Minecraft Biomes Επεξήγηση: Jungle Biome!

Τι βρίσκεται στην τρομερή Jungle Biome της Minecraft; Ας ανακαλύψουμε!

Από την αρχική απελευθέρωση της Minecraft , πολλά νέα Biomes έχουν εισαχθεί στο παιχνίδι. Αυτά τα Biomes συχνά μπερδεύουν τους παίκτες με νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να έρθουν με τη μορφή mobs, νέων μπλοκ, δομών, ειδών και άλλων διαφόρων πραγμάτων κατά μήκος αυτών των γραμμών. Όταν οι παίκτες βλέπουν για πρώτη φορά αυτά τα νέα Biomes, μπορούν εύκολα να διστάζουν να πειραματιστούν με το περιβάλλον, καθώς μπορεί να έχουν ή να μην έχουν επιπτώσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μια από τις μεγαλύτερες και ποικίλες Biomes της Minecraft , τη ζούγκλα. Με διάφορα mobs, δομές και άλλα ενδιαφέροντα tidbits, το Jungle Biome μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μέρος. Πολλά μυστικά βρίσκονται στη ζούγκλα, οπότε ας βγούμε έξω και να δούμε τι μπορούμε να βρούμε κάτω από το θόλο!

Τοποθεσία

Όπως και οι περισσότεροι Biomes στο Minecraft , η Jungle Biomes δεν έχει καθορισμένη θέση. Ακόμα και με αυτές τις τρομερές ειδήσεις, έχουμε κάποιες συμβουλές για το πώς μπορείτε ενδεχομένως να τις βρείτε. Η ζούγκλα Biomes, για οποιονδήποτε λόγο, έχει περισσότερες πιθανότητες να γεννήσει κοντά στο Desert Biomes . Τώρα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρείτε πάντα μια Jungle Biome κοντά σε μια έρημο, αλλά συνήθως, αυτό σημαίνει το αντίθετο. Οι ζούγκλες Biomes θεωρούνται σπάνια περιστατικά στο παιχνίδι, ενώ οι Deserts (ανάλογα με το επίπεδο τύχης) είναι αρκετά συχνές. Η ζούγκλα Biome είναι σχεδόν άμεσα αισθητή από οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού λόγω των εξαιρετικά υψηλών (και πολύ συχνών) δέντρων. Αυτά τα δέντρα συνήθως καλύπτουν σχεδόν πλήρως την οροφή της ζούγκλας με τα φύλλα τους, ψηλά στον ουρανό.

Τα δέντρα

Η ζούγκλα Biomes έχει ένα πολύ ξεχωριστό είδος δέντρου που κατοικεί η ασυνήθιστη διάταξη του. Αυτά τα δέντρα είναι εξαιρετικά ψηλά (μεγαλώνουν μέχρι 30 μπλοκ). Τα δέντρα ζούγκλας έρχονται σε δύο παραλλαγές, Μικρές και Μεγάλες. Τα δέντρα της ζούγκλας συνήθως καλύπτονται με αμπέλια, τα οποία μπορούν να αναρριχηθούν πλήρως από τον παίκτη. Αυτά τα αμπέλια δρουν σαν να είχαν Σκάλες, μείον τη δυνατότητα να στέκονται απευθείας στις κορυφές τους. Τα μικρά δέντρα ζούγκλας είναι, όπως θα υποθένατε, πολύ μικρότερα από τα μεγάλα δέντρα της ζούγκλας. Αυτή η μικρή παραλλαγή είναι συχνά απαρατήρητη από τους παίκτες της Minecraft , καθώς είναι πολύ πιο ομοιόμορφο, πολύ πιο ορατό σε σύγκριση, μακράν.

Γενικά, τα μεγάλα δέντρα της ζούγκλας είναι τρεις φορές ψηλότερα. Όχι μόνο οι παραλλαγές του μεγάλου δέντρου της ζούγκλας είναι τρεις φορές ψηλότερες, είναι επίσης διπλάσιες ως προς το πλάτος. Έχοντας μια βάση που αποτελείται από τέσσερα τετράγωνα που εκτείνονται προς τα πάνω μέχρι το δέντρο, αυτά τα μεγάλα δέντρα της ζούγκλας περιέχουν άφθονο ξύλο για τη συλλογή πόρων. Ακόμη και όταν προσπαθείτε εξαιρετικά σκληρά, η αφαίρεση μεγάλης πλειοψηφίας αυτών των δένδρων απαιτεί μακρά χρονική περίοδο. Με αυτά τα δέντρα να μπορούν να εκτείνονται τόσο ψηλά όσο 30 μπλοκ υψηλά, με πολύ υψηλή εκτίμηση (αν υποτεθεί ότι δεν υπάρχουν μπλοκ που λείπουν από τον κορμό του δέντρου), αυτά τα δέντρα μπορούν πιθανώς να κρατήσουν οπουδήποτε κοντά σε 120 μπλοκ, περιμένοντας να κοπούν για τη χρήση σας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα δέντρα της ζούγκλας αποτελούν καταπληκτική βάση για δέντρα! Με πολύ ψηλή βάση, οι παίκτες είναι σε θέση να αναρριχηθούν και να τοποθετήσουν μπλοκ όπου αποφασίζουν. Τα αμπέλια που συνδέονται με τα δέντρα επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στα δένδρα τους, όταν δημιουργούνται από τον παίκτη. Τα δέντρα στη ζούγκλα μπορούν ουσιαστικά να πηγαίνουν για πάντα, κυρίως λόγω του πλούσιου περιβάλλοντος του Biome όσον αφορά τους πόρους και τα δέντρα που προορίζονται για την (απόληξη). Αυτά τα Biomes ουσιαστικά ζητούν να μετατραπούν σε νέα έδρα Minecraft του κόσμου σας.

Όταν το ξύλο Jungle Wood έχει εξευγενιστεί και μετατραπεί σε ξύλινες σανίδες Jungle, το ξύλο έχει ένα ελαφρώς ροζ-κόκκινο χρώμα. Όπως είναι αναμενόμενο, οι ξύλινες σανίδες Jungle δεν έχουν ειδικά χαρακτηριστικά εκτός από το συγκεκριμένο χρώμα τους. Αυτό το ξύλο, όπως όλα τα σανίδες, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα εργαλεία και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες συνταγές. Jungle Wood Planks μπορεί να δημιουργήσει έγχρωμες / παραλλαγές συγκεκριμένες εκδόσεις αντικειμένων όπως Πόρτες, Σκάφη ή Σκάλες.

Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα μια παραλλαγή του δέντρου της ζούγκλας, θα πρέπει να σημειωθεί εδώ. Όταν περπατάτε γύρω από τη ζούγκλα, θα δείτε τα Leaf Blocks διάσπαρτα στο πάτωμα, συνήθως στο πρότυπο των κορυφών των δέντρων. Ενώ είναι σε σχήμα κορυφών δέντρων, συνήθως δεν περιέχουν ξύλο κάτω από αυτά. Δεδομένου ότι το τροπικό δάσος και η ζούγκλα στην πραγματική ζωή είναι πυκνά από άποψη φυτικής ζωής, αυτά τα Leaf Blocks στο πάτωμα έχουν σκοπό να προσομοιώσουν έναν θάμνο που θα βρείτε στο ισοδύναμο πραγματικής ζωής.

Τύποι ζούγκλας

Όπως και οι περισσότερες βιομάδες, το Jungle Biome έρχεται σε πολλές μορφές. Αυτές οι μορφές είναι η κανονική Biome Jungle, η Ορεινή Ζούγκλα Biome, η Jungle Edge Biome και η ορεινή άκρη της ζούγκλας Biome. Κανονικά, πολύ σπάνια θα δείτε τις παραλλαγές του Jungle Edge του Biome, αλλά είναι σχεδόν δυσδιάκριτες ως ζούγκλες όταν τις βλέπετε. Αντί να είναι πυκνοί, είναι αρκετά βαρόνοι, φιλοξενούνται κυρίως στις μικρότερες παραλλαγές των δέντρων της ζούγκλας.

Η ορεινή παραλλαγή της Jungle Biome είναι ένα πολύ πιο επικίνδυνο μέρος από την κανονική έκδοση. Η ζούγκλα Biomes είναι ήδη ένα deathtrap που περιμένουν να συμβεί, κυρίως λόγω του ύψους των δέντρων. Ορεινή Ζούγκλα Biomes βάζει την κλίμακα ύψους εξαιρετικά υψηλότερη. Η συμβουλή μας όταν βρίσκεστε σε μια Ορεινή Ζούγκλα Biome θα ήταν να κρατάτε πάντα το πλήκτρο Shift μέχρι να ξέρετε ότι είστε ασφαλείς ή να παραμείνετε στο έδαφος μέχρι να βρείτε μια ιδέα για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας στον αέρα για να επιβιώσετε .

Οcelots

Αν σας αρέσουν οι γάτες, θα απολαύσετε απόλυτα τη μητρική γάτα της Jungle Biome, το Ocelot. Ocelots είναι διαθέσιμα μόνο στη ζούγκλα Biome, που είναι αποκλειστικά στην περιοχή. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν λόγω της πυκνότητας του βιομή από άποψη δέντρων, θάμνων και άλλων διαφόρων πραγμάτων που μπορεί να πάρουν με τον τρόπο, αξίζει σίγουρα την αναζήτηση.

Για να πιάσει ένα Ocelot, οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν σιγά-σιγά προς το ζώο με ένα άψητο ψάρι. Αφού ο όχλος παρατήρησε την ύπαρξη του παίκτη και δεν έφυγε, ο παίκτης πρέπει να σταματήσει και να παραμείνει εκεί που είναι, επιτρέποντας στο Ocelot να έρθει στον παίκτη και να αφήσει τον παίκτη να τον ταΐσει. Αν προκληθεί, φοβισμένος ή άλμα στο Ocelot θα ξεφύγει και ο παίκτης θα πρέπει να επαναλάβει τη διαδικασία. Αυτός ο ντροπαλός στον ανθρώπινο όχλο θα κάνει μια μεγάλη προσθήκη στην περιπλανώμενη ομάδα σας, καθώς ο Ocelots θα τρομάξει τα Creepers που θα προσπαθήσουν να γλιστρήσουν επάνω σε έναν ανυποψίαστο παίκτη.

Οι ναοί της ζούγκλας

Jungle Biomes είναι το σπίτι σε μια μυστηριώδη δομή γνωστή ως Jungle Temple! Αυτοί οι ναοί είναι έτοιμοι να εξερευνηθούν και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ανυποψίαστους τυχοδιώκτες αν δεν είναι αρκετά προσεκτικοί! Γεμάτο με παγίδες, γρίφους και άφθονο θησαυρό για να γευτείτε την όρεξη Ιντιάνα Τζόουνς, αυτοί οι Ναοί της Ζούγκλας μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικοί. Κατά την περιπέτεια, οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να βρουν τα ακόλουθα αντικείμενα στο ναό της Jungle: Bones, Rotten Flesh, Saddles, Enchanted Books, Iron Arm Armor, Iron Ingots, Gold Arm Armor, Gold Ingots, Diamond Diamond Armor, Diamonds και Σμαράγδια. Αν υπολογίζετε τα βέλη που βρίσκονται μέσα στο παγούρι για τις παγίδες, μπορείτε να το προσθέσετε και στη λίστα!

Οι ναοί της ζούγκλας είναι δομές που δημιουργήθηκαν από το Mossy Cobblestone, το κανονικό Cobblestone και το Chiseled Stone Bricks. Αυτές οι δομές δεν είναι οι μεγαλύτερες σε μέγεθος, αλλά έχουν μερικές αίθουσες, μοχλούς για να τραβήξουν, και Chests να ανοίξει. Περιέχοντας tripwires ότι ο παίκτης μπορεί να προχωρήσει κατά λάθος για να ενεργοποιήσετε μια παγίδα, το Jungle Temple είναι μια δύναμη που δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Σπόροι κακάο

Εάν είστε ένας από τους πολύ λίγους ανθρώπους αυτού του κόσμου που αντιπαθούν τη σοκολάτα, μπορεί να βρεθείτε να παραμείνετε μακριά από αυτό το περίεργο φυτό. Αν σας αρέσει η νόστιμη ουσία, ωστόσο, θα πάρετε πιθανώς όσο μπορείτε και να γεμίσετε την εικονική κοιλιά σας με αυτό αργότερα. Αποκλειστική για τη ζούγκλα Biome, τα φυτά κακάο αναπτύσσονται στο πλάι των δέντρων της ζούγκλας, έτοιμα για σας για συγκομιδή. Το εργοστάσιο κακάο έχει τρεις μορφές, τη μικρή του πράσινη μορφή, τη μεσαίου μεγέθους κίτρινο-πορτοκαλί μορφή του και το έτοιμο για συγκομιδή σκούρο πορτοκαλί-καφέ μορφή. Το εργοστάσιο κακάο μπορεί να σπάσει και να συλλεχθεί από τους παίκτες στο τελικό του σημείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές χειροτεχνίας για τρόφιμα, αλλάζοντας το χρώμα των ειδών και για οποιαδήποτε άλλη χρήση που μπορεί να βρει ο παίκτης γι 'αυτό.

Τα κακάο φασόλια μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στο ξύλο ζούγκλας, οπότε αν σκοπεύετε να το βγείτε από τη ζούγκλα για να ξεκινήσετε ένα αγρόκτημα, ίσως θέλετε να φέρετε μερικά κομμάτια ξύλου ζούγκλας για να σας βοηθήσουμε, αντί να σας θέσουμε σε μειονεκτική θέση, πρέπει να ταξιδέψουν πίσω για περισσότερο ξύλο αργότερα.

Πεπόνια

Ενώ μπορείτε να βρείτε Melon Seeds γύρω από τον κόσμο του Minecraft σας σε φυσικά στρώματα ωοτοκίας, Melon μπλοκ θα φυσικά φυσικά spawn στο Jungle Biomes. Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να βρείτε Melons, το καλύτερο μέρος για να εντοπίσετε αυτά τα πρακτικά νόστιμα φαγητά είναι το Jungle Biome. Όταν βρεθεί στη ζούγκλα, πολλαπλάσια πεπόνια μπορεί να δει μαζί. Τα πεπόνια έχουν άφθονες χρήσεις και με την προσθήκη τους στην ωοτοκία στο Jungle Biomes, οι παίκτες είναι σε θέση να κάνουν πολύ περισσότερα, καθώς μπορούν να τα εντοπίσουν με πολύ ταχύτερο ρυθμό έναντι της αναζήτησης του σωστού Στήθους σε όλο τον κόσμο.

Συμπερασματικά

Minecraft Pocket Edition. Mojang

Η Jungle Biome της Minecraft είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος. Με τα δέντρα που φαίνονται τόσο ψηλά όσο ο ουρανός, τα Ocelots και τα φαγητά, αυτό το Biome είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο. Άφθονο αγαθό βγαίνει από τη ζούγκλα Biome όπως εξηγείται παραπάνω. Με τη νέα κυκλοφορία του Biomes πολύ πιο συχνά, το Jungle Biome παραμένει πολύ σημαντικό, φιλοξενώντας πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια και αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Εάν φοβάστε τα ύψη στο Minecraft , αυτό το Biome σίγουρα θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε.

Κάθε ζούγκλα, όπως κάθε κόσμος στο Minecraft , είναι διαφορετική. Ορισμένα είναι γεμάτα με σπηλιές, λίμνες και διάφορες πτυχές που κάνουν τη δική σας διαφορετική από όλους τους άλλους. Πηγαίνετε στον εαυτό σας μια Jungle Biome και κάντε κάτι δημιουργικό με αυτό. Κάνουν ένα τέλειο σπίτι Minecraft μακριά από το σπίτι Minecraft .