Πώς να συγχρονίσετε το iPhone με το Yahoo και τις Επαφές Google

01 από 04

Εισαγωγή στο Syncing iPhone με το Yahoo και τις Επαφές Google

εικόνα πιστωτικών ryccio / Ψηφιακοί Vectors Vectors / Getty Images

Τελευταία ενημέρωση: 22 Μαΐου 2015

Όσο περισσότερες πληροφορίες έχετε στο iPhone σας, τόσο πιο χρήσιμο είναι. Είτε χρησιμοποιείτε το iPhone σας για επαγγελματικούς σκοπούς είτε απλά για να μείνετε σε επαφή με φίλους και οικογένεια, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να έχετε τα ονόματα, τις διευθύνσεις, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των ατόμων που χρειάζεστε για να είστε σε επαφή σε ένα μέρος.

Πώς να διαχειριστείτε τις επαφές και τα αγαπημένα στο βιβλίο διευθύνσεων του iPhone

Αλλά τι γίνεται αν οι επαφές σας αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες; Είναι συνηθισμένο ότι ορισμένες από τις επαφές μας θα αποθηκευτούν στο βιβλίο διευθύνσεων του υπολογιστή μας, ενώ άλλες βρίσκονται σε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό από το Google ή το Yahoo. Πώς συγχρονίζετε εύκολα όλες τις επαφές σας στο iPhone σας;

Ευτυχώς, η Apple έχει ενσωματώσει λειτουργίες στο iOS, γεγονός που καθιστά πραγματικά εύκολο τον αυτόματο συγχρονισμό επαφών μεταξύ του iPhone, των Επαφών Google και του Βιβλίου διευθύνσεων Yahoo. Ακολουθήστε τα βήματα αυτού του άρθρου για να ρυθμίσετε αυτό το συγχρονισμό και να το αφήσετε αυτό να συμβεί αυτόματα στο μέλλον.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η διαδικασία αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω του iTunes. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Χάρη στην εμφάνιση του iCloud και άλλων τεχνολογιών συγχρονισμού μέσω διαδικτύου, οι ρυθμίσεις που πρέπει να αλλάξετε για να συγχρονίσετε τα βιβλία διευθύνσεών σας όλα υπάρχουν στο iPhone σας.

Διαβάστε για να μάθετε πώς να συγχρονίζετε τις Επαφές Google στο iPhone.

02 από 04

Συγχρονίστε τις Επαφές Google στο iPhone

Για να συγχρονίσετε τις Επαφές Google στο iPhone σας, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας Gmail έχει ρυθμιστεί στο iPhone σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone .

Αφού το κάνετε αυτό ή αν το έχετε ήδη ρυθμίσει, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια
  3. Αγγίξτε το Gmail
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό " Επαφές" σε "Ενεργοποίηση / πράσινο"
  5. Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα που διαβάζει Ενεργοποίηση των Επαφών . Μόλις εξαφανιστεί, ο συγχρονισμός έχει ρυθμιστεί.

Τώρα, οι διευθύνσεις που προσθέτετε στις Επαφές Google θα συγχρονιστούν στο iPhone σας. Ακόμη καλύτερα, οι αλλαγές που κάνετε σε αυτές τις επαφές στο iPhone σας θα συγχρονιστούν αυτόματα στον λογαριασμό σας Google Επαφές. Ο συγχρονισμός των αλλαγών δεν συμβαίνει αμέσως, αλλά οι αλλαγές θα πρέπει να εμφανίζονται και στις δύο θέσεις μέσα σε ένα λεπτό ή δύο.

Εάν μετακινήσετε αυτό το ρυθμιστικό στο Off / White, οι Επαφές σας Google θα καταργηθούν από το iPhone σας, αλλά θα αποθηκευτούν εκεί οι αλλαγές των στοιχείων επικοινωνίας που έχουν πραγματοποιηθεί και συγχρονιστούν με τον Λογαριασμό σας Google.

Διαβάστε παρακάτω για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συγχρονισμού του βιβλίου διευθύνσεων Yahoo στο iPhone.

03 του 04

Συγχρονίστε το βιβλίο διευθύνσεων Yahoo στο iPhone

Συγχρονισμός του βιβλίου διευθύνσεων Yahoo στο iPhone σας απαιτεί πρώτα να ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo στο iPhone σας. Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, κάντε το. Αφού το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε τον συγχρονισμό:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια
  3. Αγγίξτε το Yahoo
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό " Επαφές" σε "Ενεργοποίηση / πράσινο"
  5. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο Yahoo. Αν ναι, εισάγετε το
  6. Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα που διαβάζει Ενεργοποίηση των Επαφών . Μόλις εξαφανιστεί, ο συγχρονισμός έχει ρυθμιστεί.

Με αυτόν τον τρόπο, ο συγχρονισμός μεταξύ των δύο λογαριασμών έχει ρυθμιστεί. Οποιεσδήποτε διευθύνσεις προσθέτετε στο βιβλίο διευθύνσεών σας στο Yahoo ή οι αλλαγές που κάνετε στις υπάρχουσες επαφές θα προστεθούν αυτόματα στο iPhone σας. Οι αλλαγές δεν συγχρονίζονται άμεσα, αλλά θα πρέπει να δείτε τις αλλαγές να εμφανίζονται σε οποιαδήποτε θέση σε λίγα λεπτά.

Για να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό, μετακινήστε το ρυθμιστικό "Επαφές" στη θέση "Απενεργ. / Λευκό". Αυτό διαγράφει τις επαφές σας στο Βιβλίο διευθύνσεων Yahoo από το iPhone σας, αλλά οι αλλαγές που κάνατε κατά τη συγχρονισμένη αποθήκευση εξακολουθούν να αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας στο Yahoo.

Επαναληπτικές επαφές ή συγχρονισμός συγκρούσεων; Η επόμενη σελίδα έχει συμβουλές για την επίλυσή τους.

04 του 04

Επίλυση συγκρούσεων συγχρονισμού βιβλίου διευθύνσεων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα υπάρξουν διενέξεις συγχρονισμού ή διπλές καταχωρήσεις βιβλίου διευθύνσεων. Αυτά προκύπτουν όταν υπάρχουν δύο εκδόσεις της ίδιας καταχώρησης επαφών και οι Επαφές Google και το Βιβλίο διευθύνσεων Yahoo δεν είναι βέβαιοι για το τι είναι σωστό.

Επίλυση διπλών επαφών στις Επαφές Google

  1. Μεταβείτε στις Επαφές Google
  2. Εάν είναι απαραίτητο, συνδεθείτε με το Λογαριασμό σας Google
  3. Κάντε κλικ στο μενού Εύρεση διπλότυπων
  4. Ελέγξτε κάθε αντίγραφο και κάντε κλικ είτε στην επιλογή Απόρριψη για να το παρακάμψετε είτε στη Συγχώνευση για να συνδυάσετε τις επαφές
  5. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για όλα τα διπλότυπα μέχρι να μείνει κανένας.

Επίλυση διπλών επαφών στο βιβλίο διευθύνσεων Yahoo

  1. Πηγαίνετε στο βιβλίο διευθύνσεών σας στο Yahoo
  2. Εάν είναι απαραίτητο, συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Yahoo
  3. Εάν υπάρχουν διπλές εγγραφές, το Yahoo Address Book θα εμφανίσει ένα μήνυμα σχετικά με αυτό. Κάντε κλικ στο κουμπί Επίλυση διπλών επαφών
  4. Στην επόμενη οθόνη, το Βιβλίο διευθύνσεων Yahoo εμφανίζει όλες τις διπλές επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Επίσης, καταγράφει τις ακριβείς (έχουν όλες τις ίδιες πληροφορίες) ή είναι παρόμοιες (έχουν το ίδιο όνομα, αλλά δεν έχουν όλα τα ίδια δεδομένα σε αυτά)
  5. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγχώνευση όλων των EXACT αγώνων κάνοντας κλικ στο κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης ή
  6. Μπορείτε να ελέγξετε κάθε αντίγραφο κάνοντας κλικ σε αυτό και αποφασίζοντας τι θέλετε να συγχωνεύσετε.
  7. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για όλα τα διπλότυπα μέχρι να μείνει κανένας.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο iPhone / iPod.