Τι είναι το Minecraft;

Προφίλ Minecraft | Οδηγός επιβίωσης | Τέρατα | Τύποι μπλοκ Έλεγχοι

Πληροφορίες έκδοσης:

Ποιος είναι:

Ποιος δεν είναι για:

Το Minecraft είναι ένα ανεξάρτητο παιχνίδι υπολογιστών το οποίο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, παρουσιάστηκε στο εξώφυλλο του PC Gamer , που διορίστηκε για πολλά βραβεία Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Αγώνων και σύμφωνα με τον δημιουργό του, έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα 13 Ιανουαρίου 2011). Ναι, αυτό είναι ένα εκατομμύριο . Το παιχνίδι εισήχθη επισήμως στη βήτα φάση του στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

Γιατί είναι ένα "μικρό" παιχνίδι όπως το Minecraft που δημιουργεί τέτοια προ-απελευθέρωση buzz; Αυτό οφείλεται κυρίως στον εύπλαστο κόσμο του, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από κύβους. Στο Minecraft μπορείτε να αλληλεπιδράσετε ελεύθερα με το τυχαία παραγόμενο περιβάλλον σας και να συγκεντρώσετε τους πόρους που απαιτούνται για τη δημιουργία εργαλείων, σπιτιών, σκαφών, γεφυρών και πολλά άλλα.

Θα διαμορφώσετε κυρίως το περιβάλλον που μοιάζει με μπλοκ, εκσκαφής, κοπής και εξόρυξης. Καθώς προχωράτε, θα συναντήσετε νερό, άμμο, πέτρα, μεταλλεύματα, δέντρα, ζώα, βράχους, λάβα και ακόμη και τέρατα.

Οι παίκτες θα βρουν πολλές ομοιότητες μεταξύ του Minecraft και των αγαπημένων παιχνιδιών του κτιρίου. Ο ανοιχτός σχεδιασμός και το επίπεδο προσαρμογής θα τραβήξουν αμέσως το sim παίκτες, καθώς το παιχνίδι σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε και να τροποποιήσετε το περιβάλλον με εκπληκτικούς τρόπους.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολυεπίπεδο κάστρο με πολλά ορόφους και αρκετά δωμάτια για να χαθείτε; Τι λέτε για να σκάψετε μια τεράστια τάφρο ή να φτιάξετε ένα γιγάντιο άγαλμα σε μια αυλή; Αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες του παιχνιδιού και μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε και να φτιάξετε την κατοικία σας δημιουργώντας απλά αντικείμενα.

Η βασική διαφορά μεταξύ του Minecraft και των παραδοσιακών παιχνιδιών κτιρίου, φυσικά, είναι ότι παίζετε από μια προοπτική πρώτου προσώπου και πρέπει να κάμπτετε μαζί (στη συνέχεια να τοποθετήσετε ή να τοποθετήσετε) τα στοιχεία σας. Είναι λοιπόν μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού από την παραδοσιακή προσομοίωση, διατηρώντας ταυτόχρονα πολλά από τα ίδια εθιστικά χαρακτηριστικά (δομή ελεύθερης μορφής, προσαρμογή, εξερεύνηση, πειραματισμός) σε μια πιο οικεία κλίμακα.

Παρόλο που το παιχνίδι στερείται αλληλεπιδράσεων στυλ σαπουνόπερας με άλλους ελεγχόμενους από τον υπολογιστή ανθρώπους της σειράς The Sims - είστε ο μοναδικός ανθρώπινος χαρακτήρας στο παιχνίδι ενός παίκτη της Minecraft - μπορείτε να εργαστείτε για την οικοδόμηση ενός κόσμου με άλλους σε ξεχωριστή λειτουργία για πολλούς παίκτες. Για να συνδεθείτε με άλλους σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να εισαγάγετε στη διεύθυνση IP του διακομιστή που φιλοξενεί έναν κόσμο.