Το Bitdefender, τη Ρουμανία και το Δράκος-Λύκος

Ανεξάρτητα και ευτυχώς αλληλένδετα

Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Ρουμανία χωρίς να αισθάνεστε έντονα τα μούτρα του παρελθόντος - μια πλούσια πολιτιστική και ιστορική πλούσια κληρονομιά που ξετυλίγεται απαλά κάτω από το σημερινό σύγχρονο και πολύ αστικό Βουκουρέστι και που διασπάται ελεύθερα στα αρχαία φρούρια, μοναστήρια και κάστρα που σηματοδοτούν την πλούσια ύπαιθρο . Και ίσως ίσως το συνδεδεμένο συναίσθημα που προκαλείται στους επισκέπτες είναι αποτέλεσμα μιας σχέσης με τη δική μας ιστορία. Η Ρουμανία, εξάλλου, μπορεί να εντοπίσει τους προγόνους μας στην Ευρώπη πριν από περίπου 42.000 χρόνια.

Παρέχοντας μια σειρά λογισμικού προστασίας από ιούς και προστασία της ασφάλειας, η Bitdefender είναι ο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος προγραμματιστής λογισμικού στη Ρουμανία. Αρχικά ξεκίνησε το 2001, η Bitdefender μπορεί να μην έχει αρχαίες ρίζες, αλλά μοιράζεται πολλά πράγματα με τη χώρα προέλευσής της.

  1. Θυμηθείτε ότι η μετριοπάθεια είναι το κλειδί. Το Palinca είναι ένα καθαρό φρυγμένο φρούτο που αποστάζεται στη λεκάνη των Καρπαθίων στη Ρουμανία. Κάποιος γρήγορα μαθαίνει ότι μια μικρή παλίνκα πηγαίνει πολύ μακριά, θερμαίνοντας την καρδιά και θέτοντας την σκηνή για την υπέροχη ποικιλία κρασιού και φαγητού που σίγουρα θα ακολουθήσει. Το κλειδί, φυσικά, είναι η μετριοπάθεια. Το antivirus του Bitdefender κατανοεί καλύτερα τη μέτρηση από τους περισσότερους, παρέχοντας αυξημένες σαρώσεις σε περιόδους χαμηλής χρήσης του συστήματος, έτσι ώστε να μην διακόπτετε ποτέ και ποτέ να περιμένετε ώρες για να ολοκληρωθεί η σάρωση.
  2. Οι πολυεπίπεδες άμυνες προσφέρουν την καλύτερη προστασία. Με τους τοίχους με δύο δακτυλίους και ένα τάφρο, το Φρούριο Καλνίκ υπερασπίστηκε με επιτυχία τους Σάξονες από τις πολιορκίες των Οθωμανών Τούρκων κατά τη διάρκεια του 16ου έως 19ου αιώνα. Και το φρούριο είναι ακόμα σήμερα. Το Bitdefender κατανοεί επίσης τη σημασία των πολλαπλών στρώσεων άμυνας. Η εταιρεία ήταν μία από τις πρώτες που ενσωμάτωσε ένα τείχος προστασίας και μια συμπεριφορά με βάση την προστασία που συμπληρώνει την παραδοσιακή προστασία που βασίζεται στην υπογραφή .
  3. Κρατήστε τους φίλους σας κοντά και ο εχθρός σας πιο κοντά. Ο λαός της Ρουμανίας είναι ζεστός, χαρούμενος και πολύ κοινωνικός. Αναγνωρίζοντας ότι η πιο φιλική είναι εσείς, όσο πιο πολύ μπορείτε να θρηνήσετε από τους ευκαιριακούς επιτιθέμενους, η Bitdefender είναι η πρώτη που παρέχει αποκλειστική προστασία κοινωνικής δικτύωσης για το Facebook και το Twitter. Το Bitdefender, που διατίθεται ως ελεύθερη αυτόνομη εφαρμογή (Safego) και ενσωματώνεται στη σειρά προστασίας Bitdefender του Bitdefender για το 2012, προειδοποιεί αν οι συνδέσεις στον τοίχο Facebook ή στο Twitter σας οδηγούν σε κακόβουλο περιεχόμενο και μπορούν επίσης να σας προειδοποιήσουν εάν το απόρρητό σας στο Facebook οι ρυθμίσεις δεν είναι ασφαλείς.
  1. Αν γεννηθούν ή γίνουν, ισχυροί ηγέτες κυριαρχούν. Παρά τις επαναλαμβανόμενες εισβολές και τις πολιτικές αλλαγές στις χιλιετίες, ο λαός της Ρουμανίας κατόρθωσε να διατηρήσει άθικτη τη γλώσσα, τον πολιτισμό και το μεγαλύτερο μέρος των συνόρων τους. Εν ολίγοις, ενώ οι δικτάτορες και οι πολιτικοί έχουν έρθει και φύγουν, ο λαός της Ρουμανίας ορίζει τη χώρα και διατηρεί τη δική της κληρονομιά. Η Bitdefender επιδεικνύει επίσης ισχυρή ηγεσία, με επαναλαμβανόμενες υψηλές βαθμολογίες στην ικανότητα ανίχνευσης ιού από ανεξάρτητες υπηρεσίες πιστοποίησης . Για παράδειγμα, στις δοκιμές 22 προϊόντων antivirus που πραγματοποίησε το AV-Test.org το δεύτερο τρίμηνο του 2011, η Bitdefender πέτυχε τέλεια προστασία 6.0 και σχεδόν τέλεια 5.5 για επιδιόρθωση και χρηστικότητα - μια βαθμολογία που δεν συμπίπτει με κανέναν άλλο ανταγωνιστή.
  2. Κοιτάξτε το μέλλον, αλλά τιμήστε το παρελθόν. Κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι Ρουμάνοι διατήρησαν την κληρονομιά τους μέσω τραγουδιού και χορού που πέρασαν από γενιά σε γενιά. Παρόλο που η Bitdefender δεν θα σας μαγέψει με μουσική ή χορό, η εταιρεία έχει μεγάλη περηφάνια στη χώρα της. Για να το καταδείξει αυτό, η Bitdefender αποκάλυψε τη νέα της επωνυμία για τη γραμμή 2012 των προγραμμάτων προστασίας από ιούς και ασφαλείας Bitdefender. Το νέο λογότυπο είναι μια σύγχρονη παράδοση του Δράκου-Λύκου - το κεφάλι ενός λύκου στην ουρά του δράκου που φέρει σημαίες που φέρουν οι Δακεανοί πολεμιστές. Ήταν η συγχώνευση της Ρώμης και της Δακίας που σχημάτισε πρώτα τη Ρουμανία το 106 μ.Χ. Όταν το έμβλημα Dragon-Wolf σχεδιάστηκε για να προστατεύει τον Δακίνο πολεμιστή από τις δυνάμεις του κακού στον φυσικό κόσμο, η σειρά προϊόντων Bitdefender παρέχει αξεπέραστη προστασία από τις απειλές στον ψηφιακό κόσμο. Είναι μέσω της επανεξέτασης και υιοθέτησης του λογότυπου Dragon-Wolf ότι η Bitdefender δείχνει την υπερηφάνεια της χώρας και τιμά την αξιοσημείωτη ιστορία και τον πολιτισμό της Ρουμανίας και του λαού της. Ομοίως, οι Ρουμάνοι μπορούν να υπερηφανεύονται για το Bitdefender, το οποίο έχει κερδίσει το ρόλο του ως ηγέτη στο στάδιο της διεθνούς ασφάλειας λογισμικού. Και στη χώρα και στην εταιρεία, επιτρέψτε μου να σηκώσω ένα ποτήρι polinca και να πω " noroc " (cheers).