Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone στο iPhone

Εκτός από οικονομικές πληροφορίες ή πληροφορίες για την υγεία, οι φωτογραφίες σας μπορεί να είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στο iPhone σας. Μετά από όλα, είναι ένα είδος των ειδών που, αν χάσετε, ίσως να μην μπορείτε ποτέ να επιστρέψετε. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone στο iPhone όταν έχετε ένα νέο τηλέφωνο .

Φυσικά, οι φωτογραφίες δεν είναι το μόνο είδος δεδομένων που μπορεί να θέλετε να μετακινήσετε. Αν θέλετε απλώς να μεταφέρετε επαφές, δοκιμάστε τις οδηγίες στην ενότητα Τρόπος μεταφοράς επαφών από το iPhone στο iPhone . Αν προτιμάτε να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από ένα τηλέφωνο σε άλλο, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας και, στη συνέχεια, επαναφέρετε από το αντίγραφο ασφαλείας στο νέο τηλέφωνο.

Αλλά ας επιστρέψουμε στις φωτογραφίες. Αυτό το άρθρο παρέχει βήμα προς βήμα οδηγίες σχετικά με τρεις τρόπους για να μετακινήσετε πολλές φωτογραφίες από το ένα τηλέφωνο σε άλλο, καθώς και μια συμβουλή για το πώς μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε μερικές φωτογραφίες μεταξύ των τηλεφώνων σας ή με άλλο άτομο.

Μεταφορά φωτογραφιών με το iCloud

πιστωτική εικόνα: Cultura RM / JJD / Cultura / Getty Images

Η βασική ιδέα του iCloud είναι ότι όλες οι συσκευές που έχουν συνδεθεί στον ίδιο λογαριασμό iCloud μπορούν να έχουν τα ίδια δεδομένα μαζί τους, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι το iCloud έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη μετακίνηση φωτογραφιών από τη μια συσκευή στην άλλη. Εάν έχετε ρυθμίσει δύο τηλέφωνα για να συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό iCloud και να συγχρονίσετε την εφαρμογή Photos με iCloud, η μεταφόρτωση των φωτογραφιών από ένα τηλέφωνο θα τους προστεθεί στο άλλο τηλέφωνο σε σύντομο χρονικό διάστημα (αν και οι περισσότερες φωτογραφίες που έχετε, τόσο περισσότερο αποθήκευση που θα χρειαστείτε. Από τη δημοσίευση, το κόστος αναβάθμισης σε 50 GB είναι 0,99 δολάρια ΗΠΑ / μήνα ή 200 GB για 2,99 δολάρια.). Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και στα δύο τηλέφωνα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Αγγίξτε το όνομά σας στο πάνω μέρος της οθόνης (στο iOS 11. Στο iOS 10 , πατήστε iCloud και μεταβείτε στο βήμα 4).
  3. Πατήστε iCloud .
  4. Πατήστε Φωτογραφίες .
  5. Μετακινήστε το slider της iCloud Photo Library στο on / green και οι φωτογραφίες θα συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών. Ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών που έχετε και την ταχύτητα της σύνδεσης στο Internet, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο. Επειδή η μεταφόρτωση φωτογραφιών χρησιμοποιεί πολλά δεδομένα, χρησιμοποιήστε το Wi-Fi, ώστε να μην αγγίζετε το όριο μηνιαίων δεδομένων .

CRUCIAL ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν μεταφέρετε φωτογραφίες, επειδή ξεφορτώνεστε ένα από τα iPhone, φροντίστε να αποσυνδεθείτε από το iCloud πριν επαναλάβετε την επαναφορά του τηλεφώνου / διαγράφοντας τα δεδομένα του. Αν δεν αποσυνδεθείτε από το iCloud, η διαγραφή των δεδομένων / φωτογραφιών στο τηλέφωνο που ξεφορτώνεστε θα τα διαγράψει από το iCloud και όλες τις συσκευές που συγχρονίζονται με αυτόν τον λογαριασμό iCloud.

Μεταφορά φωτογραφιών με συγχρονισμό με υπολογιστή

πιστωτική εικόνα: heshphoto / Image Source / Getty Images

Ένας άλλος απλός τρόπος για τη μεταφορά φωτογραφιών από το iPhone στο iPhone είναι ο συγχρονισμός των φωτογραφιών σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια η χρήση του υπολογιστή για συγχρονισμό τους σε ένα δεύτερο iPhone. Αυτό λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη στιγμή που μεταφέρετε περιεχόμενο από τον υπολογιστή στο iPhone σας. Υποθέτει επίσης ότι το δεύτερο iPhone έχει ρυθμιστεί για συγχρονισμό στον ίδιο υπολογιστή. αυτό είναι το κλειδί.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε από δύο τρόπους συγχρονισμού:

Επιλέξτε την επιλογή σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συγχρονίστε το iPhone με τις φωτογραφίες σε αυτό στον υπολογιστή όπως θα κάνατε κανονικά.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Φωτογραφίες στην αριστερή στήλη του iTunes.
  3. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο Συγχρονισμός φωτογραφιών , εάν δεν έχει ήδη επιλεγεί.
  4. Επιλέξτε τον τόπο στον οποίο θέλετε να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες: φάκελο, εφαρμογή Photos στο Mac ή εφαρμογή Windows Photos στα Windows.
  5. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο " Όλοι οι φάκελοι".
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Συγχρονισμός για να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες.
  8. Όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, ελέγξτε τη θέση συγχρονισμού που επιλέξατε στο βήμα 4 για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες.
  9. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο.
  10. Συγχρονίστε το δεύτερο τηλέφωνο, εκείνο στο οποίο θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες.
  11. Ακολουθήστε τα βήματα 2-7 παραπάνω.
  12. Όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, ελέγξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone για να βεβαιωθείτε ότι έχουν μεταφερθεί.
  13. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο.

Μεταφέρετε φωτογραφίες με φωτογραφικές εφαρμογές, όπως το Google Photos

πιστωτική εικόνα: franckreporter / E + / Getty Images

Εάν είστε πραγματικά σε φωτογραφία iPhone, υπάρχει μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών όπως το Google Photos . Δεδομένου ότι αυτά τα είδη εφαρμογών / υπηρεσιών έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τις διαθέσιμες φωτογραφίες σε αυτές σε οποιαδήποτε συσκευή όπου χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε φωτογραφίες σε ένα νέο τηλέφωνο.

Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών, δεν υπάρχει αρκετός χώρος εδώ για να γράψετε οδηγίες βήμα προς βήμα για καθένα. Ευτυχώς, οι βασικές έννοιες για τον τρόπο χρήσης τους για τη μεταφορά φωτογραφιών είναι περίπου οι ίδιες για όλους τους. Προσαρμόστε αυτά τα βήματα ανάλογα με τις ανάγκες:

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με την εφαρμογή που προτιμάτε.
  2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο iPhone σας αν αυτό δεν έχει γίνει ήδη.
  3. Μεταφορτώστε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να μεταφέρετε στο νέο τηλέφωνο στην εφαρμογή.
  4. Στο δεύτερο iPhone, εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε στο λογαριασμό που δημιουργήσατε στο βήμα 1.
  5. Όταν συνδέεστε, οι φωτογραφίες που μεταφορτώσατε στο βήμα 3 θα μεταφορτωθούν στην εφαρμογή.

Μεταφορά φωτογραφιών με AirDrop

πιστωτική εικόνα: Andrew Bret Wallis / Photodisc / Getty Images

Αν θέλετε να μεταφέρετε μερικές φωτογραφίες μεταξύ των τηλέφωνών σας ή θέλετε να τις μοιραστείτε με κάποιον άλλο, το AirDrop είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Είναι μια εύκολη και γρήγορη ασύρματη λειτουργία κοινής χρήσης αρχείων ενσωματωμένη στο iPhone. Για να χρησιμοποιήσετε το AirDrop χρειάζεστε:

Με όλες αυτές τις συνθήκες που πληρούνται, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τη μεταφορά φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το AirDrop:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και βρείτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.
  2. Πατήστε Επιλογή .
  3. Αγγίξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.
  4. Πατήστε το πλαίσιο δράσης (το κουτί με το βέλος που βγαίνει από αυτό).
  5. Συναφείς συσκευές που μπορούν να λάβουν αρχεία μέσω του AirDrop εμφανίζονται. Πατήστε εκείνο στο οποίο θέλετε να στείλετε τις φωτογραφίες.
  6. Εάν και οι δύο συσκευές έχουν συνδεθεί με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple , η μεταφορά συμβαίνει αμέσως. Εάν μια συσκευή χρησιμοποιεί ένα άλλο αναγνωριστικό της Apple (επειδή ανήκει σε κάποιον άλλο, για παράδειγμα), ένα αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη θα τους ζητήσει να απορρίψουν ή να αποδεχτούν τη μεταφορά. Μόλις γίνει αποδεκτή, οι φωτογραφίες θα μεταφερθούν στο iPhone τους.

Μεταφορά φωτογραφιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Είναι δυνατή η δημιουργία ενός λογαριασμού iTunes χωρίς πιστωτική κάρτα. Pexels

Μια άλλη επιλογή για τη μεταφορά μόνο μερικών φωτογραφιών είναι καλή, παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να στέλνετε περισσότερες από δύο ή τρεις φωτογραφίες ή να στέλνετε φωτογραφίες πολύ υψηλής ανάλυσης, καθώς αυτό θα διαρκέσει για να στείλετε και να καψετε τα μηνιαία σας δεδομένα. Αλλά για να μοιραστείτε γρήγορα μερικές φωτογραφίες είτε με τον εαυτό σας είτε με κάποιον άλλο, τα βήματα αυτά κάνουν εύκολη την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Πατήστε Φωτογραφίες για να το ανοίξετε.
  2. Περιηγηθείτε στις φωτογραφίες σας μέχρι να βρείτε την εικόνα ή τις εικόνες που θέλετε να στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  3. Πατήστε Επιλογή .
  4. Πατήστε τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε με email.
  5. Αγγίξτε το πλαίσιο δράσης (το τετράγωνο με το βέλος που βγαίνει από αυτό)
  6. Πατήστε Αλληλογραφία
  7. Εμφανίζεται ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τις επιλεγμένες φωτογραφίες.
  8. Συμπληρώστε το email με διεύθυνση, θέμα και σώμα, όπως θέλετε.
  9. Πατήστε Αποστολή .