Τα 8 καλύτερα ακουστικά Skullcandy να αγοράσουν το 2018

Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε με ένα νέο σύνολο ακουστικών; Η Skullcandy με έδρα τη Γιούτα παράγει έντονα, κομψά ακουστικά στο αυτί, πάνω από αυτί και ακουστικά που προσφέρουν ποιοτικό ήχο σε προσιτές τιμές. Με τις ενσύρματες και τις ασύρματες επιλογές, το Skullcandy δημιουργεί ακουστικά που φαίνονται τόσο ωραία όσο και ηχητικά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τη λίστα των κορυφαίων ακουστικών Skullcandy για να αγοράσετε σήμερα.

Τα ακουστικά υπερύθρων τύπου "Hesh 2" της Skullcandy είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, είτε ταξιδεύετε, εργάζεστε, σπουδάζετε ή απλά κρέμονται στο σπίτι. Ο κομψός, απλός σχεδιασμός έρχεται με αποσπώμενο καλώδιο, ώστε τα ακουστικά σας να είναι εύκολα συσκευασμένα και να μεταφέρονται μαζί σας όπου κι αν πάτε. Μαξιλάρια μαξιλαριού αφρού μνήμης και ευέλικτο στήριγμα κεφαλής σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και το "Supreme Sound" της Skullcandy σας προσφέρει πλούσιο μπάσο, ζεστά, ρεαλιστικά φωνητικά και ψηλούς τόνους. Το εύχρηστο μικρόφωνο και τα χειριστήρια σε απευθείας σύνδεση σας επιτρέπουν να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις αν ακούτε στο smartphone σας, καθώς και να παίζετε, να παίζετε και να παρακάμψετε κομμάτια. Διατίθενται σε 29 δροσερά χρώματα ή μοτίβα, έτσι ώστε να μπορείτε να αναδείξετε το δικό σας στυλ.

Τα ακουστικά Skullcandy Lowrider είναι μια μεγάλη προσιτή επιλογή για ακουστικά στο αυτί που μπορείτε να υπολογίζετε. Αυτά τα ακουστικά αποκλείουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Τα άνετα ακουστικά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και περιλαμβάνουν επίσης ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο για να μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις, να παρακάμψετε τραγούδια ή να ρυθμίζετε την ένταση γρήγορα και εύκολα. Σύντομα στο διάστημα; Τα περιστρεφόμενα ακουστικά επιτρέπουν στα ακουστικά Skullcandy Lowrider να ξεκουραστούν άνετα στα αυτιά, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα πιέσετε σε ένα συρτάρι ή σε ένα ερμάριο. Επιλέξτε από πέντε χρώματα διασκέδασης για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας επίσης.

Τα ασύρματα ακουστικά On-Ear Earphones Bluetooth Skullcandy είναι μια συμφωνία πολύ καλή για να είναι αλήθεια. Τα μαξιλάρια μαλακών μαξιλαριών μαλακών ματιών, ο ελαφρύς σχεδιασμός και η μακρόχρονη διάρκεια ζωής της μπαταρίας συνδυάζονται με την ασύρματη λειτουργικότητα που παρέχεται από την εύκολη στη χρήση τεχνολογία Bluetooth για ένα εκπληκτικό σύνολο ακουστικών ─ και όλα με μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή που ακόμη και οι σπουδαστές μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Ακούστε μέχρι και δέκα ώρες χωρίς να ανησυχείτε για την επαναφόρτιση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το τηλεχειριστήριο καθιστούν εύκολη την κλήση ή την εναλλαγή τραγουδιών με κουμπιά δεξιά στο ακουστικό. Ρυθμίστε γρήγορα και εύκολα την ένταση ή την αλλαγή του κομματιού ή πατήστε το κουμπί κύκλου για να απαντήσετε και να τερματίσετε τις κλήσεις και για να παίξετε και να θέσετε σε παύση τη μουσική σας.

Τα ακουστικά Grind της Skullcandy είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή που εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλη ακουστική. Το χαμηλός-προφίλ, ελαφρύ σχεδιασμό και βελούδινα μαξιλαράκια στο αυτί σας κρατά άνετα, αλλά τα ισχυρά μπάσα και η ακριβής αναπαραγωγή είναι αυτό που πραγματικά σας κρατάει να ακούτε ώρες. Το συμπαγές, ανθεκτικό μεταλλικό κεφαλόδεσμο είναι διακοσμημένο σε μοντέρνες αποχρώσεις κρέμας, μαύρου και χρυσού για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο συναρπαστικούς ακροατές. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία TapTech ™ ενός πλήκτρου σημαίνει ότι μόλις χρειαστεί να σηκώσετε ένα δάχτυλο για να φτάσετε στα χειριστήρια σας, να πάρετε κλήσεις ή να αλλάξετε κομμάτια.

Με τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Wireless Skullcandy Crusher Bluetooth, τίποτα δεν σας κρατά πίσω από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Μέχρι και 40 ώρες επαναφορτιζόμενης διάρκειας ζωής μπαταρίας σημαίνει ότι μπορείτε να παίρνετε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Εάν η μπαταρία σας αρχίσει να χαμηλώνει, ο χρόνος φόρτισης δέκα λεπτών είναι το μόνο που χρειάζεται για να σας ωθήσει πίσω σε τρεις ώρες ακρόασης. Χρειάζεστε ισχυρά μπάσα; Αυτά τα ακουστικά είναι φορτωμένα με δύο οδηγούς ήχου full-range 40mm, συν δύο πρόσθετους οδηγούς subwoofer, ώστε να μπορείτε να εκτοξεύσετε το μπάσο σας. Τα ρυθμιζόμενα επίπεδα μπάσων σας δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης των λεπτών ρύθμισης, έτσι ώστε να μπορείτε να το κάνετε σωστά.

Αν αγαπάτε φωτεινά χρώματα και έργα τέχνης διασκέδασης, θα αγαπήσετε τα ακουστικά Paul Frank Uprock της Skullcandy. Αυτά τα κομψά ακουστικά είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Skullcandy με τον γελοιογράφο, τον καλλιτέχνη και τον σχεδιαστή μόδας, τον Paul Frank, τον δημιουργό του Julius the Monkey. Έντονη αλλά αξιολάτρευτη, αυτά τα μοναδικά ακουστικά παρέχουν επίσης εξαιρετικό ήχο με σχεδίαση στο αυτί που ταιριάζει από κοντά στο κεφάλι, γεγονός που δίνει σε αυτά τα ακουστικά ένα δροσερό, χαμηλού προφίλ εμφάνιση, ενώ αποκλείει το θόρυβο του περιβάλλοντος. Η ουσία δεν παραμελείται για χάρη του στυλ. Το "Supreme Sound" της Skullcandy με δυνατά μπάσα, όπως τα ζωντανά φωνητικά και οι στρογγυλεμένες κορυφές ολοκληρώνουν αυτό το προσιτό πακέτο ήχου.

Τα ακουστικά Ink'd 2 της Skullcandy είναι καλύτεροι πωλητές για κάποιο λόγο. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι οποίοι δεν χρειάζονται ένα επιπλέον σύνολο ακουστικών στη ζωή τους; Σε αυτή την τιμή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα ελέγξουμε. Με προσαρμόσιμη προσαρμογή και οδηγούς ηχείων 11 mm, θα θέλετε να συσκευάσετε ένα επιπλέον σύνολο αυτών των ακουστικών στο πορτοφόλι, το σακίδιο σας ή το αυτοκίνητό σας, ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική, ακόμα κι αν βρίσκεστε εν κινήσει. Κάθε σετ ακουστικών έρχεται με τρία ξεχωριστά μεγέθη ακουστικών σιλικόνης (μικρά, μεσαία και μεγάλα) και περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ήχου, να παραλείψετε κομμάτια ή να παίζετε και να παίζετε τη μουσική σας χωρίς να λείπει ένας ρυθμός.

Η Skullcandy διαθέτει μια νέα σειρά ακουστικών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις γυναίκες - τα ακουστικά On-Ear της Knockout Women. Το ελαφρύ, τοποθετημένο τιμόνι σας κρατά άνετα και οι υπέροχες επιλογές χρωμάτων κάνουν αυτά τα ακουστικά να μοιάζουν με κοσμήματα για τα αυτιά σας. Για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τα πράγματα καθαρά, τα μαξιλάρια με επικάλυψη Pureclean βοηθούν να διασφαλιστεί ότι τα ακουστικά σας παραμένουν καθαρά, ανεξάρτητα από το πού τα χρησιμοποιείτε. Το μικρόφωνο και το τηλεχειριστήριο σε τρία κουμπιά σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χάσετε σημαντικές κλήσεις, κείμενα ή e-mail αν εργάζεστε καθυστερημένα, χαλαρώνετε στο σπίτι ή σε ένα καφέ. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά έρχονται με ένα χαριτωμένο πολλαπλών σκόπευσης φερμουάρ με φερμουάρ, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .