύστημα είναι κλειστό, η διαδικασία της προσθήκης πρόσθετων στοιχείων είναι πολύ απλούστερη και ασφαλέστερη από τη λήψη mods για την έκδοση Java. Δεν είναι δωρεάν, αλλά όλα γίνονται από δεξιά μέσα στο ίδιο το Minecraft.

  1. Εκκινήστε το Minecraft σε μια πλατφόρμα που έχει λάβει την ενημέρωση Better Together (Windows 10, Xbox One, iOS, Android κ.λπ.)
  2. Κάντε κλικ στο στοιχείο Αποθήκευση .
  3. Εντοπίστε ένα πακέτο δέρματος, πακέτο υφής, κόσμο ή mashup που θέλετε.
  4. Κάντε κλικ στο Ξεκλείδωμα .
    Σημείωση: Κάντε κλικ στο + στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να αγοράσετε Minecoins αν δεν έχετε αρκετό. Θα λάβετε επίσης την εντολή για την αγορά Minecoins μετά το κλικ στο κουμπί Ξεκλείδωμα αν δεν έχετε αρκετό.
  5. Το πρόσθετο θα εγκατασταθεί αυτόματα.

Ασφάλεια ανησυχίες σχετικά με Modes Minecraft, υφές, δέρματα και Modpacks

Ενώ τα mods της Minecraft είναι συνήθως αρκετά ασφαλή, υπάρχουν πάντα κίνδυνοι που σχετίζονται με τη λήψη και την εγκατάσταση αρχείων που βρίσκετε στο Internet. Μερικές από τις πιο σημαντικές ανησυχίες είναι:

Τα περισσότερα από αυτά τα πιθανά προβλήματα μπορούν να αποφευχθούν με τη λήψη μόνο των Minecraft mods από αξιόπιστες πηγές. Αν ένα mod είναι γνωστό, και ο δημιουργός του mod έχει έναν επίσημο ιστότοπο, τότε αυτό είναι πάντα το ασφαλέστερο μέρος για να κατεβάσετε.

Εάν δεν είστε σίγουροι αν ένα mod είναι ασφαλές, τότε η αναζήτηση ενός ιστότοπου όπως το The Minecraft Forum είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τη γνώση και την εμπειρία της κοινότητας Minecraft, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

  1. Αποφύγετε τη λήψη mods που δημοσιεύτηκαν από ολοκαίνουργους λογαριασμούς φόρουμ.
  2. Αποφύγετε τη λήψη mods που δεν έχουν σχόλια.
  3. Ψάξτε για mods που ήταν γύρω για λίγο και που έχουν μια ποικιλία από θετικά σχόλια και κανένα σχόλιο που υποδηλώνει την παρουσία ενός ιού, malware, ή ακατάλληλο περιεχόμενο.

Μερικοί καλοί πόροι για την εξεύρεση ασφαλών Minecraft mods περιλαμβάνουν:

  1. Το φόρουμ Minecraft
  2. Planet Minecraft
  3. Καταπολέμηση της κατάρας

Αν βρείτε έναν ιστότοπο Minecraft mod που δεν είστε σίγουροι, ελέγξτε αυτή τη λίστα με μη ασφαλή και παράνομη mod sites στο Github. Η λίστα δεν είναι εξαντλητική, αλλά εάν ένας ιστότοπος εμφανίζεται σε αυτό, προτιμάτε να αναζητάτε το mod που θέλετε κάπου αλλού.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να αναζητήσετε βίντεο στο YouTube προτού κατεβάσετε ένα mod. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε ποια είναι η λειτουργία του mod στη πράξη, να ελέγξετε ότι δεν υπάρχει ακατάλληλο περιεχόμενο και επίσης να βεβαιωθείτε ότι το mod είναι πραγματικά πραγματικό.